Şimdi Ara

CASIO Kol Saati Fan Club (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.991
Cevap
44
Favori
265.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende hafta sonu casıonun edifice serisinden alacağım.100-200 arası bütçe ayırdım.Önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_11

Bende hafta sonu casıonun edifice serisinden alacağım.100-200 arası bütçe ayırdım.Önerisi olan var mı?

Benim modeli öneririm kardeşim bütcenede uyar...

CASİO EDİFİCE EF-550 1AVDF
    CASİO EDİFİCE EF-534D-1AV

Bunlarıda öneririm
  •  CASIO Kol Saati Fan Club

benim canavar bu bana yetiyo kardeşler
  • Yaz beni de.

EF 521 benim emektar da.

CASIO Kol Saati Fan Club
  • hocam sanırm giyatdan dolayı almıyolar 120 ye falan düşür ama yinede sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

EF-521-SP mi hala satamadım ...
    (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-ef-521sp-1avdf-42183568/detay )

Arkadaşın dediği gibi fiyat biraz fazla kardeşim garantili olması artık pek anlam ifade etmiyor çünkü saatlerin bozulma ihtimali çok az garantide mekanizma için geçerli... Orjinal sıfır ve garantisiz 150 160 tl arası bir çok model var..

• Tamam 160 a indirdim nasıl şimdi iyi midir ?
  • beyler sahibinden.com da falan satılıyor edifice serisi 150 TL yurtdışı garantisi falan vs bunlar ORJİNALMİ bozulsa GARANTİ yurtdışı diyolar nasıl olcak alan varmı böyle satıcılrdan ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Tamam 160 a indirdim nasıl şimdi iyi midir ?

Oldu kardeşim umarım satılır... dediğim gibi şartlar olunca zorlaştı ikinci eller...

quote:

Orijinalden alıntı: kurt_eren_1993

beyler sahibinden.com da falan satılıyor edifice serisi 150 TL yurtdışı garantisi falan vs bunlar ORJİNALMİ bozulsa GARANTİ yurtdışı diyolar nasıl olcak alan varmı böyle satıcılrdan ??

Kardeşim ben aldım bu gün elime geçti saat orjinal casio tek farkı garantisiz okadar ama zaten marka saatlerin mekanik sorun çıkarması zor heleki casionun benim bir saatim var 9 senelik hala çalışıyor daha bu sene pilini değiştirim birde o saa 4uncu kattan düştü..

Yurt dışı garantiside bir sorun olursa satıcı yardımcı oluyor almak isteyen olursa benim aldığım satıcıyı öneririm...

Ama gerçekten saat orjinal..

• bu nasıl bir fan clubmış çözemedim , saatinin fotografını koyan basıp gitmiş /ben de dahil/ .. birinci sayfada ne bir üye listesi var ne bir paylaşım var ne bir imza var ?

amaç ne ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 19 Şubat 2011; 2:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

bu nasıl bir fan clubmış çözemedim , saatinin fotografını koyan basıp gitmiş /ben de dahil/ .. birinci sayfada ne bir üye listesi var ne bir paylaşım var ne bir imza var ?

amaç ne ki ?

Arkadaş haklı özellikle imzalar daha güzel olabilir...

Birde paylaşım olarak ben saatimin türkçe kullanma klavuzunu bulamadım nettede baktım bulan yok ingilizcesi iyi olan arkadaşlarımızdan rica etsek çevirse ne güzel olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

bu nasıl bir fan clubmış çözemedim , saatinin fotografını koyan basıp gitmiş /ben de dahil/ .. birinci sayfada ne bir üye listesi var ne bir paylaşım var ne bir imza var ?

amaç ne ki ?

üye listesi yapsam 100-200 kişiye yakın çıkacak. kolaysa sen yap kardeş üye listesi olması zorunlu değil saten
    imza var benimkini isteyen kullanabilir ilk sayfalarda paylaşan arkadaşlar oldu ilk sayfalara bak
    SORUSU OLANLARA CEVAP PAYLAŞIMLARA YORUM İNCELEME YAPIYORUZ KARDEŞİM
    isteyen gelir zorunlu değil

• imza hazırlamayı bilmiyorum hazırlayan olursa ilk mesaja eklerim

ekle hocam ef-514

bu tarz bir imza olabilir mesela
  • wortex imza güzelmiş linkini istersen ilkk mesaja ekliyim.
    BİRDE ARKADAŞLAR HERKES NİYE EKLE DİYOR BAŞLIKTA ÜYE EKLİYORUM YAZMIYO İLK MESAJDA ÜYE EKLEMEDİM ANLAMIYORUM
  • Favorim F91-W
  • Arkadaşlar Edifice EFE-503D-1AV model saatimin 24 saat göstergesini ayarlayamıyorum kendide çalışmıyor bi fikri olan varmı? deli oldum !
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.