Şimdi Ara

Casio exilim Z75 vs. SANYO XACTI VPC-E7 vs. KODAK EASYSHARE V803

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 3 makine arasında kararsızım şu anda casio ve sanyo ağır basıyor . 3 makine için bulduğum fiyatlara gelince
    casio exilim Z75: tripod ve çantalı 338 ytl(webdenal) , hediyesiz 330 ytl(ereyon)
    sanyo xacti vpc-e-7 : 1gb sd kart'la 338 ytl (ereyon)
    kodak v803: 341 (ucuzkollik)

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/1475-1442-1447-1302.html (burda 3'ünü karşılaştırdım 4 olmadan karşılaştırmıyordu mecburen birisini daha ekledim) sizce hangisi mantıklıdır.

sanyo piyasada 450 civarında nette ise 338 ytl sd kartlı fiyatı karşılaştırmanın en ucuzu yapıyor ki piyasada diğerlerinden neredeyse 100 ytl pahalıya satılıyor ona meyilliyim biraz zaten sanyo'dan önceden bi memnuniyetim var . şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akılfikir -- 21 Haziran 2007; 14:46:08 >

• arkadaşım banada hiç yorum yazan olmadı sneın gıbı ben sana fikrimi solıyım 1 seneden fazla oldu butun model ve özellıkleri biliyorum uzmalştım artık die bilirim ve sna soylıyebiliceğım tek sey var 3'u arasındaysan kodak tan şaşma derim ben bu arada bende daha karar verip alamadım dostum:(:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CASIO PX-S6000 Dijital Piyano
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.