Şimdi Ara

CASIO Kol Saati Fan Club (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.991
Cevap
44
Favori
265.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: belekbeach

quote:

Orijinalden alıntı: Okan Aybek

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

ilk maaşımla bunu almayı planlıyorum. 1,5 yıl daha şimdikiyle takılacağız anlaşılan

CASIO Kol Saati Fan Club

Eğer tahmin ettiğim saat ise resimdeki 3-4bin TL.

Bende de Casio Fishing Gear AQW-101 var.Çok memnunum, saat metal ama kauçuk kolçağı var.200 metre su geçirmiyor dünya saatleri ay günü gibi 10 tane kadar menüsü var sanırsam.
    2009 mayısında avrupada çıktı, haziranda ankarada ilk ben almışım.
    Metal kolçaklı bir saat almayı planlıyorum maksimum 400 tl yine casio alacağım ne önerirsiniz?
    Bu arada babamda da seiko var şu pilsiz çalışanlardan insanların kalp atışlarıyla çalışanlardan.Dehşet bir şey

bende ef-514-1av var ama AQW-101 de istiyorum balık göstergesi ve ay göstergesi benim için önemli yazın geceleri çok balığa çıkarım brde sıcaklık göstergesi nasıl doğru mu ??

Termometresi süper ama bileğine taktığın zaman sadece bileğinin sıcaklığını ölçüyor ama mesela odanın bir köşesine koydun doğru bir sonuç veriyor.küsüratına kadar doğru.

o zaman olmadı ki kolundayken ortam sıcaklığını ölçseydi iyi olurdu..

Dediğin güzel ama şu an imkansıza yakın bence.Hiçbir saatte görmedim

• kartımda limit açılsın çok dolu hemen alıcam zaten AQW-101 silikon olanı seninki silikon mu biraz küçük sanki saat ...
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ilk maaşımla bunu almayı planlıyorum. 1,5 yıl daha şimdikiyle takılacağız anlaşılan

CASIO Kol Saati Fan Club

Bende de Casio Fishing Gear AQW-101 var.Çok memnunum, saat metal ama kauçuk kolçağı var.200 metre su geçirmiyor dünya saatleri ay günü gibi 10 tane kadar menüsü var sanırsam.
    Metal kolçaklı bir saat almayı planlıyorum maksimum 400 tl yine casio alacağım ne önerirsiniz?
    Bu arada babamda da seiko var şu pilsiz çalışanlardan insanların kalp atışlarıyla çalışanlardan.Dehşet bir şey

bende ef-514-1av var ama AQW-101 de istiyorum balık göstergesi ve ay göstergesi benim için önemli yazın geceleri çok balığa çıkarım brde sıcaklık göstergesi nasıl doğru mu ??

Termometresi süper ama bileğine taktığın zaman sadece bileğinin sıcaklığını ölçüyor ama mesela odanın bir köşesine koydun doğru bir sonuç veriyor.küsüratına kadar doğru.

• quote:

kartımda limit açılsın çok dolu hemen alıcam zaten AQW-101 silikon olanı seninki silikon mu biraz küçük sanki saat ...
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

CASIO Kol Saati Fan Club

Kolçakları kauçuk ama yırtılmayan ve yanmayan kauçukmuş.Arkadaşım bıçakla denedi ama bir gıdım bile bir şey yok.Saat küçük değil orta boylarda ben alırken bunu bir model daha gösterdi saatçi sadece biraz büyük diye.Ama aqw-101 çok memnunum açıkçası zaten 7-11 yıl ömrü var pil ömrü o beni cezbetti.Gerçi babamın saati pilsiz bir alsam adamdan Bence tek kötü yanı aqw-101'in analog saati ayarlamak zor ve tek yönde ayarlıyorsun geriye gitmek yok mesela kaçırdın mı akrem veya yelkovanı sıfırdan başlaman gerekiyor.

