Şimdi Ara

Casper Nirvana CSY.4702-BT45A-S Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.casperturk.com/Casper-Nirvana-CSY.4702-BT45A-S

Arkadaşlar bu notbook'u almayı düşünüyorum ama casper hakkında pek olumlu şeyler söylemiyorlar. Fiyatı içeriğine göre oldukca uygun.

Tavsiyelerinizi bekliyorum acil yardım edin.

Not: Oyun bilgisayarı olarak alcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mefusuma

http://www.casperturk.com/Casper-Nirvana-CSY.4702-BT45A-S

Arkadaşlar bu notbook'u almayı düşünüyorum ama casper hakkında pek olumlu şeyler söylemiyorlar. Fiyatı içeriğine göre oldukca uygun.

Tavsiyelerinizi bekliyorum acil yardım edin.

Not: Oyun bilgisayarı olarak alcam.

Oyun bilgisAyari olarak notebook alma masaustu dene ben bu urunu kullaniyorum ama oyun icin alma neden cunku notebook cabuk isinir

• Casperlarin kotu oldugunu soylememe gerek yok diyd dusunuyorum plastik kasa heralde o laptop ayrica caspere gore cok pahali biraz daha koyup msi ge60 alabilirsin sistem ozellikleri guzel olabilir fakat casper daha fazla sorun cikartir diger markalara gore diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi 300 tl daha eklersen lenovo y510p alirsin çift gt750m sli fullhd yansimasiz ekran vatanda inceledim harika ben de y500 sli var oldukça memnunum hatta y 510p bir ara vatanda 2300 tl idi %32 indirimle pc depoda 2500tl

• Arkadaşım bende aynı pc (casper csy 4702) var ve gerçekten araştırarak aldım bilgisayar mühendisiyim lenovo daki ram 8 gb casper 16 malzeme olarak ekran kartı ve çözünürlük olarak lenova bir basamak üstte ( gt750 ve gt745 i kıyaslayarak ) ancak oyun oynayacaksan metal kasada o ekran kartı 8 gb ram in yüzde olarak büyük bölümünü kullacak ve ısınacak emin ol bundan önce pavillion dv7 4080us kullanıyordum metal kasaydı ve ellerim yanıyordu oyun oynarken casperın bu bilgisayarında kullanılan malzeme öncekilerle aynı değil ve ısınmıyor ayrıca ısınma konusunda casper ın işlemcisi ( Intel Core i7-4702MQ ) lenovoda ( Intel Core i7-4700HQ ) 10 watt daha dusuk guc(TDP) ile calışıyor ( casper 37 lenovo 47 ) ekran kartı ve buna bağlı çözünürlük olarak lenovo daha iyi ancak o paraya o bilgisayar ? casper daki ekran kartı sadece 1 model altı ( 3 GB DRR3 Nvidia GT745M ) performans olarak anti aliasing noktasında çok az bir farkı var . Bazı arkadaşlar Çift ekran kartı var lenovonun diyeceklerdir ancak ram inin 8 gb oldugunu unutmamanı öneririm . birde lenovoda optik sürücü yok bildiğim kadarıylı default değil yani .

• quote:

Orijinalden alıntı: zekisahut

acilll nyardımmm kafayı yemek üzereyim 2 haftadır
    http://www.kliksa.com/urun/samsung-ativ-book-5-intel-core-i7-3630qm-2-40-ghz-15-6-8-gb-750-gb-tasinabilir-bilgisayar-np550p5c-s05tr/900386763

http://www.kliksa.com/urun/casper-cn-tki-4702b-intel-core-i7-4702mq-2-20-ghz-15-6-8-gb-750-gb-tasinabilir-bilgisayar/901911909

http://www.kliksa.com/urun/asus-n550jv-intel-core-i7-4700hq-2-40-ghz-15-6-16-gb-1-tb-tasinabilir-bilgisayar-cn240h-/901908995
    bu üçü arasınmda kaldım ..... her amaçlı işimi görsün istiyorumm 2000-2500 tl

Kardeşim şaka mı yapıyorsun? Asus ve Samsung'u casper ile kıyaslamak nedir yahu ... Casper'ı çıkar oradan. Asus ve Samsung'u düşün. Bu şartlar göz önüne alındığında belli ki paran var tabi ki Asus. Bunların arasında kalman bile enteresan. Sakın casper'a bulaşma. Canın yanar. Yazıktır verdiğin paralara.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper Nirvana N410
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

quote:

