Şimdi Ara

CASPER NIRVANA F800 ACILLLLLLLLLL GELLLLLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almayi dusunuyorummmm yardimmm edinn lutfennnnnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aman diyim Casperdan uzak dur. Ben de kullandım. Yakın bir zamanda arkadaş aldı. Mavi ekran hatası yüzünden aylarca servisle uğraştı. Başkalarının hatalarından ders almalıyız. Onun yerine lenova ideapad serisinden bir pc al. İlerde çok dua edersin bana.
  • Kardes f800 mu aldi arkadasin suan tum hevesim kayboldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakırosman

Kardes f800 mu aldi arkadasin suan tum hevesim kayboldu

Geçen sene yaz ayında almıştı. C700'dü ama farketmez A,B,C ne olursa olsun casperdan uzak dur.
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    Genelleme yapmak yanlış olur. Casper'ın Ümraniye servisine gidin aynı gün işlem sonuçlanıyor. Ayrıca benim 9 yıllık i7 laptop ilk günkü gibi çalışıyor. Casper'dan uzak durmadım ve bir şey kaybetmedim param cebimde kaldı. Şimdi de F800'ü inceleyip almayı düşünüyorum.
  • bundan 1.5 yıl kadar önce casper via a10 aldım.Alırken reyon görevlisi bu telefon diğer markaların atık ürünlerinden yapılıyor bile demişti benim fikrimi değiştirmek için.Ancak ben tasarımını ve inceliğini çok beğenip aldım.Bu süre zarfında eve samsung vestel ve lg marka cep telefonları girdi ve en az 1 kere servise gitti.Ancak casper v10 hala taş gibi.

Dün yani 13.11.2017 media markta laptop almaya gittim.Yazılımcı olduğum için kriterlerim caps lock ve numlock üstünde ışık olacak açık-kapalı olduğunu anlamak için.Enter tuşu büyük olacak.Home ve end tuşları ayrı birer tuş olacak (bazı markalarda sadece 1 ve 7 tuşlarında var.)Klavyesi ergonomik olacak.
    Bu kriterler için bir çok markanın modelini baştan eledim.Geriye lenovo , asus ve casper kalmıştı.

Ardından donanıma geçtim.Tek çekindiğim konu i7 7500u ile i7 7500HQ arasında ki performans farkıydı.Kullanacağım ürünler visual studio 2017 ,mssql2016 ve android-ios emulatorleri olacak.İnternette bolca araştırma yaptıktan sonra yapacağım işlerin karşılığında aralarında çok fazla fark olmadığını anladım.

Ve daha önce ki casper memnuniyetimden dolayı casperı seçtim.

Cihaza gelirsek
    Ürün çok şık ve çok hafif.1 tb wd 5400 rpm hard disk ve 128 gb samsung ssd hard disk var.Visual studio,windows ve mssqli ssd ye kurdum.
    Ayrıca Casperı seçmemin nedenlerinden biride Windows 10 lisanslı bir şekilde geliyor.Diğer modeller free dos olarak geliyor.

Ekran kartı nvidia GeForce 940mx.Bana fazlasıyla yeter.
    İşlemci 7. nesil .7 7500U.
    16 GB ddr4 ram var.
    USB 2.0 HD kamera
    Ayrıca cep telefonlarında ki hotspot gibi interneti paylaşmanızı yarayan bir özelik var.
    Ses tatmin edici.
    Touch Pad şık ve kullanışlı.
    Klavyesi alttan beyaz ışıklandırmaya sahip.Gece gerçekten çok şık gözüküyor.
    Ekran 1920*1080 hd.

Aldığım fiyat 3899TL.

Sonuç olarak bu fiyat ve özelliklerde diğer markalar 4bin üzerindeyken casper f800 4bin lira altında ve kesinlikle fiyat performans olarak bence birinci.

Başka sorunuz varsa yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kazmirci

bundan 1.5 yıl kadar önce casper via a10 aldım.Alırken reyon görevlisi bu telefon diğer markaların atık ürünlerinden yapılıyor bile demişti benim fikrimi değiştirmek için.Ancak ben tasarımını ve inceliğini çok beğenip aldım.Bu süre zarfında eve samsung vestel ve lg marka cep telefonları girdi ve en az 1 kere servise gitti.Ancak casper v10 hala taş gibi.

