Şimdi Ara

CASIO Kol Saati Fan Club (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.991
Cevap
44
Favori
265.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli Casiosever arkadaşlar edifice EF-550d serisi saatin detaylı bir incelemesini yaptım bakmak isterseniz linki

http://forum.donanimhaber.com/m_54330112/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54412403

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: delican77

Değerli Casiosever arkadaşlar edifice EF-550d serisi saatin detaylı bir incelemesini yaptım bakmak isterseniz linki

Saygılar...

çok beğendim kardeşim sağolasın hayırlı olsun saat süper
  • quote:

Değerli Casiosever arkadaşlar edifice EF-550d serisi saatin detaylı bir incelemesini yaptım bakmak isterseniz linki

Saygılar...

Gümrükten geçerken bir sorunla karşılaştınız mı? ve kaç güne geldi teşekkürler incelemenizide okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Saygılar...

çok beğendim kardeşim sağolasın hayırlı olsun saat süper

Teşekkür ederim on numara bir saat bu tarz saatten hoşlananlar için. Biraz ağır ama zamanla alışıyor insan.komple saati parçaladım desem yeridir her şeyiyle mükemmel makinası montajı su direnci kullanılan malzeme kalitesi tamamiyle orjinal bir saat.incelemenin sonrasında değindiğim edifice EF-514 te ne kalite uygulanmışsa aynı kalite bundada var. CASIO bir tanesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

Saygılar...

Gümrükten geçerken bir sorunla karşılaştınız mı? ve kaç güne geldi teşekkürler incelemenizide okudum.

Aldığınız satıcının uyguladığı satış stratejisine ve uygulamalarına göre çok farklılık gösterebilir. kargo 20 gündede gelir 40 gündede.Saygılar...

• Benide yaz hocam AE-2000w kullanıyorum.
     CASIO Kol Saati Fan Club
  • Herkese merhabalar elimde GD 100SC model G Shock var türkçe kullanım kılavuzuna ihtiyacım var..Firmaya defalarca mail atmama rağmen kılavuz için link verilmedi..Elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sél@h@ttin

Herkese merhabalar elimde GD 100SC model G Shock var türkçe kullanım kılavuzuna ihtiyacım var..Firmaya defalarca mail atmama rağmen kılavuz için link verilmedi..Elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim...

bi yerden indirmiştim ben de kendi aatim için , kodunu yazıp buluyordum ama nerden indirdiğimi hatırlayamıyorum hatırlarsam yazarım biraz ara nette bulabilirsin belki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

quote:

Orijinalden alıntı: sél@h@ttin

Herkese merhabalar elimde GD 100SC model G Shock var türkçe kullanım kılavuzuna ihtiyacım var..Firmaya defalarca mail atmama rağmen kılavuz için link verilmedi..Elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim...

bi yerden indirmiştim ben de kendi aatim için , kodunu yazıp buluyordum ama nerden indirdiğimi hatırlayamıyorum hatırlarsam yazarım biraz ara nette bulabilirsin belki .

Bulursan...

• selam arkadaşlar, ben de casio kullanıcısıyım. edifice serisi hastası sayılırım.

EFA-120D-2A kullanıyorum, çelik kordonlu. bunu deri kordona çevirmek istiyorum. istanbul da birine sordurmuştum, elimizde yok demişler. bana yardımcı olur musunuz_?_ bulabilir miyim, fiyatı nedir_?_

CASIO Kol Saati Fan Club

ikinci saat olarak EF-502D-1A kullanıyorum, buna da almayı düşünüyorum.

