|
Bildirim
Aslında onlara saat denmesi de doğru değil, tıpkı günümüzdeki akıllı telefonlar gibi bu akıllı saat adı altında satılan ve güncelleme almayı kestikten sonra neredeyse işe yaramaz hale gelen kısa süreli tüketim ürünleri ile gerçek saatler aynı kategoride değil zaten. Ha telefonun gerçek bir muadili ne yazık ki günümüzde yok ama gerçek saatler hala varlar ve özellikle analog saat piyasası zaten bu akıllı ama kısa ömürlü teknolojik cihazlara nazaran kendi kategorilerinde hiçbir şekilde bir şey kaybetmeden satılmaya ve kullanılmaya devam ediyor...
Casio'da zaten saat denildiği zaman çoğu 'ilkleri' yapan bir marka olduğu için elbette söz konusu bir saat almak ise özellikle dijital saat alınacaksa o zaman gerçekten çok doğru bir seçim olacaktır. |
Fiyatı ucuz mu yoksa bu model için normal mi bilmiyorum. Akıllı saatlere 300 500 verip, birkaç sene sonra eskiyip yenisini almak yerine, bunun gibi bir saat almak bana göre daha mantıklı. Biliyorum biraz elma ile armut kıyaslaması oldu ama akıllı saatleri sevmiyorum. Onlara verilen para ve harcanan hammadde israf gibi geliyor.
|
|
|
mesela iş yerinde akıllı saat , sivil de gerçek saat takabilirsiniz, değişmeli olarak. ben şahsen öyle yapıyorum. çok hevesim vardı apple ultra aldım ama hani almasam da olurdu dedim belli bir süre sonra, gelen tweet metinlerinin bile sınırlı karakterli gösteriyor, apple'a da yazdım, hani bir daha akıllı saat alır mıyım soru işaretleri, anca şarjı çok gidecek vs. vs. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 3 Kasım 2024; 18:21:22 > |
2025 yılında maruz kaldığımız "Teknolojik haber"e bak. Saçma sapan casio haberleri. |
O kadar pahalı saat satıyorsun bari ekranı E-ink olsun. Güneşte rahat okunsun. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Fısfıs boş yapan haşereleri kovmak için alınmış bir nick. Hadi söyle bakalım "Teknoloji ne bilir" vatandaş. Bu Casio saatin ne özelliği var? |
güzel görünüyor ama biraz pahalı geldi bana |
bir heves aldık hocam, diğer akıllı saatler iphone ile stabil çalışmıyor herhalde |