Orijinalden alıntı: zekisahut

acilll nyardımmm kafayı yemek üzereyim 2 haftadır
    http://www.kliksa.com/urun/samsung-ativ-book-5-intel-core-i7-3630qm-2-40-ghz-15-6-8-gb-750-gb-tasinabilir-bilgisayar-np550p5c-s05tr/900386763

http://www.kliksa.com/urun/casper-cn-tki-4702b-intel-core-i7-4702mq-2-20-ghz-15-6-8-gb-750-gb-tasinabilir-bilgisayar/901911909

http://www.kliksa.com/urun/asus-n550jv-intel-core-i7-4700hq-2-40-ghz-15-6-16-gb-1-tb-tasinabilir-bilgisayar-cn240h-/901908995
    bu üçü arasınmda kaldım ..... her amaçlı işimi görsün istiyorumm 2000-2500 tl

Kardeşim şaka mı yapıyorsun? Asus ve Samsung'u casper ile kıyaslamak nedir yahu ... Casper'ı çıkar oradan. Asus ve Samsung'u düşün. Bu şartlar göz önüne alındığında belli ki paran var tabi ki Asus. Bunların arasında kalman bile enteresan. Sakın casper'a bulaşma. Canın yanar. Yazıktır verdiğin paralara.

ne biliyim ısınma problemi ve böylesine donanımlı bi cihazın 5400 rpm olamas :(

• zekisahut Z kullanıcısına yanıt
    Aman aman dostum. Dedigim gibi butcen saglam belli ki casper la ne isin var. Asus un makinesine yonel. Uzak dur casper dan. Bas parayi al asus u keyfine bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: innamorata

Arkadaşım bende aynı pc (casper csy 4702) var ve gerçekten araştırarak aldım bilgisayar mühendisiyim lenovo daki ram 8 gb casper 16 malzeme olarak ekran kartı ve çözünürlük olarak lenova bir basamak üstte ( gt750 ve gt745 i kıyaslayarak ) ancak oyun oynayacaksan metal kasada o ekran kartı 8 gb ram in yüzde olarak büyük bölümünü kullacak ve ısınacak emin ol bundan önce pavillion dv7 4080us kullanıyordum metal kasaydı ve ellerim yanıyordu oyun oynarken casperın bu bilgisayarında kullanılan malzeme öncekilerle aynı değil ve ısınmıyor ayrıca ısınma konusunda casper ın işlemcisi ( Intel Core i7-4702MQ ) lenovoda ( Intel Core i7-4700HQ ) 10 watt daha dusuk guc(TDP) ile calışıyor ( casper 37 lenovo 47 ) ekran kartı ve buna bağlı çözünürlük olarak lenovo daha iyi ancak o paraya o bilgisayar ? casper daki ekran kartı sadece 1 model altı ( 3 GB DRR3 Nvidia GT745M ) performans olarak anti aliasing noktasında çok az bir farkı var . Bazı arkadaşlar Çift ekran kartı var lenovonun diyeceklerdir ancak ram inin 8 gb oldugunu unutmamanı öneririm . birde lenovoda optik sürücü yok bildiğim kadarıylı default değil yani .

amma sallamışsın y510p nere casper nere ben y500 kullaniyom yük altında 73 dereceyi geçtiğini görmedim çok başarılı bi soğutma sistemi var ayrıca söylediğiniz gibi de kasada ısınmıyor boşta bilgisayarın fanı bile çalışmıyo ayrica 745m ile 750m sli arasında dağlar kadar fak var zaten günümüzdeki yeni çikan oyunların çoğunda sli desteği mevcut birde ram 16gb olsa ne olacak y500 8gb ram var ram kullanimi oldukça iyi sistem ve oyunlar oldukça stabil çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvidia90 -- 9 Ocak 2014; 13:16:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• DexterMorgan. kullanıcısına yanıt
    Kardes casper plastik kasada diğer laptoplar gümüş altınmı sen hiç casper alıp inceledinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbahmetli

Kardes casper plastik kasada diğer laptoplar gümüş altınmı sen hiç casper alıp inceledinmi ?

