Şimdi Ara

CASIO Kol Saati Fan Club (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.991
Cevap
44
Favori
265.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: adadann

Arkadaşlar bu saati aldım geçen gün. Yalnız sol taraftaki Minute yazan yeri çözemedim, ne işe yarıyor. mavi şey hiç işlemiyor hep 60 ın üzerinde. Bilen varsa yardım edebilir mi?

CASIO Kol Saati Fan Club

• arkadaşlar saatimin kıalvuzunda yılda 1 kez lastik contayı değiştirin yetkili servisinde diyor bu ücretsiz demi gide nvarmı hiç bilgim yok bu konuda
  • sevemedim gitti şu edifice serisini. özellik olarak müthiş saatler var ancak çelik kordon beni sinir ediyor, silikon kordonluları olsa almayı düşünürdüm. Şu an en çok hoşuma giden active dial aqw-101 özellik olarak her şeyi var, ama öyle bir ekranı var ki mübarek büyüteçle bakmak gerekiyor bu saate alternatif (analog/dijital ve büyük ekranlı) bir saat önerebilecek olan var mı??
  • edifice silikon olsa pek hoş gözzükmez ya
  • EF-552PB-1A4VDF'dan sonra ef-540d fiyatına göre çok şık ve gösterişli
  • saati internetten almayı düşünyorum. Hangi siteden alış-veriş yapmalıyım bilemiyorum. Bildiğiniz güvenilir saat sitelerini bana özelden atın ya da yasak değilse buraya yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheOnu -- 1 Temmuz 2011; 10:53:15 >
  • casionun bu tarzda , Rakkamlı , çelik kasalı ve çelik kordonlu Tam otomatik tarihi bulunan sati varmı bildiğiniz. ?

CASIO Kol Saati Fan Club
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal4c

casionun bu tarzda , Rakkamlı , çelik kasalı ve çelik kordonlu Tam otomatik tarihi bulunan sati varmı bildiğiniz. ?

CASIO Kol Saati Fan Club

Benim saatim var kardeşim 98 di peşin 80 e kapattım
     CASIO Kol Saati Fan Club

•  CASIO Kol Saati Fan Club

çok güzel duruyor ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

casionun bu tarzda , Rakkamlı , çelik kasalı ve çelik kordonlu Tam otomatik tarihi bulunan sati varmı bildiğiniz. ?

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

Her ay sonu tarihi elle güncellemek gerekmiyor değilmi. ?

Çünkü yaş itibari ile bana zaman su gibi geçiyor ve ben her ay tarih güncellemeyi unutuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB25C85D -- 8 Ağustos 2011; 16:09:37 >

• eğer ekranda gün ve tarih gösterenler her ay tarih güncelleme yapmak gerektirmiyorsa böyle bir model alabilirim.

ama güncellemek gerektiriyorsa , anolog dijital alırım.

CASIO EFR 503D

CASIO Kol Saati Fan Club
  • quote:

quote:

quote:

CASIO Kol Saati Fan Club

CASIO Kol Saati Fan Club

Her ay sonu tarihi elle güncellemek gerekmiyor değilmi. ?

Çünkü yaş itibari ile bana zaman su gibi geçiyor ve ben her ay tarih güncellemeyi unutuyorum.

yok kardeşim kendiliğinden atıyor ağustos 2010 dan beri tecrübeyle sabittir
    ay sonu gelince kendiliğinden geçiyor
    zaten geri kalmaz öyle bişi olsa bile akşam 8-10 arasında ayarlayın bi yetkiliden öğrendim yoksa yine bozulur akşam 8-10 arası istediğiniz tarihe ayarlayın

• dijital saatlerde bile otomatik takvim gösterme süresine bir müddet koyuyorlar. mesela 2024 senesine kadar gibi.

nasıl oluyorda mekanik bir saat bu olayı başarıyor anlamıyorum.

bazı ay 31 bazı ay 29 çekiyor nasıl bunu algılıyor doğru gösterebiliyor.

üstelik ayarlarınını yaparken bulunduğunuz seneyi belirtmeden, ( anlayamadım gitti , çook ilginç. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB25C85D -- 9 Ağustos 2011; 9:55:21 >
  • Tarihi otomatik güncelleme olayını , bugün saatçiye gittim sordum.

saatçi bana sadece 3 markada olduğunu söyledi.

Seikonunkilerde mesela 2100 senesine kadar takvime hiç ellemiyormuşsun. şubat 29 da çekse otomatik oluyormuş.

1. Seiko ( Perpetual Calendar , yazan modellerde. )
    2. Timex ( Perpetual Calendar , yazan modellerde. )
    3. Orient ( Automatic Multi-Year , özelliği olanlarda var dedi. )

Casio dan şüpheliyim !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB25C85D -- 9 Ağustos 2011; 16:24:49 >
  •  CASIO Kol Saati Fan Club

bende bu saatten var

saatin kordonu senede bir kopuyor kaliteli kordon nereden bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbokerem55

CASIO Kol Saati Fan Club

bende bu saatten var

saatin kordonu senede bir kopuyor kaliteli kordon nereden bulabilirim

yetkili servislerine bak sitesinden dostum oradan alabilin.
  • g-shock kullanan var mı? memnun mudur? terleme falan çok yapıyor mu?
  • silikjon olduğu için yapabilir panpa
  • quote:

silikjon olduğu için yapabilir panpa

çelik kordon da rahat olmaz gibime geliyor yahu. deri var zaten bir tane. bir tane daha almayı düşünüyorum ama daha rahat olmalı ve günlük takacağım bişe olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

silikjon olduğu için yapabilir panpa

çelik kordon da rahat olmaz gibime geliyor yahu. deri var zaten bir tane. bir tane daha almayı düşünüyorum ama daha rahat olmalı ve günlük takacağım bişe olmalı.

çelik en iyisi yahu ne diyorsun deri su yiyince bozulur açılma yapar silikon dayanıksız çelik en iyisi arada bir kıl kaçıyor kopartıyo canım yanıyor ama iyi arada bi canının yanması

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.