Şimdi Ara

CASIO Kol Saati Fan Club (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.991
Cevap
44
Favori
265.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

silikjon olduğu için yapabilir panpa

çelik kordon da rahat olmaz gibime geliyor yahu. deri var zaten bir tane. bir tane daha almayı düşünüyorum ama daha rahat olmalı ve günlük takacağım bişe olmalı.

bende çelik kordon sevmediğim için g-shock aldım. g-shocklara göre çok ağırlar. ersanın web sitesine bakabilirsin, çelik kordonluların ağırlığı silikonluların 3-4 katı. dayanıklılık konusuna gelince bu zaten g-shockların en iddialı olduğu konu. özellikle üzerinde protection, shock ressist vb. yazıları olan modelleri varki onlar dünyanın en dayanıklı kol saatleri

• Bende SGW100 kullanıyorum, güzel saat
  • uygun fiyatlı öneri yapabilir misiniz? ersa'nın sitesinden hangisine baktıysam en ucuz 250 lira civarı. daha uygun modeller yok mu bu tarz. 100-150 lira civarı en azından.
  • bence çelik daha iyi
  • casio veya farklı bir markada bir elektronik saat önerirmisiniz celik kasa her yere gitmiyor eski elektronikte baya eskidi
  • quote:

uygun fiyatlı öneri yapabilir misiniz? ersa'nın sitesinden hangisine baktıysam en ucuz 250 lira civarı. daha uygun modeller yok mu bu tarz. 100-150 lira civarı en azından.

ben özelliklerine bakmanız için ersayı önermiştim benimki ga-100. mağazalarda 220 liradan aşağı bulamazsınız, ben 170 liraya aldım ama bu fiyata bulmak kolay olmadı. internetten alış-veriş yapmak isterseniz eğer 150-200 arası güzel ürünler bulunur. yok ben mağazadan alacağım diyorsanız 200 liradan aşağı düzgün bir model bulamazsınız

quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Bende SGW100 kullanıyorum, güzel saat

benim sgw-400 çok hoşuma gitmişti, fonksiyonları falan çok iyiydi. ancak tuşları ve kordonu bende sağlamlık hissi uyandırmadı

quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

casio veya farklı bir markada bir elektronik saat önerirmisiniz celik kasa her yere gitmiyor eski elektronikte baya eskidi

casio önerebilirimde elektronik ile tam olarak ne kastettin? bildiğimiz pilli dijitaller mi, yoksa güneş enerjisiyle falan şarj olanlar mı??

• pilli dijatelleri
  • analog al bence dostum dijital sakat yaw sen bilirsin yinede
  • Karar veremedim sizce hangisi. ?

CASIO Kol Saati Fan Club
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

analog al bence dostum dijital sakat yaw sen bilirsin yinede

bende zaten analog türden güzel 2 saat var önceki sayfalarda bahsetmistim bir tanede dijital alayım diorum spor tarzı birsey suanki dijital 3 yıldır tas gibi ama artık kücük gelmeye basladı

kartal4c bence en sagdaki
  • beyler bu saat nasıl

CASIO Kol Saati Fan Club

bi tane siyah deri kordonlu saatim var. bi de bundan almayı düşünüyorum. çok hoşuma gitti. fakat kasa çapı 52mm. bileğim ince olduğundan yakışır mı yakışmaz mı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Benıde ekleyın beeyler lısteye

http://img820.imageshack.us/img820/2479/20110724112221.jpg

liste silindi ekleme yapılmıyor dostum hoşgeldin saat 10 numero
  • quote:

beyler bu saat nasıl

CASIO Kol Saati Fan Club

bi tane siyah deri kordonlu saatim var. bi de bundan almayı düşünüyorum. çok hoşuma gitti. fakat kasa çapı 52mm. bileğim ince olduğundan yakışır mı yakışmaz mı diye düşünüyorum.

güzelmis kac tl acaba link verirseniz sevinirim

• quote:

beyler bu saat nasıl

CASIO Kol Saati Fan Club

güzel kardeşim
    büyük saat takanlarda var u-boat ın kiler mesala saatçide dene bileğinin fotosunu çek ona göre yorum yapam

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal4c

Karar veremedim sizce hangisi. ?

CASIO Kol Saati Fan Club

tabiki soldaki. ya da ortadakide olabilir ancak kesinlikle sağdaki olmasın, çok basit duruyor

quote:

beyler bu saat nasıl

CASIO Kol Saati Fan Club

bu saatin farklı renkleride olmalı. saatin yazıları belli olmuyor. bence bu modelin çift rengine bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal4c

Karar veremedim sizce hangisi. ?

CASIO Kol Saati Fan Club

Kardeşim çok sportif bi model istiyorsan en soldaki
    sade sportif istiyorsan ortadaki
    sportif değil normal diyorsan en sağdaki
    bana sorsan en sağdakinin alırım
    saate çok para vermeye gerek yok kanımca sonuçta zamanı göstersin yeter binevi nefes alsın yeter gibi bişey
    400 kağıt verdiğinde aynı şeyi gösteriyor 1 kaç şey hariç 90 tl verdiğinde aynı şeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 15 Ağustos 2011; 16:24:24 >

• yaklaşık 10 sene evvel modelini hatırlayamayıp netten araştırmama rağmen bulamadığım bi caio modelini kullanıyodum.Saatin içinde hem analog hemde dijital bölüm olup kasası çelikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpinco

yaklaşık 10 sene evvel modelini hatırlayamayıp netten araştırmama rağmen bulamadığım bi caio modelini kullanıyodum.Saatin içinde hem analog hemde dijital bölüm olup kasası çelikti

1 kaç tane buldumda bunlar değildir kesin
    http://76.my/Malaysia/casio-standard-analog-digital-combination-watch-mta-1011d-9av-1105-18-GoGoEggDOTcom@2034.jpg
    http://www.gadgets-reviews.com/uimg/f6/Stirring-DataBank-analog-digital-watch.jpg
    http://ecx.images-amazon.com/images/I/31-saUP1snL.jpg
    http://cf.mp-cdn.net/b6/cd/17db43b286956f814d02f46ef1cd.jpg
    http://www.bodying.in/watches/images/bin_res/mta_1010d_2av-big1_97_160.jpg
    bnden bu kadar

• malesef hiç biri değil forumda konuyu görünce netten baya bi araştırdım, fakat bulmadım.çok iyi hatırlıyorum eski Türk Lirası ile 35.000.000'a almıştım
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.