Şimdi Ara

CASIO Kol Saati Fan Club (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.991
Cevap
44
Favori
265.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nemo77

quote:

Orijinalden alıntı: TheMidnight

Arkadaşlar nasıl olduğunu çözdüm 24 saat göstergesini o gösterge büyük saniye çalışınca çalışıyormuş denemek için şimdi yaptım ilerledi gösterge buraya kadar tamam ama ben mesala saat gece yarısından sonra 2 de ayarlamam gerekti saati o zaman 24 saat göstergesini nasıl nasıl 2 ye getireceğim?

şimdi saatimin düzgün çalışması için göstergelerle bu gece yarısını beklemem gerek saat tam 24te büyük saniyeyi çalıştırıp düzene sokacağım ama dediğim gibi istediğim zaman ayarlıyamıyorsam kötü.....

sanki yanlış düşünüyormuşsun gibime geliyor bana. öncelikle saatin hayırlı olsun. ilk gözdem o saatti ama.
    sonra kadranının renginden ve camının bombeli olmasından ötürü EF-543 ü seçtim. zaten tipi haricinde kadranı birebir aynı.
    http://www.siamtime.com/watch/casio/EF-543D-2AVDF-2.jpg
    http://ecx.images-amazon.com/images/I/51enB96u1vL._SL500_.jpg

senin o dediğin büyük saniye kronometrenin salisesi diye biliyorum ben. yanlış bilmiyorsam tabi.
    çünkü sen o saniyeyi çalıştırdığında en üstteki küçük daireler her dakika ilerliyor. belli bir dakika sonra
    (başında oturup beklemediğim için bilmiyorum) sanırım yarımşar saat aralıklarlada senin bahsettiğin soldaki yarım dairedeki gösterge hareket ediyor. şayet senin dediğin gibi olduğunu varsayarsak, o daireyi hareket ettirmek için sürekli kronometreyi çalıştırmış olmak gerek (ekstra pil gücü demek), ki bu durumda gerçekten kronometreye ihtiyaç duyduğumuzda ne yapacağız. sıfırlamak gerekecek.
    ben başka bişi soracağım sana. alttaki daire de 10 dan geriye doğru rakamlar var. o ne işe yarıyor.

Teşekkür ederim dostum bende 543 le 503 arasında gidip geldim ama 503 ağır bastı azda olsa :)

Dediğin gibi kronometrenin saniyesi büyük saniye ama başka türlü çalıştıramadım ben 24 saat göstergesini sen aldıysan saatini çalıştırabildin mi ?

En alta ki dairede saniye dışında ne işe yarıyor bilmiyorum gösterge sağ sola devir göstergesi gibi gidip geliyor kronometre çalışırken sonrada duruyor ama saniye olarak görev yaparken normal..

Adamlar ne saat yapmış ya bulmaca :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMidnight -- 25 Şubat 2011; 15:59:54 >

• quote:

Teşekkür ederim dostum bende 543 le 503 arasında gidip geldim ama 503 ağır bastı azda olsa :)

Dediğin gibi kronometrenin saniyesi büyük saniye ama başka türlü çalıştıramadım ben 24 saat göstergesini sen aldıysan saatini çalıştırabildin mi ?

En alta ki dairede saniye dışında ne işe yarıyor bilmiyorum gösterge sağ sola devir göstergesi gibi gidip geliyor kronometre çalışırken sonrada duruyor ama saniye olarak görev yaparken normal..

gerçekten bulmaca gibi :D
    ben bayağı oldu saati alalı. geçen yazdı sanırım.
    bendeki de devir saati gibi duruyor ama sadece bildiğimiz klasik saniye olarak dönüp duruyor.
    senin dediğin gibi kronometre olarak çalışırken durmuyor.

senin 24 saat göstergesi dediğin ne demek anlamadım.

