Şimdi Ara

Casper CN-VTI480A modeli hakkında?Lütfen bakın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürün özellikleri yönüyle tam da benim istediğim bir cihaz fakat Casper markasından dolayı kararsızım.Alıp kullanan + ve -lerini söyleyebilecek kimse var mı?Parçalar sistem tam istediğim gibi ama marka servis konusu kasası vs...bu tip şeyler konusunda hiçbir fikrim yok.Ne dersiniz alayım mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti480a-core-i5-480m--2.66ghz-6-gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1024mb-hd5650-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=51720

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilal47 -- 2 Şubat 2011; 23:04:54 >

• Servis konusunda endişeniz olmasın.Notebook en yeni modellerden.H36 olarak adlandırılıyor.Sıkıntı çıkartan bir model değildir.
  • piano black olması güzel, tuş takımı biçimi hoş değil,
    ancak casper'ın servisi konusunda şüpheliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gina

piano black olması güzel, tuş takımı biçimi hoş değil,
    ancak casper'ın servisi konusunda şüpheliyim

Ne şüpheniz var ?
  • ben 2 gün önce aldım. win7 nin testinden 6,9-6,9-6,7-6,7-5,7 aldı 5,7(hard disk notu) olan hard diskinin 5400 rpm olmasından kaynaklı orda konuşursanız belki 320gb 7200rpm ile değiştirirler öyle bişi yaptıklarını duymuştum. ısınma sorunu kesinlikle yok ve gerçekten sessiz çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

Ne şüpheniz var ?

yavaşlığı ve ilgisizlikleri...anlatmama gerek var mı?
  • Evet anlatmana gerek var.Kesinlikle sallıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "yavaşlığı ve ilgisizlikleri." mişmış,muş....kulaktan dolma bilgilerle anca bu kadar anlatılır.
  • alalım mı arkadaşlar son kez bir değerlendirme?
  • Havale ile alırsan onun benzeri casper storede 1378 TL
    http://www.casperstore.net/?urun-2409-Casper-Nirvana-CNL-I480-6L35P.html
    çift ekran kartlı,intel i-5 işlemcili bu fiyata alınabilecek en iyi özellikler bence...
  • valla ben casperı öteden beri sevemedim. daha doğrusu sevdiremedi kendini.
    ürününü aldın mı tabi ki bir kere o şanssızlığı yaptım.bu notebooku bilmiyorum.ancak benim kullandığım 2010 yılına ait br model
    bir kere kullandıkları malzeme çok kaliteli değil.ör:ses kalitesi çıkışı öteden beri berbat
    ikincisi dediğim gibi teknik servisleri kötü. sana bilgisayarını gönderdiğin takdirde ne aşamada olduğunu bilgi vermiyolar. sen söyleye söyleye yavaş olan işlerin, yavaştan biraz daha hızlı yürümesini sağlıyosun.
    aksi takdirde kim neredeyse her yerde bayisi olan bir şirketi tercih etmesin. değil mi ama.
    bence casper reklam yerine müşteri ilişkilerine daha fazla önem vermeli.

peki bu fiyata alınmazmı. özelliklerine göre uygun bi fiyatı olabilir.ben almam.ama benim bunları söylememe rağmen 8 gb modelini arkadaşım aldı. o da aynı şeyi söylüyor bu fiyata bu özellikleri casperde buldum diye.aynı düşüncedeysen al sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gina -- 20 Şubat 2011; 0:41:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gina

valla ben casperı öteden beri sevemedim. daha doğrusu sevdiremedi kendini.
    ürününü aldın mı tabi ki bir kere o şanssızlığı yaptım.bu notebooku bilmiyorum.ancak benim kullandığım 2010 yılına ait br model
    bir kere kullandıkları malzeme çok kaliteli değil.ör:ses kalitesi çıkışı öteden beri berbat
    ikincisi dediğim gibi teknik servisleri kötü. sana bilgisayarını gönderdiğin takdirde ne aşamada olduğunu bilgi vermiyolar. sen söyleye söyleye yavaş olan işlerin, yavaştan biraz daha hızlı yürümesini sağlıyosun.
    aksi takdirde kim neredeyse her yerde bayisi olan bir şirketi tercih etmesin. değil mi ama.
    bence casper reklam yerine müşteri ilişkilerine daha fazla önem vermeli.

peki bu fiyata alınmazmı. özellikleine göre uygun bi fiyat olabilir.ama ben almam

Ne gibi arzalar çıkarmıştı sorması ayıp olmazsa?Ben de Ocak ayı başında aldım.Akşamları ve hafta sonları neredeyse tüm gün kullanıyorum..Şimdilik bir sorun yok,hız ve performansından gayet memnunum ama ilerisini bilemem.İnşaallah ben de pişman olmam.

• Casper Servisiyle Aramda Geçen olayı anlatayım masaustu bilgisayarım bozulmuştu servise gönderdım kasayı geri aldığımda ne göreyim kapaklar içine girmiş ve yamulmuş bir şekilde getirdi sorduğumda servis kaza yaptı demişti o zaman değiştirin dedim almadılar 1 ay kavga ederek sonunda değiştirmeyi başardık Caspera güveniyorum ama servislerine asla :)
  • servis konusunda hp ve packerd bell de yerleşmiş konular var bir bakında sonra gelin casperın servisi hakkında yorum yapın. bütün laptop markalarının sayfalarına girip baktım şikayetlere bir tek dell de ve sony de hiçbir sorundan bahsedilmiyordu. casperın servisinden benim gibi memnun olanların sayısıda hiç fena sayılmaz. bendeki casperda 9800m gs var ve şaşırtıcı bir şekilde yeni çıkan hiçbir ekran kartı sitedeki sıralamalarda bu ekran kartının üzerinde yer alamıyor. sen bu şekilde bir ürün piyasaya süren bir markaya bence haksızlık etmiş olursun.
  • Bu Ürün Hakkında Yorum Yapacak Olan var Mı Kullananlar Vs.
    Ben De Şu An Araştırıyorum Marka Konusunda Ön Yargıları Dikkate Almadan.
    Nası Bir Laptop İyi Mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep0687 -- 19 Haziran 2011; 15:27:03 >
  • SELAM MERHABALAR BENDE 2011 DE ALMIŞTIM.. HİÇ SERVİSE GÖTÜRMEDİM.. KAÇ YILDIR FORMAT ATMADIM.. DAHA YENİ WİN 10 A GEÇTİM AMA SENDE GEÇTİYSEN SORUM OLACAKTI. WİRELESS TUŞU ÇALIŞMIYOR.. WİN 10 A GEÇTİYSEN BELKİ FARK ETMİŞSİNDİR DİYE SORDUM.. ÇÖZÜM VAR MI ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.