Şimdi Ara

Casper Excalibur G870 Laptop sürekli kapanma ve oyun oynatmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, başlıkta belirttiğim bilgisayarı geçen sene mart ayında(11 ay önce) 0 olarak direkt casperdan aldım. FreeDOS olarak aldım ve windows kurup kullanmaya başladım. Başta lol gibi oyunları oynarken bir sıkıntı çıkarmadı. Sonralarda Warzone oynamaya başlayınca bilgisayar sürekli hata verip oyundan atmaya başladı. Defalarca sorunu aradım ama sorunun warzonela alakalı olduğunu düşünerek çok da bir müdahelede bulunmadım. Sonralarında god of war, sons of forest ve hatta ranch simulator gibi daha küçük çaplı oyunlarda bile atmaya başlayınca bütün güncellemelerini de deneyip garantiye yolladım.

Isınma sorunu olduğunu, bakım yaptıklarını sorunun çözüldüğünü söyleyip yolladılar. Hemen denedim ve aynı sorunlar devam ediyordu.

Bir kez daha yolladım. Döndüğünde artık LoLde bile atmaya başladı.

3.kez yolladım. En sonunda ders çalışmak için slayt bakarken kapandı.

4.kez yolladım ve bugün teslim aldım. İlk olarak warzone indirip denemek istedim. 3.dkda ana menüdeyken attı

Verdiği çeşitli hataları ekleyeceğim. En azından nasıl bir yol izlememi ya da sorunun direkt bir çözümü varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden. İyi forumlar

• Bios ve sürücüleriniz son sürüme güncellemiş miydiniz bununla alakalı sorun yaşıyor olabilirsiniz.

• Windows 10 yükleyin.

• Defalarca farklı çözümler aradığım için sürücüler son sürüme güncel. Bios güncellemesi hiç yapmadım. Bir deneyeyim.

Windows 10 yüklememin bu sorunu neden çözeceğini anlamadım. Çözse bile hep windows 10 kullanacağım yeni bir pcde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.