• AQW-101 in ısı göstergesi bileğindeyken ne kadar farklı ölçüyo bilek ısısı dedinya 37.5 derece mi?? yoksa normal ısıdan bir kaçderece farklı mı
  •  CASIO Kol Saati Fan Club

yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

Niye katılımı fazlalaştırıyoruz çok önemli bir olaymı casio fun club anlamadım ?

evet çok önemli bir olay

Bende casio sahibiyim ama bukatılımı fazlalaştırmak ne kadar önemli birşey ? bana açıklayabilirmisin sana zahmet çok önemliyse 1dk da açıklayabilirsin sanırım.
  • quote:

AQW-101 in ısı göstergesi bileğindeyken ne kadar farklı ölçüyo bilek ısısı dedinya 37.5 derece mi?? yoksa normal ısıdan bir kaçderece farklı mı

Ben yüzme ve su altı hokey ile ilgilenen birisiyim, ve bileğimdeki deri sıcaklığını ölçtüğünü farkettim.Örneğin koşarken eşofmanın içine doğru kaydırdığımda baya sıcak olduğunu gösteriyor, bir keresinde 44ü görmüştüm
    Ama normaldeyken, 5*C fark ile ölçüyor ortalama olarak.Bilekten kaynaklanıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

quote:

Niye katılımı fazlalaştırıyoruz çok önemli bir olaymı casio fun club anlamadım ?

evet çok önemli bir olay

Bende casio sahibiyim ama bukatılımı fazlalaştırmak ne kadar önemli birşey ? bana açıklayabilirmisin sana zahmet çok önemliyse 1dk da açıklayabilirsin sanırım.

konu ölmesin paylaşımlar artsın diye

• up
  • Yaklaşık 10 senedir kullandığım bir saattir F-91W.Hala da kolumda takılıdır
  • beni de yaz aşağıdaki modeli kullanıyorum dijital olduğu hiç belli olmuyor resime aldanmayın ortaı siyah gibi görünüyor harika bir saat bence
    http://www.saatgalerisi.com/index.php?p=show&pid=118&k_id=0&kn=
  • ef-550 redbull racing
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M
    beni de yaz aşağıdaki modeli kullanıyorum dijital olduğu hiç belli olmuyor resime aldanmayın ortaı siyah gibi görünüyor harika bir saat bence

Benim saate benziyor iç kısmı. :)
  • bende varım
    ft-200

bide bundan almayı düşünüyorum
    pag-40
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

beni de yaz aşağıdaki modeli kullanıyorum dijital olduğu hiç belli olmuyor resime aldanmayın ortaı siyah gibi görünüyor harika bir saat bence

saatin görünüşü yeter kardeş

• Beyler sizce hangi model daha iyi?

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u have to MakeMyFireOut -- 12 Ocak 2011; 3:29:37 >
  • Arkadaşalr ef-535bk modeli ersada 500 tl çok beğendim ama 500 tl ne demek

ebayda 55$ nerdeyse 10 katı bu ebaydaki orjinal midir acaba?
    http://cgi.ebay.com/Casio-Edifice-Chronograph-Mens-Watch-EF-535BK-1A-/250752760080?pt=Wristwatches&hash=item3a62077910

Birde bunu buldum adam %100 orj., garantili, iade garantili açmış kafamı karıştırdı bu fiyat farkı

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-casio-casio-ef-535-bk-38255806/detay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Dede -- 12 Ocak 2011; 17:00:00 >

• İlk saatim Casio F-91 olmuştur ve her 5-6 senede bir yenisini alırım
  • 50-100 Tl arası bana da güzel saat önerebilir misiniz arkadaşlar. bileklerim ince baya. 16 yaşındayım. takvimli bir şey istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

50-100 Tl arası bana da güzel saat önerebilir misiniz arkadaşlar. bileklerim ince baya. 16 yaşındayım. takvimli bir şey istiyorum.

f-102w-1bvdf
    />

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 21 Ocak 2011; 20:48:34 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.