Şimdi Ara

Casper C650.8250-4T40T-S Intel® Core i5-8250U 4GB/1TB Nvidia Geforce GT940MX 2.500 TL(Teknosa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
2.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Casper C650.8250-4T40T-S Intel® Core i5-8250U 4GB/1TB Nvidia Geforce GT940MX 15.6" Notebook Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/casper-c65082504t40ts-intel-core-i58250u-4gb1tb-nvidia-geforce-gt940mx-156-notebook-p-125033854

Casper C650.8250-4T40T-S Intel® Core i5-8250U 4GB/1TB Nvidia Geforce GT940MX 2.500 TL(Teknosa)

• Alınır mı? Alınırsa neden alınır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaporWave

Alınır mı? Alınırsa neden alınır?
    Alınmaz. Çünkü casper.

• Bence de Casper olduğu için alınmaz. Daha önce iki kere şans vermiştim bu markaya. Daha da yanına yaklaşmam.

• tequilla1984 kullanıcısına yanıt
    Ah mx150 olacak,ekranı full hd olacak ki Casper masper bakıyor muyum? Parçalarım . Eğer Clevo kasa ise bence sorun olmaz. Ben memnun kalmıştım clevo’dan. Monster da bazı modellerini clevo’dan alıyor.

• Ekran FHD olsaydı değerlendirilebilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.nesil işlemciyle gt940 ı nasıl bir araya koymuşlar? Mx yeni bir kart mı oluyor acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almayalim mi i5 8250 bu fiyata göremwdim başka yerde

• Fiyat cok iyi düşünmeden al casper gayet iyi bi firma ben kendim lullandım 3 yıl hiç sorunsuz

• Casper adı üstünde elle tutulmaz gözle bazen görünür
    Ne demiş şair ben yandım eller yanmasın
  • Casperı 3-5 sene önceki casper ile kıyaslamayın şuan abartısız söylüyorum en az geri dönüşü olan firmalardan biri ihtiyacınız varsa düşünmeden alın.
  • Bizim kadar kendi ülkesinin markalarını kötüleyen başka bir millet var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaporWave -- 26 Temmuz 2019; 12:50:39 >
  • VaporWave kullanıcısına yanıt
    hiç casper deneyiminiz oldu mu?

• zero-man kullanıcısına yanıt
    Ben cevap vereyim, 2011 üretimi hala kullandığım casper'ım var. Casper yazsa da anakartı pegatron, bir SSD ve 8 gb ram ile canavar gibi hala.

• Yıllardır kullanıyorum bende bi sıkıntısını görmedim. Çok eski modellerde sıkıntılar yaşanmıs sanırım ancak 2015 ve sonrası fena değil gibi...

• Bende de casper laptop var sorunsuz kullanıyorum üstelik çok şık laptopları.

Ekranı kendim kırdım kullanamıyorum ama olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.