Şimdi Ara

CASIO Kol Saati Fan Club (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.991
Cevap
44
Favori
265.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akin_tr

hayırlı olsun hocam saat güzel
    benmi saatim casionun klasik bir saati onun kullanma kılavuzu varmıdırki acaba?
    hocam birde saaati kaça aldınız fiyat olarak?

Hocam ersa'nın sitesinde satış sonrası destek diye bir bölüm var, orada bazı saatlerin kullanma kılavuzlarına yer vermişler ancak benim saatim orada yoktu. Kılavuzların oradaki kodları saatin arkasında ki mekanima kısmını kapatan çelikte yazıyor.

Saati 175 liraya ersa bayisinden aldım.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-casio-aw-80v-1bvdf-sitenin-en-uygunu-38451199/detay

linkteki saat için kullancıyla anlaştım ancak saatler hakkında bilgim yok sizce almalımıyım kasasının plastik olması düşündürüyor lütfen yardımcı olun gün içinde havale ile parayı yollamayı düşünüyorum
  • eh aldım artık inş. iyi bişey çıkar haa artık beni de ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.alper

quote:

hayırlı olsun hocam saat güzel
    benmi saatim casionun klasik bir saati onun kullanma kılavuzu varmıdırki acaba?
    hocam birde saaati kaça aldınız fiyat olarak?

Hocam ersa'nın sitesinde satış sonrası destek diye bir bölüm var, orada bazı saatlerin kullanma kılavuzlarına yer vermişler ancak benim saatim orada yoktu. Kılavuzların oradaki kodları saatin arkasında ki mekanima kısmını kapatan çelikte yazıyor.

Saati 175 liraya ersa bayisinden aldım.

SAĞOL HOCAM
    iyi fiyata almışın

• quote:

Orijinalden alıntı: bjknn

eh aldım artık inş. iyi bişey çıkar haa artık beni de ekleyebilirsiniz

hocam ekleme yapmıyoruz çok katılım oldundan nereye kadar keşke almasaydın hocam yinde hayırlı olsun
    çok kulllanılmış gibi duruyor ekranı falan
  • Bende bundan var;

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=25119&product=Casio%20EF-503D-1A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tengere -- 10 Şubat 2011; 17:00:31 >

• sattinin gideri var hocam
  • birazcık paslanmış (kasanın kenarları) bir saati onarmanın bir yolu var mıdır? saatçi yapabilir mi böyle bir şey?
  • hocam hangi şehirdeyseniz ersa.com.tr ye gir satış sorası destekten satış serrvis noktaları var oraya gir size en yakın servise gidin belki yapabilirler bişey
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjknn

eh aldım artık inş. iyi bişey çıkar haa artık beni de ekleyebilirsiniz

hocam ekleme yapmıyoruz çok katılım oldundan nereye kadar keşke almasaydın hocam yinde hayırlı olsun
    çok kulllanılmış gibi duruyor ekranı falan

e casio bu o kadar seveni olacak
    saat 0 ya jelatinli olduğu için öyle görünüyor da ben saatten pek anlamadığım için sormuştum iyi midir diye gerçi sonuçta orijinal casio bi sorun olmaz sanırım
  • quote:

hocam hangi şehirdeyseniz ersa.com.tr ye gir satış sorası destekten satış serrvis noktaları var oraya gir size en yakın servise gidin belki yapabilirler bişey

açık konşmak gerekirse saat casio değil. eski de bir saat. ama görüntüsünü çok hoş buluyorum. markası momentus. azcık paslanması var kasasında. konu dışına açsam saatten anlamayanlar muhalefet olacak diye saatten anlayan adamlara sorma amacıyla buraya yazdım.
  • Arkadaşlar saatimi yine dijital analog türde bir model almak için satıyorum ...
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-ef-521sp-1avdf-42183568/detay
  • benide yaz casio f-91w
  • bende varım Edifice EFE-503D-1AV Siyah :)

CASIO Kol Saati Fan Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMidnight -- 16 Şubat 2011; 6:12:31 >
  • bu da benim saat 3 sene önce almıştım
     CASIO Kol Saati Fan Club
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

bende varım Edifice EFE-503D-1AV Siyah :)

CASIO Kol Saati Fan Club

ben ezildim arkadaşlar
    herkes EDİFICE lerle ezdi beni gerçi benimkide güzel duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

hocam hangi şehirdeyseniz ersa.com.tr ye gir satış sorası destekten satış serrvis noktaları var oraya gir size en yakın servise gidin belki yapabilirler bişey

açık konşmak gerekirse saat casio değil. eski de bir saat. ama görüntüsünü çok hoş buluyorum. markası momentus. azcık paslanması var kasasında. konu dışına açsam saatten anlamayanlar muhalefet olacak diye saatten anlayan adamlara sorma amacıyla buraya yazdım.

valla hocam markası casio değilmiş seyyar satıcılardaki saatlerden alıp en iyisi ona uydurmak yada orjinalini bozmadan aşağıdaki linke tıklayın ordaki ürün fiyatı baya tuzlu ama nostaljik bi saatse değer mümkünse paslı bölgenin ve saatin fotosunu koyarsanız daha iyi yardımcı olurum
    http://hementeslimal.com/?urun-418-2182-PAS-GiDERiCi-SPREY-BOYA-GRi-500ML.html
    ürün bu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex

edifice ef-500

CASIO Kol Saati Fan Club

Benide yaz bendede EF-500 var

Yeni Alıcağım olan saat:
     CASIO Kol Saati Fan Club

•  CASIO Kol Saati Fan Club

Casio EF-513D-1AVDR
  • quote:

ben ezildim arkadaşlar
    herkes EDİFICE lerle ezdi beni gerçi benimkide güzel duruyo

Estağ.. kardeşim seninkide çok güzel Casionun kötü saati olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMidnight -- 16 Şubat 2011; 16:11:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.