• quote:

quote:

gerçekten bulmaca gibi :D
    ben bayağı oldu saati alalı. geçen yazdı sanırım.
    bendeki de devir saati gibi duruyor ama sadece bildiğimiz klasik saniye olarak dönüp duruyor.
    senin dediğin gibi kronometre olarak çalışırken durmuyor.

senin 24 saat göstergesi dediğin ne demek anlamadım.

Kronometreyi çalıştırınca sağ sola gidip gelip sonrada durmuyor mu kardeşim?

24 saat göstergesi dediğim soldaki gösterge saat 9 yönünde ki... sendede var o gösterge dostum peki şunu sormak istiyorum sana küçük saniye çalışırken o dediğim 24 saat göstergesi çalışıyormu sende sorunsuz

• ben kronometreyi çalıştırınca büyük saniye hareket ediyor.
    sonra yukarıdaki gösterge her dakika başı ilerliyor.
    sanırım yarım saat sonra senin dediğin 24 saat göstergesi hareket ediyor.
    onun haricinde alttaki göstergede herhangi bir hareket yok.
    alttaki gösterge kronometre çalışsada çalışmasada saniye durmadan tek tek ilerliyor o kadar.

ben şunu sormak istemiştim 24 saat göstergesi ne işe yarıyor.
    benim bildiğim kronometreyi saat cinsinden ölçmeye yarıyor diye biliyorum
  • quote:

ben kronometreyi çalıştırınca büyük saniye hareket ediyor.
    alttaki gösterge kronometre çalışsada çalışmasada saniye durmadan tek tek ilerliyor o kadar.

24 saat göstergesi saati 24 saat olarak bakmaya yarıyor diye biliyorum kronometre içinde dediğin olabilir ama kullanma klavuzu yok benim modelin türkçe olarak bende ingilizce olanını buldum onda böyle birşey yazmıyor ayrıca kardeşim kafama takıldı senin alttaki göstergen neden sadece saniye işlemi görüyor sağ sola gidip gelmesi lazım kronometre çalışırken sonrada durması lazım ancak kronometreyi kapayınca o saniye olarak çalışıyor...

sen nerden ve kaça aldın saatini kardeşim?

Kardeşim video ekledim alttaki göstergesi için sağa sola gitmesini göstermek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMidnight -- 25 Şubat 2011; 17:51:23 >

• @Akin_tr

Hocam bilgileriniz için sağolasın hocam bu arada benim saatimin kullanım kitapçığı yok galiba aldığımda verilmemişti saatimin ama satıcı banasu geçirmez dedi ama onlara güvenemem internetten özelliklerine vs bakılabiliyormu varmı acaba?
  •  CASIO Kol Saati Fan Club

bende de bu vardı. askerde kullanmıştım. ortaokul ve lisede de kullandım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

@Akin_tr

Hocam bilgileriniz için sağolasın hocam bu arada benim saatimin kullanım kitapçığı yok galiba aldığımda verilmemişti saatimin ama satıcı banasu geçirmez dedi ama onlara güvenemem internetten özelliklerine vs bakılabiliyormu varmı acaba?

ersa.com.tr ye girip bakabilirsin kardeş yalnız benim pcden ersaya girdiğimde bazı fotolarda x işareti gözüküyor bidene hocam
  • quote:

quote:

ben kronometreyi çalıştırınca büyük saniye hareket ediyor.

24 saat göstergesi saati 24 saat olarak bakmaya yarıyor diye biliyorum kronometre içinde dediğin olabilir ama kullanma klavuzu yok benim modelin türkçe olarak bende ingilizce olanını buldum onda böyle birşey yazmıyor ayrıca kardeşim kafama takıldı senin alttaki göstergen neden sadece saniye işlemi görüyor sağ sola gidip gelmesi lazım kronometre çalışırken sonrada durması lazım ancak kronometreyi kapayınca o saniye olarak çalışıyor...

sen nerden ve kaça aldın saatini kardeşim?