CASIO Kol Saati Fan Club

edit: ef-502d-1a eklendi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet yasar -- 14 Kasım 2011; 15:50:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gogosumer

CASIO Kol Saati Fan Club

Merhaba arkadaşlar,

Bende yukarıda görmüş olduğunuz casio edifice ef-543d-1av modelini internetten 180tlye sanalpazardan aldım. 1 günde elime geçti ve orjinal sıfır bir ürün. Saat çok güzel, acayip hoşuma gitti. Ancak size sormak istediğim bir şey var; bu soldaki 24 saat göstergesi kronometreyi çalıştırdığınızda eğerki kronometre saatlerce çalıştıysa kaç saat çalıştığını gösteriyor, onu anladım. Ama anlamadığım bir şey var. Bu kronometre en fazla 11 saat 59dk. 59 saniye 59 sanise çalışabiliyormuş. Eğer öyle ise neden 24 saat için 24 tane ibre var. Hadi diyelim bu ibre her saat başı saati gösteriyor. Bunu nasıl ayarlıyoruz. Çünkü bende kronometreyi çalıştırmadığım takdirde o ibrede hareket olmuyor. Bunu nasıl ayarlıyacağız. Birde bu saati neden 21.00 ile 01,00 arasında ayarlayamıyoruz. Klavuzunda bu saatler arasında ayarlamayın diyordu. Klavuzda bu 24 saat ibresidir demiş başka bir şey dememiş. Eğer saatin normal çalışma düzeninde o ibrenin hareket etmesi gerekiyorsa bende etmiyor. Demekki sorun var.

bu sorunum hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

quote:

CASIO Kol Saati Fan Club

Merhaba arkadaşlar,

Bende yukarıda görmüş olduğunuz casio edifice ef-543d-1av modelini internetten 180tlye sanalpazardan aldım. 1 günde elime geçti ve orjinal sıfır bir ürün. Saat çok güzel, acayip hoşuma gitti. Ancak size sormak istediğim bir şey var; bu soldaki 24 saat göstergesi kronometreyi çalıştırdığınızda eğerki kronometre saatlerce çalıştıysa kaç saat çalıştığını gösteriyor, onu anladım. Ama anlamadığım bir şey var. Bu kronometre en fazla 11 saat 59dk. 59 saniye 59 sanise çalışabiliyormuş. Eğer öyle ise neden 24 saat için 24 tane ibre var. Hadi diyelim bu ibre her saat başı saati gösteriyor. Bunu nasıl ayarlıyoruz. Çünkü bende kronometreyi çalıştırmadığım takdirde o ibrede hareket olmuyor. Bunu nasıl ayarlıyacağız. Birde bu saati neden 21.00 ile 01,00 arasında ayarlayamıyoruz. Klavuzunda bu saatler arasında ayarlamayın diyordu. Klavuzda bu 24 saat ibresidir demiş başka bir şey dememiş. Eğer saatin normal çalışma düzeninde o ibrenin hareket etmesi gerekiyorsa bende etmiyor. Demekki sorun var.

bu sorunum hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

saat çok güzel duruyor
    orjinal olduğu satıcının mı yoksa saatçinin yorumu mu acaba

• Ben saati 2 tane saatçiye gösterdim biri orjinal dedi, diğeri fiyatı duyunca sahtedir dedi ama baktı orjinal gibi duruyor anlayamadım dedi.
  • 50 tl civarı hangi model var piyasada

• renk farkından dolayı sanırım
  • EF-534D-1AVDF

CASIO Kol Saati Fan Club
     CASIO Kol Saati Fan Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkral34 -- 27 Kasım 2011; 0:23:45 >

• Geçen hafta W-800H aldım, tam benim için, dayanıklı, 10bara kadar dayanıklı, sert köşeli, ve alarmı gayet güçlü. :D
     CASIO Kol Saati Fan Club

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 27 Kasım 2011; 10:40:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

EF-534D-1AVDF

CASIO Kol Saati Fan Club
     CASIO Kol Saati Fan Club

güzel bir saat ama fiyatıda baya güzeldir 300 tl diyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

EF-534D-1AVDF

CASIO Kol Saati Fan Club
     CASIO Kol Saati Fan Club

güzel bir saat ama fiyatıda baya güzeldir 300 tl diyorum ben

Nisan'da hepsiburada.com'da indirime giren bir saatti 363 TL'ye almıştım. O aralar 570-590 civarı fiyatları vardı. Şimdi baktım yine 360 - 380 - 400 + şeklinde gidiyor. Fiyatı uygun olanların da stoklarında yok
    Tavsiye ederim gayet şık duruyor.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.