Şimdi Ara

Casper Nirvana C300 aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosa mağazasından keseme uygun bir cihaz aramaya gittim. işim gereği çok yazı yazan ve internette gezen biri olduğum için 10-11 inçlik tablep/notebook ikisi bir arada ürünlerini inceledim ama ne klavyeleri nede donanımları bana yeterli gelmedi, üretmek için iyi değiller ancak tüketmek için iyiler..

bende 1000 tl altı notebooklara baktım ancak klavyelerinin geri bildirimleri hoşuma gitmedi açıkçası.

Casper markasına ön yargılı değilim sitedeki bir çok kullanıcının aksine, aleminyum kasası ve hızı benim için yeterliydi, özellikle açılış hızı benim için çok önemli, içinde bir ssd olmamasına rağmen açılış hızı yeterli düzeyde.

Tamam çok iyi sayılmaz ama ürünün fiyatı belli, benim aradığım şeyler belli.

Hızlı açılsın
    Klavyesinin geri bildirimleri iyi olsun
    Sessiz çalışsın
    Pili iyi gitsin

Bunları "yeterince" yerine getirebiliyor. Bide klavyesi ışıklı olsa ses performansı daha iyi olsa v.s. derdim ama cihaz 1100 tl, mağazada 10 cihaz denedim en iyi klavye geri bildirimini asustan bide bundan aldım.

Celeron işlemci olmasına rağmen hızlı, masaüstü oyun sistemime göre bir yavaşlık sezinlemedim.

Acaba bu işlemci fansızmı, içinden bir ses gelmiyor?
    Ve ben buna ssd takmak istesem takabilirlermi serviste?

• Normal notebookların fansız olma şansı yok, demekki sessiz çalıyor.SSD takman için Msata çıkışı olması gerekiyor celeron olan giriş seviye bir cihazda bu girişi bulman çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yada CD sürücüsünü iptal edersen ssd takma şansın olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ssd takmak için hddyi sökmeniz gerekir.Hddyi dahili kullanmak isterseniz DVD sürücüsünü söküp aparatla hddyi buraya takarsınız.
  • Üründe msata girişi mevcuttur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    Yani servis ssd takabilir mi?

• Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Evet takabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim arkadaşta da bu cihazdan var fakat linkteki hatayı verdi lütfen biri yardım etsin
    https://forum.donanimhaber.com/m_119711421//tm.htm#119715257
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.