Aslında güzel model ama takvim göstergesi benim hiç hoşuma gitmiyor...
aslında belirli bir alısveris sonucu hediye gibi birsey olarak geldi benimde hosuma gitti bir fikir alayım dedim birde bir püf noktası vs varmı diye sordum
sizce hangi renk daha güzeldir degistirme imkanım var sizce sarılı olanmı yoksa siyah mı
Siyahı daha kibar dostum..
bende öyle düsündüm bi dedim simdi kargoyla ugrasmayayım ama saatide öle 7/8 ay kullanılan bi üründe degil birde forumun tercihini göreyim dedim
İçine hangisi siniyorsa onu yap dostum ama siyahı gerçekten çok iyi
basta zaten siyahı istedim ama hata olmus simdi gene siyahı istiycem cok saol
Rica ederim dostum
quote:
Orijinalden alıntı: kurt_eren_1993
Arkadaşlar Peki Bu saate göre Beyaz mı Siyahmı Sizce Kararsız Kaldım ?
BEYAZ SAAT her zaman daha iyidir bence nolursa olsun çünkü siyahın boyası çizildiğinde belli olur
Bende Bu saati Bekliyorum 15-20 güne gelcek tr ye SİZCE NASIL ?
çok güzel hocam casionun kötü tasarımlı saat yapmamasıda bir artı
arkadaşlar bzen saatimin tarih göstergesinde gün geri kalıyo örn bugün 6 sı ama 3 arada sırada oluyor bu neden olur garantisi var alalı 1 yıl falan oldu? nedendir??
ekle kardeşimmm
sağdaki..
quote:
Orijinalden alıntı: Akin_tr
arkadaşlar bzen saatimin tarih göstergesinde gün geri kalıyo örn bugün 6 sı ama 3 arada sırada oluyor bu neden olur garantisi var alalı 1 yıl falan oldu? nedendir??
benim soruna el atın lütfen
arkadaşlar edifice 531d nasıl iyi mi?tipi filan hoş mu?değer mi 360a
quote:
Valla kardeşim sebebi herşey olabilir sen birde akşam saat 8 ve 12 arsı ayarlar saatin tarihini benimkinde bu saat dilimlerinde ayarlayın yazıyordu..
Olmadı ve garantiye en temizi..
casio şuan gözümden düştü daha 4 yıl bile kulalnmadık 1 yıl tam olarark olmadı bile ya casio capon diye aldık
quote:
casio şuan gözümden düştü daha 4 yıl bile kulalnmadık 1 yıl tam olarark olmadı bile ya casio capon diye aldık
Kardeşim gözünden düşmesin dur hele :)
Vardır bir sorun kul yapısı nede olsa kırk yılda bir sorun olur sen dediğim saatlerde ayarla olmadı servise ver..