Şimdi Ara

Casio QV-R80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bime geliyormuş, 169 tl' ye alınır mı? yoksa bu fiyatlara ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fiyatlara başka neler önerilebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

bime geliyormuş, 169 tl' ye alınır mı? yoksa bu fiyatlara ne tavsiye edersiniz?

Bende bugün gördüm . Bence iyi makine o fiyata başka aynı özellikte bir makine yok zaten 160 lira yani öyle fazla bir miktar değil iyi çıkmada bile yettiği çektiği kadar iyidir yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata iyi makine al derim
  • bir de fujifilm z90 var aynı fiyata... sizce hangisi daha kaliteli foto ve video çeker?

• Arkadaşlar ben geçen pazar BİM den Casio QV-R80 Fotoğraf Makinesi aldım ama ya ben ayarlayamadım yada makine o kadar kaliteli değil ekran ve çekilen resimler istediğimiz gibi net olmuyor bizim arkadaşın 14.1 mp samsung makinesi bundan daha kaliteli, çekiyor internetten kullanma klavuzunu indirdim hertürlü ayarlamaları yaptım ama maalesef ekran ve görüntü karıncalı çekilen resimlerde o kadar net değil anlayan ve kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim
  • bende aldım aynı sorunlar bende de var bide hafıza kartı tam oturmuyo yerine garantiye yollamayı düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CASIO PX-S6000 Dijital Piyano
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.