Yukarıda belirttiğim laptopa bıos update nasıl yapabiliriz dosyasını arıyorum ama casper ftpde bulamadım malesef..
sebebim başlangıcta anlamsız karakterler oluyor boot ekranında ve en önemli sebep işlemci fanım işlemci 50 - 60 derecede olsa bile nadiren dönüyor. ilk başlanıccta dönme var daha sonra tık yok. aynı marka aynı model bir laptyoptan taktık ama yine tık yok bu yüzden problm bıostan diye endişelendik birde işlemcci ffanının güç girişlerinde sürekli voltaj varmıdır. yani o volttajı bboardmu kesiyordur da benim fan dönmüyor.. o raya farklı bişr fann taksak sürekli dönnme sağlarmıyız
çok acil yardım lazım dostlar yorumlara yardımlara ihtiyacım var... fan konusunda.... yoksa laptopta donmalar oluyor :(
aynı sey bendede var basen ekran gelmiyor bile lcd monutor taktım gene aynı sey varr bende sorunun biostan oldgunu sanıyoyrum ama biosu bir turlu bulamadım sen sorunu cozmussen paylaşırsan cok sevinirim acil
benimde bios la başım dertte hiç bir yerde bulamıyorum işin güzel yanı aklıma tek çare geliyor casper eaa-89 kullananlardan birisi bize biosunu kopyalarsa o biosu kendi notebook uma kurabilirim diye düşünüyorum