Casper Nirvana CSD bilgisayarım birkaç ay önce verdiği sıkıntılar dolayısıyla evin bir köşesinde beklemişti. Şimdi ise tekrardan sıkıntım oldu çünkü bilgisayara hem oyun oynamak hem de projelerimi hazırlamak için ihtiyacım var. Sorunum şu ki: Bilgisayarın şarj soketine şarj cihazını yerleştirdiğimde normal koşullarda bir sıkıntı yok. Ancak herhangi bir oyun başlattığım anda (Çift tık veya steam üzerinden 'oyna' tuşlayarak) Sağ alt ekranda ki simge de kablo işareti gidip geliyor ve bununla birlikte pc üzerinde bulunan pil uyarı ışığı kırmızı yanıp sönüyor. Oyunu bu şekilde idare edebilir diye birkaç kez denedim ancak maksimum 2 bilemediniz 3 dakika taşıyor sonra kapanıyor. Aynı sıkıntıyı çözmek için bataryayı çıkarıp denediğimde ise oyunları hiçbir şekilde açmıyor tıkladığım anca ekran kapanıyor. Son 2 haftadır 3 defa Casper ürünlerini tamir eden bir bilgisayarcıya götürüp getiriyorum oradayken şarjla ilgili sıkıntı olmuyor (Orada oyun açmayı denemedik bir türlü). Ancak eve geldiğimde şarja takınca ben problemi yaşıyorum. Eğer prizde sıkıntı var diyorsanız her prizde denedim aynı sıkıntı var. Son gidişi dün oldu bugün geldiğinde formatlanmıştı. Rocket League oynuyorum ve sonunda açılacak sevinciyle oyunu kurdum. Gelip oyunu açtığımda aynı sıkıntıyı tekrarladı. Lütfen bilgili birisi napacağımı söylesin. Youtube üzerindeki rehber bazı videoları denedim. Örneğin; Güç ayarlarından gelişmişe gelip her şeyi max batarya ömrüne aldım ancak o da kifayetsiz kaldı. Dediğim gibi lütfen acil bir durum yardımcı olunuz.