Şimdi Ara

casper laptop ile led tv'ye bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casper KPP600B laptop'un hdmi çıkışı ile lg 42lv5500 televizyona hdmi kablosu bağladım bir türlü sinyal alamadım. laptopta hdmi çıkışı olmasına rağmen bunu desteklememesi mümkün olabilir mi? nasıl bağlanacağım deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim...

• TV laptopu görüyor mu? Kumandadan input tuşuna basınca taktığın HDMI portunun üzerine gelip giriş etiketini PC yapmayı dene.
    Ayrıca laptop ta masaüstü özelliklerinden bak bilgisayar TV yi görüyor mu diye. FN tuş kombinasyonu ile ekranı sadece TV ye yansıtmayı dene.
  • tv' de HDMI 2 ye takıyorum input tan onu seçiyorum pc yi görmüyor, pc de 2.monitör olarak sadece VGA kullan diye bir seçenek var bu HDMI çıkışını niye yapmışlar anlamadım doğrusu..
  • İlginç bir sorun. Ekran kartının driverlarını güncelleyip yardımcı programını yüklemeyi dene bir de.
  • forumlarda okuduğum kadarıyla tv ile hdmi bağlantısı kurunca laptopun ototmatik olarak algılaması gerekmekteymiş, benim pc de hiçbirşey olmuyor.
  • vga kablo ile sorunsuz bağlanıyor ama hdmi sorununu çözemedim halen...yardım pls...
  • bendede casper nirvana i7 var,hdmı kablo sipariş ettim42lv5500 e bağlamak için,umarım aynı sorunu yaşamam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam.Benimde Lg42lv5300 televizyonum var.Casper nirvana 2670C laptop um HDMI out tan bir türlü bağlanmıyor.
    Daha önce bir kaç defa bağlandığımı hatırlıyorum.Şimdi ise nedense olmuyor.Ben mi bir ayarı değiştirdim bilmiyorum.Veya çıkış arıza mı yaptı acaba.
    Sinir eden bir durum.Bir çözüm bulan arkadaş yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.