Yakinim Da 2 Adet Casper Var Teki 1500 TL Ustu Olmasi Gerek Teki De 900 Tl Olmasi Gerek Hatirladigim Kadariyla Kendi Kullandigim Laptopta 1672 Tl almistim Tam Hatirlamiyorum Lenovo Z500 Klavye Tarafi Aliminyum Kasa Oldukca Saglam Caspere Gore Tabi Celik Kasa Demiyoruz

• DexterMorgan. kullanıcısına yanıt
    Bak istisnalar baska
    http://www.e-celik.net/U3155,228,casper-cmy-2020-4k35v-b-dizustu-bilgisayar-casper.htm
    bu linkteki casper!ın yanları komple çelik ayrıca vatandaş diyoki casper plastik fln yaw hangi eletronik alet plastik değilki o başka bu başka haksızmıyım ayrıca casper kullanan ve sorun yaşamayan çok insan var bu sözüm senin için olmuya bilir ama hayatında hiç casper bilgisayar görmemiş adam kulaktan dolma bilgilerle gelmiş yok işte çin malı yok işte ısınır yok işte durup duruken kapanır gibi şeyler söylüyo zaten bu kadar çok olumsuzlukları yaşamış biri varsa atsın bi yerlerden kendini haksızmıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbahmetli

Bak istisnalar baska
    http://www.e-celik.net/U3155,228,casper-cmy-2020-4k35v-b-dizustu-bilgisayar-casper.htm
    bu linkteki casper!ın yanları komple çelik ayrıca vatandaş diyoki casper plastik fln yaw hangi eletronik alet plastik değilki o başka bu başka haksızmıyım ayrıca casper kullanan ve sorun yaşamayan çok insan var bu sözüm senin için olmuya bilir ama hayatında hiç casper bilgisayar görmemiş adam kulaktan dolma bilgilerle gelmiş yok işte çin malı yok işte ısınır yok işte durup duruken kapanır gibi şeyler söylüyo zaten bu kadar çok olumsuzlukları yaşamış biri varsa atsın bi yerlerden kendini haksızmıyım

Tabi Ben Genel Olarak Gördüklerimi Söyledim Örnek Olarak İmzanda Ki Casper Nirvana i7 16 GB RAM Ekran Kartı GT 635 M Sence Ekran Kartını Düşük Koymamışlar Mı İşte Ucuz Olmasının Sebebi Bu Ya Kasa Malzemesinden Kesecek Ya Ekran Kartı İşlemci Ram Felan Yada Soğutma Sisteminden Fandan Kesecek Ki Ucuz Olsun Genel Olarak Böyle

• Bende bu bilgisayarın 4. nesil i5 işlemcilisini kullanıyorum. Ben çok memnunum tavsiye ederim. farcry 3 de full ayarlarda rahat oynuyorum. oyunlarda sorun yok ısınma veya başka sorunla karşılaşmadım.
  • 3d benchmark skoru 9500 bu laptop un (casperın )yani boyle atıp tutulacaksa elimde kuzey çipi yanmış iki tane y510p var soğuktan yanmıyor bu bilgisayar.
  • geçen gün casper servise aldığım ssd taktırmak için gittim serviteki bana bunun ekran kartının değiştirebileğini söyledi nasıl olur dedim bak dedi ayaklarına kayak değil vidalı değibilir gibi bişey söyledi çok tuhafıma gitti diğer sevislere sorucağım hepsi aynı şeyi söylüyor... eğer şayet doğruysa garanti bitiminden sonra ekran kartını değiştireceğim...
  • Öncelikle bende casper i sewmeyen biriydim ve uygun fiyata bu özellikleri gördüm buradaki yorumları iyi takip ettim baştaki yorumlar caydırıcı olsa da gözüm kararmış bi şekilde csy 4702 16 gb i aldım ben online oyun oynuorum ve srodan 10 car botta aciyorum ve üstüne lol oynuorum ne bi ısınma sorunu yaşadım nede bi başka bisey RAM kullanımı en zorladigim şekilde bile %60 i geçmedi CPU kullanım yüzdesi 50 yi pek görmedim bile ısınma problemi olacağından korkuyordum yalniz 3 aydır kullanıyorum hic bi sikintim yok sunu söyleyebilirim bundan önce lenovo AMD a8 6 gb vardı 4.carda aşırı ısınmaya başlıyordu fani el yakıyordu suanlik bi şikayetim yok memnunum bu PC den

• Casper çabuk bozulur bozuldu mu da kullanıcı hatası der garanti felan yok yani aldın bozuldu mu at çöpe bu adamlar asla tamirat yapmazlar

• Çabuk bozulur,ısınır, şöyle olur, böyle olur istisnalar tabiki olabilir ama yazılanların birçoğu yalan dolan aynı kasada 1 yılı aşkın bir süredir i5 kullanıyorum hiçbir sorun yok hatta bundan önce kullandığım lenovo ve hp'den de daha stabil çalısıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.