Şimdi Ara

Casper daki garanti sahtekarlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın laptopu geçen gün durduk yere kapandı ve bidaha açılmadı garantisi devam ettiği için direk servise görtürdük ve arkadaşlar sağolsun hemen klavye altında sıvı teması tespit edip garanti dışı bırakmışlar ,yav gözümle görmesem neyse bildiğin bir anda çoktü işte makina bundan once bir özel servise götürmüştük ordakiler muhtemelen ram arızası dediler açıp yaparız ama garantsi dışı kalmasın garantiye verin dediler ve garantideki durum

bu firmaların sıvı teması saşmlaığı ve yalanı artık iyce can sıkmaya başladı gerçekten gerekli yerlere muracat edicek arkadaşım sizde böyle şeylerin peşini bırakmayın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Ağustos 2015; 15:12:33 >

• Başka bir yetkili servisine götürdük ve orda azcık bastırınca sıvı teması fln göremediler , adamlar resmen başından savmak için yapmılar bizi , şuan aldılar laptopu
  • aynı bilgisayar sorununu bende yaşadım.istanbul dışında olduğum için 5 gün sonra servise verebildim.şu anda 10 gündür fln serviste umarım bana da aynı şeyi söylemezler.
  • Klasik casper yalanı. Bak test etmek için bir laptop alın işletim sistemi hatası verdirin makineye ve açılmasın. Götürün herhangi bir casper servisine alır içeri götürür getirir size vereceği cevap " Efendim cihazda sıvı teması var garanti dışı. Ücretli yaptırabilirsiniz " Sende diyeceksin ki " Kardeşim ben su bile içmedim cihazın yanında gözümden sakındım " Sana verecekleri cevap " Biz yalan mı söylüyoruz kardeşim. Buyur bak diyecek, cihazı almaya içeri gidecek ve getirecek bi bakacaksın gerçekten de sıvı teması var. Şimdi bi düşün nereden geldi bu sıvı teması nereden gelecek kendileri yapıyorlar. Bunun tek çözümü ya casper'dan uzak duracaksın yada mahkemeye verip hakkını arayacaksın. Casper merkezine şikayet etmen bişey değiştirmez zaten bunu onlara yaptıran ve servislerin para kazanmasını sağlayan merkezin ta kendisi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Klasik casper yalanı. Bak test etmek için bir laptop alın işletim sistemi hatası verdirin makineye ve açılmasın. Götürün herhangi bir casper servisine alır içeri götürür getirir size vereceği cevap " Efendim cihazda sıvı teması var garanti dışı. Ücretli yaptırabilirsiniz " Sende diyeceksin ki " Kardeşim ben su bile içmedim cihazın yanında gözümden sakındım " Sana verecekleri cevap " Biz yalan mı söylüyoruz kardeşim. Buyur bak diyecek, cihazı almaya içeri gidecek ve getirecek bi bakacaksın gerçekten de sıvı teması var. Şimdi bi düşün nereden geldi bu sıvı teması nereden gelecek kendileri yapıyorlar. Bunun tek çözümü ya casper'dan uzak duracaksın yada mahkemeye verip hakkını arayacaksın. Casper merkezine şikayet etmen bişey değiştirmez zaten bunu onlara yaptıran ve servislerin para kazanmasını sağlayan merkezin ta kendisi!

Zaten gözlerini korkutunca diğer servisleri aldı , adam diyorum bak "diğer servisinzde su teması dedi milleti kazıklıyolar" diye "ala ala neden ole bişe desinki" diyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Klasik casper yalanı. Bak test etmek için bir laptop alın işletim sistemi hatası verdirin makineye ve açılmasın. Götürün herhangi bir casper servisine alır içeri götürür getirir size vereceği cevap " Efendim cihazda sıvı teması var garanti dışı. Ücretli yaptırabilirsiniz " Sende diyeceksin ki " Kardeşim ben su bile içmedim cihazın yanında gözümden sakındım " Sana verecekleri cevap " Biz yalan mı söylüyoruz kardeşim. Buyur bak diyecek, cihazı almaya içeri gidecek ve getirecek bi bakacaksın gerçekten de sıvı teması var. Şimdi bi düşün nereden geldi bu sıvı teması nereden gelecek kendileri yapıyorlar. Bunun tek çözümü ya casper'dan uzak duracaksın yada mahkemeye verip hakkını arayacaksın. Casper merkezine şikayet etmen bişey değiştirmez zaten bunu onlara yaptıran ve servislerin para kazanmasını sağlayan merkezin ta kendisi!

Zaten gözlerini korkutunca diğer servisleri aldı , adam diyorum bak "diğer servisinzde su teması dedi milleti kazıklıyolar" diye "ala ala neden ole bişe desinki" diyo :)

Kardeşim ben elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum bu firmanın sahtekarlığını ama dinlemiyor çoğu kardeşimiz. Umarım başın ağrımadan bu beladan kurtulur ve bu markaya ne sen nede çevrenden kimse bulaşmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.sikayetvar.com/casper-sivi-temasi-bahanesi
    Bu şikayet size mi ait

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS Türkiye Servis Rezaleti
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim casper kadar adi bir marka yok. Benimki 1,5 senelik cayir cayir yaniyor. Anakartı yandi bataryayı cikardigima attilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_4444 -- 8 Ağustos 2015; 7:11:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.