Şimdi Ara

Casper CN TKI-480 A notebook inceleme ve her türlü sorularınız cevaplanır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bu cihazı cn-tkı 480 a' yı kullanıyorum. Arattırdığınız zaman bulamazsınız. Sadece ve sadece teknosanın exxtra larında var. Ben ankara forum avm de teknsa exxtra yı gezerken şansına denk geldim ve aldım hemen. Özelliklerinden bahsedeyim kısaca.

İşlemci : Intel Core i5 480M
    İşlemci Hızı : Turbo Boost ile 2,93 GHz
    Bellek : 8 GB
    Sabit Disk : 500 GB
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 2 GB
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR3
    Model : CN TKI-480A
    Ekran Özelliği : WXGA HD LED
    Grafik Tipi : Nvidia GT420M Optimus
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Menşei : Türk Malı
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : HDMI
    Wireless : Var
    Dahili Kamera : Var
    Yazılım : Windows 7 Home Premium
    Parmak İzi Okuyucu : Yok

Artık az çok biliyosunuzdur switchable teknolojisini. Biraz bundan bahsedeyim. Harici ve dahili olmak üzere 2 tane ekran kartımız var. 512 mb dahili, 2 gb harici(paylaşımlı 3 gb). Bu gerektiği zaman kartlar arasında geçii otomatik sağlayıp enerji tasarrufu sağlama teknolojisi. Çok iyi bir özellik bu bence.
    En önemli özelliklerinden birisi çok aşırı sessiz çalışması ve de cüzi miktarlarda ısınması. Isınma problemi diye birşey yok. O yönden sıkıntınız olmayacak.

Call Of Duty - Black Ops
    Crysis - 2
    Blur
    Test Drive Unlimited 2

Bu oyunları oynama fırsatım oldu. Oyunda özellikleri fulleyerek oynuyorum ve zerre kadar takılma olmuyor. 1-2 Saatlik oyun sonrasında ise ısınma tekrardan cüzi miktarlarda. Batarya ömrü benim pek hoşuma gitmedi ama sanırım kullanımdan kullanıma değişiyor. Ses kalitesi hoşuma gitti. Hoparlörler fena değil. Fiyatı da çok cüzi. Dikkat ediyorum forumlarda hep casper notebooklerı karalama çalışmaları var. Anlam veremiyorum. Arkadaşlar kullanmadan çamur atmayalım. Harika bir makina. Emsali yok ama var sayalım ki başka bir markanın aynı özellikteki notebook'u 2300 tl ' den aşşağı değil. Ben Casper'ı 1680 tl'ye aldım
    Ben çok bilmem test yapmayı, benchmark fln. Ama sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım. Alıcısı varsa gözü kapalı alsın derim, tavsiye edebileceğim bir notebook.

incelemek isteyen:http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031462&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilbaysal -- 19 Nisan 2011; 23:22:12 >

• RAM'ler kaç mhz acaba?
  • Onu bilmiyorum. Ürünün teknosadaki kataloğunda da yazmıyor. Ama yanlış bilgi de vermek istemem sanırım ddr3 667 olması lazım :s
    Bakabileceğim bir yer varsa söylersen bakarım
  • Casper'ların kasalarında sorun oluyor diyorlar zamanla bu yeni seriler nasıl hocam bu konuda bizi aydınlatabilirmisiniz?
  • Nasıl sorun oluyormuş bilmiyorum ama kasa gayet sağlam duruyor. Ufak defek darbelere kolay kolay pabuç bırakmaz. Görünüş itibariyle de gayet estetik. Koyu renk, sade bir kasa görünümü var. Ben görünüşünden de kullanılışından da memnunum ...
  • Peki parmaz izi vs. kalıyormu kasada?
  • Yok hayır parmak izi kalmıyor koyu renk olduğu için üzerinde pek iz belli etmiyor. Sildiğin zaman çok hoş görünüyor. Koyu renk seviyorum ben ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anilbaysal A kullanıcısına yanıt
    Merhaba eğer formatlamadıysanız sistem ayrıldı disk ilk bölümünde 10gb civarı install.wim dosyası var. Kotanız müsaitse upload edip linki verirmisiniz? Bilgisayar Lan ar3181 sürücüsünü yanlış yükleyip her açılışta tekrar sürücü arayıp yüklüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.