Şimdi Ara

Casio z-75 vs Sanyo E-60 vs Sony-w35

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sony w35 biraz daha üst sınıf oldu ama yine de üçünü kıyaslar mısınız?Özellikle casio ve sanyo arasında kaldım gece çekimi benim için önemli görüşlerinizi bekliyorum...

• Sanyo E60 329 YTL
    Casio Z75 399 YTL

Fiyat farkı % 20

Casio'nun Sanyo'ya göre artısı:

Fotoğraf çekiminde titreşim önleyici farkı ( Bence bu önemli )
    Çok şık dizayn ( daha ince ve zarif, ama Sanyo'da kaba değil)
    Gece çekimi vasat

Sanyo'nun Casio'ya göre artısı:

3 inch LCD ekran ( Ekran kalitesi Casio'ya fark atıyor. çünkü 252.000 piksel)
    1 cm süper makro çekim. ( Dünya üzerindeki tüm kompaktlara fark atıyor.)
    Fotoğraf çekim kabiliyeti daha iyi ( Çok ciddi bir fark yok Casio ile arasında )
    Video çekimi daha kaliteli ( casio'dan çok daha iyi )
    Daha hesaplı ( %20 )
    Gece çekimi vasat ( casio'mu sanyo'mu daha iyi bu konuda pek bilmiyorum ama ikiside vasat onu biliyorum.)
  • Bi de E60 İLE E6 arasındaki fark nedir ve E7 nin bunlara üstünlüğü nedir açıklarmısınız???
  • Orjinalden alıntı: goldenstar

Sanyo E60 329 YTL
    Casio Z75 399 YTL

Fiyat farkı % 20

Casio'nun Sanyo'ya göre artısı:

Fotoğraf çekiminde titreşim önleyici farkı ( Bence bu önemli )
    Çok şık dizayn ( daha ince ve zarif, ama Sanyo'da kaba değil)
    Gece çekimi vasat

Sanyo'nun Casio'ya göre artısı:

3 inch LCD ekran ( Ekran kalitesi Casio'ya fark atıyor. çünkü 252.000 piksel)
    1 cm süper makro çekim. ( Dünya üzerindeki tüm kompaktlara fark atıyor.)
    Fotoğraf çekim kabiliyeti daha iyi ( Çok ciddi bir fark yok Casio ile arasında )
    Video çekimi daha kaliteli ( casio'dan çok daha iyi )
    Daha hesaplı ( %20 )
    Gece çekimi vasat ( casio'mu sanyo'mu daha iyi bu konuda pek bilmiyorum ama ikiside vasat onu biliyorum.)

karşılaştırma imkanın oldu mu her iki makineyi?

bu arada bildiğim kadarıyla e60'ta da titreşim engelleme var.. tabi optik sabitleme olmayınca makinenin ISO performansına kalıyor herşey..

aralarındaki en büyük fark makro.. casio ve makro'yu birarada görmek zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 27 Haziran 2007; 15:21:16 >

• E60'da VGA kayıtta titreşim engelleyici var, fotoğraf çekerken bu özellik yok.

ben çok az kız arkadaşımın Casio S770 ( Z75'in abisi sayılır ) ile karşılaştırdım.

O sebeple bu kadar rahat konuşuyorum. Ama Casio'nun inceliği zarifliği hiçbir kompakt makinede yok. bunuda açıkça belirtmek gerekir.

Eğer makro önemli değilse alan kişi için aradaki fark Sanyo'nun dev ekranı ve cazip fiyatı. Casio'nun ise hafif zarif çizgiötesi tasarımı.

Makine alacak kişi için en önemli şey tasarım hafiflik ve zariflikse Casio'nun tüm modelleri hayırlı olsun.

Ben forumlarda zaman zaman kendimde yapsam çok fazla ayrıntıyla insanların kafalarını bulandırmamak gerektiğine inanıyorum.

Aslında bu işten pek anlamayan biri için alırken en önemli kriterler şunlar olmalı:

1- Bütçe
    2- Fiyat/performans oranı
    3- Tasarım ( Kısaca makineyi elinize aldığınızda içinize neyin sindiği )

• video çekim karşılaştırmasını de bu iki makine üzerinden mi yaptın?

edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 28 Haziran 2007; 10:17:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.