Kardeşim video ekledim alttaki göstergesi için sağa sola gitmesini göstermek için

eyvallah kardeş. ben ebay den aldım.
    videoyu yolladığın iyi olmuş. anladığım kadarıyla o bölüm kronometre çalışırken salise görevi görüyor.
    benim o kısım hiç hareket etmiyor bildiği saniye olarak tık tık atıyor.
    bir kaç videoyu daha izledim. onlarda da sendeki gibi hareket ediyor.
    ama bulduğum bu video benimkinin durumunu gösteriyor.
    bendeki kronometre bu şekilde çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemo77 -- 25 Şubat 2011; 22:21:11 >

• Arkadaşlar Siyah Metal mı Güzel - Normal Beyaz Metalmi Daha Hoş Duruyor ??

--------------------------------------------------------------------------------
  • Arkadaşlar, kızarkadaşım hediye olarak Casio Edifice EFA 131bk hediye etti bana. Sorum şu: Dijital kısmın (gün ve dijital saat bölümü) ışığını kullanamıyorum. Onu nerden yakabilirim, bilen var mı?

CASIO Kol Saati Fan Club
  • Casio MTD-1047A

10 seneye yakın kullanırım, çok memnunum.

CASIO Kol Saati Fan Club
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurt_eren_1993

Arkadaşlar Siyah Metal mı Güzel - Normal Beyaz Metalmi Daha Hoş Duruyor ??

--------------------------------------------------------------------------------

tabiki normal beyaz
  • quote:

Arkadaşlar Siyah Metal mı Güzel - Normal Beyaz Metalmi Daha Hoş Duruyor ??

Beyaz Metal
  • Arkadaşlar Peki Bu saate göre Beyaz mı Siyahmı Sizce Kararsız Kaldım ?

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club
  • quote:

Arkadaşlar Peki Bu saate göre Beyaz mı Siyahmı Sizce Kararsız Kaldım ?

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

Beyaz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMidnight -- 26 Şubat 2011; 12:23:26 >

• Casio MTD-1069B Çok güzel bir saat almayı düşünenlere tavsiye ederim

CASIO Kol Saati Fan Club
  • Arkadaşlar Edifice serisinden almak istiyorum ama ebatları çok geniş bu serilerin, EF516 inceleme fırsatım oldu o gayet küçük ve kibar duruyor ama kalınlığı çok fazlaydı ve ayrıca epey ağırdı, buna benzer veya bundan biraz daha geniş ince bir edifice ürünü arıyorum.

CASIO Kol Saati Fan Club
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Opeth]

Arkadaşlar Edifice serisinden almak istiyorum ama ebatları çok geniş bu serilerin, EF516 inceleme fırsatım oldu o gayet küçük ve kibar duruyor ama kalınlığı çok fazlaydı ve ayrıca epey ağırdı, buna benzer veya bundan biraz daha geniş ince bir edifice ürünü arıyorum.

CASIO Kol Saati Fan Club

edifice serisinin genelde hepsi ağır saatlerdir.ama çok dayanıklı saatlerdir camları kesinlikle çizilmiyor kasası çok sağlam çarpmayla düşmeyle kolaykolay deforme olmaz.şuan en beğendiğim model ef-550 modeli kolda çok hoş duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: [Opeth]

Arkadaşlar Edifice serisinden almak istiyorum ama ebatları çok geniş bu serilerin, EF516 inceleme fırsatım oldu o gayet küçük ve kibar duruyor ama kalınlığı çok fazlaydı ve ayrıca epey ağırdı, buna benzer veya bundan biraz daha geniş ince bir edifice ürünü arıyorum.

CASIO Kol Saati Fan Club

Arkadaşın dediği gibi çoğu ağır ve büyük ama çok çok kaliteli ve sağlam .. küçük olanlarıda bence tipsiz :) tabi bu benim görüşüm

Efe 503D 1Av yi de ben öneririm :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.