Dün yani 13.11.2017 media markta laptop almaya gittim.Yazılımcı olduğum için kriterlerim caps lock ve numlock üstünde ışık olacak açık-kapalı olduğunu anlamak için.Enter tuşu büyük olacak.Home ve end tuşları ayrı birer tuş olacak (bazı markalarda sadece 1 ve 7 tuşlarında var.)Klavyesi ergonomik olacak.
    Bu kriterler için bir çok markanın modelini baştan eledim.Geriye lenovo , asus ve casper kalmıştı.

Ardından donanıma geçtim.Tek çekindiğim konu i7 7500u ile i7 7500HQ arasında ki performans farkıydı.Kullanacağım ürünler visual studio 2017 ,mssql2016 ve android-ios emulatorleri olacak.İnternette bolca araştırma yaptıktan sonra yapacağım işlerin karşılığında aralarında çok fazla fark olmadığını anladım.

Ve daha önce ki casper memnuniyetimden dolayı casperı seçtim.

Cihaza gelirsek
    Ürün çok şık ve çok hafif.1 tb wd 5400 rpm hard disk ve 128 gb samsung ssd hard disk var.Visual studio,windows ve mssqli ssd ye kurdum.
    Ayrıca Casperı seçmemin nedenlerinden biride Windows 10 lisanslı bir şekilde geliyor.Diğer modeller free dos olarak geliyor.

Ekran kartı nvidia GeForce 940mx.Bana fazlasıyla yeter.
    İşlemci 7. nesil .7 7500U.
    16 GB ddr4 ram var.
    USB 2.0 HD kamera
    Ayrıca cep telefonlarında ki hotspot gibi interneti paylaşmanızı yarayan bir özelik var.
    Ses tatmin edici.
    Touch Pad şık ve kullanışlı.
    Klavyesi alttan beyaz ışıklandırmaya sahip.Gece gerçekten çok şık gözüküyor.
    Ekran 1920*1080 hd.

Aldığım fiyat 3899TL.

Sonuç olarak bu fiyat ve özelliklerde diğer markalar 4bin üzerindeyken casper f800 4bin lira altında ve kesinlikle fiyat performans olarak bence birinci.

Başka sorunuz varsa yardımcı olabilirim.

Merhaba arkadaşım. Laptoptan hala memmunmusun nasıl stabil çalışıyor mu? Malzeme kalitesi iyi mi? Ben de Casper alacağım araştırıyorum. Elimde 6 aylık Lenovo ideapad 510 var i7 olanı. 3 ay içinde sağ üst taraftan menteşesinin kenarı çatladı (hiç yere düşürmedim). Hard diski arızalandı traktör gibi ses çıkarıyor ve sıkça donmaya başladı. Bunu değiştirip Casper nirvana f800 alacağım inş.

• 1 senedir kullanıyorum. 950 m ekran kartı var. Her türlü oyunu kasmadan ısınmadan oynuyorum. Hiçbir arızası olmadı

• Merhaba,

Laptop almayı düşünüyorum, 4000₺ ya kadar bütçem var. Media Markt ya da Teknosa mağazalarına gittiğimde satış elemanları hemen Casper'a yönlendiriyorlar. Özellikle jel batarya, kasa şıklığı, aynı fiyat bandındaki diğer markalara göre donanım üstünlüğü ve kısmen de olsa yerli malı olması açısından beni cezbediyor.

Fakat arkadaşlarıma danıştığımda uzak durmamı tavsiye ediyorlar.

10 sene önce Casper laptop kullanan bir arkadaşım laptop bataryasını taktığında wi-fi adaptörü devre dışı kalıyordu.

Ben de sırf saf Android sürümü kullanıyor ve yerli marka diye General Mobile cep telefonu almıştım ve pişmanım. Bu kadar kalitesiz ve berbat bir üretim daha gördüğümü söyleyemem.

Eskiden kullandığım bir Fujitsu & Siemens laptop vardı, çok kaliteli ya da yüksek donanımlı bir ürün olmamasına rağmen 10 sene boyunca faal olarak kullanıldı. Demem o ki, malımı da iyi kullanırım.

Yerli marka ve daha ucuz diye Casper laptop alınır mı, beni en az bir 5 sene götürür mü?

Teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.