Şimdi Ara

CASIO Kol Saati Fan Club (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.991
Cevap
44
Favori
265.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

CASIO Kol Saati Fan Club

siparişim geldi sonunda

hayırlı olsun hocam saatinin en kötü günü böyle olsun( çizilmesin flan v.s)

• ARKADAŞLAR NİYE KİMSE MESAJ YAZMIYOR KATILIMI FAZLALAŞTIRMAMIZ LAZIM LÜTFEN
    bişey soracktım sati neyle silebilirim çizmeyecek şekilde
  •  CASIO Kol Saati Fan Club

MTP-1299

Ekle.
  • Her türlü câsıo marka ersa garantili saat vardır model ve Fiat sorabilirsiniz aldığınız saatler adınıza faturamı sekilde yollanacaktir saygilar
  • Arkadaşlar ben de casio 316d 1avdf modelini almak istiyorum. Dün saatçide inceledim biraz da kordonu ince gibi geldi. Gerçi benim bileklerim de ince ama; siz ne düşünüyorsunuz, alınabilir mi ?

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

• Şu saate uygun metal kordon bulabilir miyim acaba? Ersa'yı arıyorum ikidir, çıkan adam sisteme giremediğini söylüyor, giren adam yok daha sonra ara diyor. Deri kordon bazı kısımlardan bozulmaya başladı ve kötü görünüyor. Şu anda takamıyorum saati. Çok beğendiğim saatimden bu yüzden nefret etmeye başladım. :(

CASIO Kol Saati Fan Club

http://www.ersa.com.tr/products.php?pid=190&cid=11

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumanji

Arkadaşlar ben de casio 316d 1avdf modelini almak istiyorum. Dün saatçide inceledim biraz da kordonu ince gibi geldi. Gerçi benim bileklerim de ince ama; siz ne düşünüyorsunuz, alınabilir mi ?

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

kordonun büyük bir sorun yaratacağını sanmıyorum bence alabilirsin beğensdiysen

• quote:

Orijinalden alıntı: metal can

Şu saate uygun metal kordon bulabilir miyim acaba? Ersa'yı arıyorum ikidir, çıkan adam sisteme giremediğini söylüyor, giren adam yok daha sonra ara diyor. Deri kordon bazı kısımlardan bozulmaya başladı ve kötü görünüyor. Şu anda takamıyorum saati. Çok beğendiğim saatimden bu yüzden nefret etmeye başladım. :(

CASIO Kol Saati Fan Club

http://www.ersa.com.tr/products.php?pid=190&cid=11

tek çözüm ersayı aramak gibi görünüyor keşke deri kordonlu almayaydın

• Niye katılımı fazlalaştırıyoruz çok önemli bir olaymı casio fun club anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Niye katılımı fazlalaştırıyoruz çok önemli bir olaymı casio fun club anlamadım ?

evet çok önemli bir olay
  • Arkadaslar nakit ihtiyacindan dolayi G-Shock Mudman saatimi satiyorum, pm ile ulasabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_43790319/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43790319
  • CASIO EDIFICE EF-535SP-1AV

CASIO AQF-100WD-9BVDF

arkadaslar bu saatı aldım sızce nasıl bır saat kullanan veya kullanmayan arkadaslar yorumlarınızı esırgemeyın lutfen
  • kardeş yardımcı olayım ben ben hiç kullanmadım edifice serisi ama bakınca karizması yeter iyi bir saat

EF 503 aldım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRed

CASIO Kol Saati Fan Club

EF 503 aldım bende

hayırlı olsun darısı başıma

• Yaklaşık olarak 3-4 senedir G-Shock Mudman G-9000 modelini kullanıyorum. Son derece mükemmel bir saat.
  • Bende mtp 1183 casio kullanıyorum , casio saatler hem kaliteli hemde diğer markalara göre daha ucuz

CASIO Kol Saati Fan Club
  • Edifice EF-503d çelik kordon kullanıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.