Şimdi Ara

Casper laptop'a format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün casper laptopumu formatlayım dedim. laptopun bios'una girdim boot menüde bootlamak için taktığım casperin
    çantasından çıkan ürün kurtarma diskini taktım.(içerisinde windows 8 single languagex64 var.) ancak boot menüde
    sadece windows boot manager yazıyor benim dvd romumu okumuyor dvd romdan başlatmıyor.

BİOS AYARLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15891589 -- 9 Ağustos 2016; 11:59:32 >

• boot menüsünde cd/dvd writer cihazyny üste yani ilk syraya yükselt. Öyle dene.
  • Secure boot optionu : disabled
    CSM supportu : yes yap. Sonra kurabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a sisteminizi sanırım windows10 a güncellediniz. Windows10' a güncelledikten sonra recovery (kurtarma bölümünü ) hasar görüyor. usb disk ile de format atabilirsin öncelikle secure boot kısmını disable yapın.
  • CASPER
  • Şu ayarları resimde yazdığım gibi yapsana.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    boot menüde cd/dvd olsa zaten format atarım fakat bakarsanız resimlere boot menüde sadece windows boot manager var.
  • pinkcrow7 kullanıcısına yanıt
    Denedim fakat olmadı hala boot menüde sadece windows boot manager var.
  • red_code R kullanıcısına yanıt
    USB'ye wintobootic yazılımı ile windows 8.1 attım fakat boot menüde usb'de yok :( :( cıladıracaaaaaaaaaaaammmmmm
  • Haklısın casper iyi bir marka değil ama napalım yani boot edilmiyor diye çöpemi atıyım yazık günah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    yaptım f10 basıp kaydettim sonra restart atarken f12 ile boot menüye girdim ama hala windows boot manager diyor başka bişey yooooooooooooookkkkkk.
  • 3. Resimde load legacy defaults seçeneğine gelip entere basın. Kaydedip çıkın. Mecbur olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

3. Resimde load legacy defaults seçeneğine gelip entere basın. Kaydedip çıkın. Mecbur olacak

olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15891589 -- 10 Ağustos 2016; 12:50:10 >
  • video:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15891589 -- 10 Ağustos 2016; 12:58:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.