Şimdi Ara

Casper CN-VTT6600C ,Kablosuz Ağ Bağdaştırıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisaarı daha yeni aldım birkaç hafta oldu , daha dün bir problem yoktu hiçbir değişiklik yapmamama rağmen şuan internete bağlanamıyorum kablosuz ile. Kablosuz Bulunamıyor. Modemin 3 cm yanındayım halbuki görmemesi imkansız. Hep giriyodum bugün hiç birşey yok, sorunu tespit et diyince bilgisayarda yapılandırılmış kablosuz ağ bağdaştırıcı yok diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devaki -- 18 Ekim 2009; 12:02:49 >

• Casper notebookunuzla birlikte verilen Driver(Sürücü) CD'sini CD-Rom'unuza yerleştirin.Bu konuda verdiğiniz 2.resimdeki Kablosuz ağ donanımını yükleyin... yazan yere tıklayın bilgisayar otomatik olarak CD'den wireless driverını arayıp yükleyecektir sorun kalmaz sonra
  • oraya bastığım zaman yardım menüsü çıkıyor.Bende driver var yüklüyorum yüklüyorum aynı şey sorun onda değil, ama bir de ayrı olarak cd den yüklemeye çalıştığım zaman da bu çıkıyo ..

hiçbir değişiklik yapmadan bilgisayarı açıp kapadım çalışmamaya başladı wireless. Parça yerinden çıkmıştır desem kapatmadan önce çalışıyodu. anlamadım gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.