Güzel seçim kardeşim bütün göstergeleri çalışıyorsa ve en alttaki gösterge sağ sola gidip geliyorsa alabilirsin eğe böyle değilse alma replikadır yani sahtesi
yorum için TSK. Peki o alttaki ibre ne ise yarıyor
quote:
Orijinalden alıntı: brooqlyn
yorum için TSK. Peki o alttaki ibre ne ise yarıyor
kronometre için o gösterge
quote:
Orijinalden alıntı: TheMidnight
quote:
Orijinalden alıntı: Akin_tr
hocam şimdi ayarı bozuk değil yine bi ileri geri yapıp eski haline getiriyyimmi?
Kardeşim geç cevap attım kusura bakma evet öyle yap bi tur döndür tarihi ayarla.. sonrada geri kalıcakm mı bakalım
bugün deniycem
ilanda verilen fiyata orjinal bulmak imkansiz
quote:
Orijinalden alıntı: brooqlyn
Arkadaslar iyi akşamlar, Bu linkteki saati almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz, alınabilecek bir saat mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErnGnc -- 9 Nisan 2011; 18:47:12 >
edifice ef 305 modelini kullanıyorum..
bu saatleri yatarken nereye bırakıyorsunuz birde saatin dısında rakamlar var tachymeter yazıyo bu ne göstergesi
quote:
Orijinalden alıntı: 16hakan16 bu saatleri yatarken nereye bırakıyorsunuz birde saatin dısında rakamlar var tachymeter yazıyo bu ne göstergesi
bn genelde hiç çıkarmam çıkarsamda kutusuna koyuyom
Beyler aranızda EF-535SP-1AV yada EF-535BK-1AV kullanan var mı? Tam olarak hangi fonksiyonlara sahip? Bazı yere bakıyorum tarih göstergesi var diyor, bazı yerlerde yok yazıyor. Tarih, kronometresi gibi hangi özelliklere sahip ?
hocam tarih göstergesi varda kronometreyi bilmiyorum
hadi beyler
Arkadaşlar bu saati aldım geçen gün. Yalnız sol taraftaki Minute yazan yeri çözemedim, ne işe yarıyor. mavi şey hiç işlemiyor hep 60 ın üzerinde. Bilen varsa yardım edebilir mi?