Şimdi Ara

Casper M600 Açılmıyor :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar m600 için duyarlı olmanız çok güzel.benim bikaç sorunum war.Saat sabahın 7si ve ben bu sorunları çözmek için gece 12den beri uğaşıyorum ama nafile çözemedim.Bende üstadlara sormanın daha mantıklı olacağını düşündüm(sizlere).sorunuma gelince; ben çok büyük bir hata yaparak telefona hard reset attıp telefonu tekrar açtıktan sonra ekranda installing yazısı çıktığı anda(.cab formatlı dosyaları yüklüyordu) telefonun bi dosyayı yüklerken donması sonucu tele reset attım.atmaz olaydım keşke işte o olaydan sonra telefonda windows ekranı açılmıyor erase deault settings diyor açılırken no veya yes ikisinide denedim ona tıkladıktan sonra donuyor.bootloaderdan versiyonda değiştirmeye kalktım anck oda olmadı uyumsuz oluyor.update leride kurmayı denedim bu sefer activesyncde tel gözükmüyor (kapalıyken görünmesi normalmi bilmiyorum) USBDL den gözüküyor ve bin dosyalarını atabiliyorum.ancak bunlarada uyumsuz diyor.arkadaşlar ben kafayı yedim ya şu olayı çözcem diye uykusuz kaldım ve çözmedende yatmak istemiyorum.lütfen bana yardımcı olun.ne yapmam gerekiyorsa yapmaya hazırım.hiç bu kadar çaresiz olduğumu hatırlamıyorum.şimdiden teşekkürler.saygılar

• arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu ya :S
  • yeni bir rom yüklemeyi denedinizmi? tel kapalı iken active sync görmez cihazı
  • denedim ancak aşağıdaki gibi 2 farklı hatayla karşılaştım.4-5 farklı m600 romu denedim ancak nafile.

flash type of image is different with device -> M600 wm6 r1 yüklerken bu hatayı werdi

os image is not compatible this hardware -> wm6 r2 ve üstü denerkende bu hatayı werdi

wm5 deneyemedim çünkü exe formatında update olarak bulabildm sadece.oda activesync çalışmadığından olmuyor.romuda hafıza kartına atınca görmüyor USBUL adlı programdan atıyorum.bu konuda ne yapmam gerekiyor.kafam gerçekten çok karıştı.yardımcı olursanız gerçekten çok minnettar olurum,dualarımı esirgemem (: .saygılar
  • sanırım romlarda hata var yazan mesajlara bakılırsa ,bide m 600 kulllanan arkadaşlara sorun forumda kullanıcıları olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therebeder -- 26 Mayıs 2008; 4:40:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.