Arkadaşlar merhaba. Notebook almayı düşünüyorum dahil olması gereken özellikler Bluetooth ve HDMI çıkışının olmasını istiyorum. (Full HD Tv'im Var) Piyasayı biraz araştırdım. Casper Nirvanaların bu özellikleri içinde barındırdığını ve hd , işlemci olarak rakiplerinden yüksek olmasına rağmen fiyatının düşük olduğunu gördüm. Casper Nirvana kullananların yorumları neler cevap verirseniz çok sevinirim veya 1000 1500 ytl arası hangi notebook u önerirsiniz. Daha önce Fujitsu Siemens kullandım memnun kaldığım özelliği sessiz çalışması ve diğer notebooklara göre müzik dinlerken veya film izlerken sesinin yüksek çıkması. Şimdiden hepinize teşekkürler saygılar.....
abi hic yorma fazla kendını casper markasına yorum az bu forumda:((
ben 2 yıldır casper nirvana kullanıyorum, hatta servisinde uygun bir ücretle upgrate bile ettim:) Bende ürünün diğer markalara göre ucuz olmasından dolayı aldım.. Ne gerek var içindeki parçaları aynı.. Al gitsin kardeş sorun olmaz ve en akıllıcası:)
bende Casper NIRVANA 15.4" CPM-P860-3F15 alıcam inşş
Arkadaşım baktım makinaya bence çok güzel bir seçim aldığın zaman hayırlı uğrurlu olsun.