Şimdi Ara

Casper netbook f8 tusu ile format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
24.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir yil once casper netbook almistim artik kasmaya basladi ve format atmak istedim acilista f8 tusuna bastim ama ekrana birsey gelmiyor simsiyah kaliyor yardimci olabilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firstilker -- 28 Ocak 2012; 19:01:00 >

• Muhtemelen recovery ile windowsu yüklemeye çalışıyorsun tavsiyem bulabiliyorsan bir adet harici usb DVD/RW takıp windowsu kolay ve istediğin şekilde yüklemen başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstilker

Arkadaslar bir yil once casper netbook almistim artik kasmaya basladi ve format atmak istedim acilista f8 tusuna bastim ama ekrana birsey gelmiyor simsiyah kaliyor yardimci olabilirmisiniz.

Casper Recovery tuşu F11 dir.
    Deneyiniz...
  • Kubilayinki

Keske bulabilsem yaninda windows cd side var hemen hallederim ama bulabileegim kimse yok ne yazik ki

drnynl

F11 ise yaramiyor bugun vatanda sormustum cocukta F8 dedi ama ekranin oyle takilip kalacagini bilseydim onuda sorardim
  • İlk açılışta aşağılarda
    Boot menu F? diye bişey çıkması gerek.
    Ayrıca F12 yide bir denermisiniz?
  • alt + f11 diye biliyorum bende casper larda
  • Alt + F11 de ise yaramiyor buyuk ihtimal F8 ama ondada hic birsey gelmiyor, ekran dos ekranindan sonra simsiyah kaliyor en ufak bir hareket yok deli olacagim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım windows 7 cd niz var ise eğer wintousb programıyla cd romu olan bir bilgisayarda win 7 yi flash diske çekin ordan temiz kurulum yapın o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweatcan

arkadaşım windows 7 cd niz var ise eğer wintousb programıyla cd romu olan bir bilgisayarda win 7 yi flash diske çekin ordan temiz kurulum yapın o zaman

Bunu deniyecegim tskler
  • eğer recovery bölümünü sildi isen hiçbişey işe yaramaz sadece usb disk yada dvd rw ile kurabilirsin
    bu iş için ultra iso iş yapıyor gayet başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

eğer recovery bölümünü sildi isen hiçbişey işe yaramaz sadece usb disk yada dvd rw ile kurabilirsin

recovery bölümünü silmedim duruyor ama F8 ilede recovery yapamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstilker

quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

eğer recovery bölümünü sildi isen hiçbişey işe yaramaz sadece usb disk yada dvd rw ile kurabilirsin

recovery bölümünü silmedim duruyor ama F8 ilede recovery yapamiyorum

tamam o halde recovery deki dosyalardan bi tane usb ye win kurulum usb si oluşturup formatlayabilirsin
  • recovery i windows açıkken de yapabilirsiniz. denetim masasına girin. yedekleme ve geri yüklemeyi seçin. orada sistem ayarlarını ve bilgisayarı kurtarın yazıyor. ona basın. açılan sayfada gelişmiş kurtarma yöntemlerini seçin. karşına gelen sayfada fabrika ayarlarına yükle gibi birşey olması gerekir. eğer recovery varsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.