Şimdi Ara

casper nirvana laptop klavye yazarken içe çöküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar 1 hafta once aldığım casper nirvana CPD1660-7D05B laptop un klavyesi ozellikle sol ust kose fonksiyon tuşlarının oldugu bolge de klavyede tuslara basınca ıceriye doğru tum tuşlarda esneme var bu esneme klavyede tek bir tuşta değil klavyenin tamamında oluyor aldığım teknosa bayisine laptopu goturdum elimizde başka aynı modelden laptop yok karşılaştırma yapamıyoruz dediler ama bu şekilde esnemesi normal dendi sol tarafta işelemci oldugu için klavyenin altı boş sağ tarafa gore biraz esneme yapabilir diye soylediler ama klavyede yazı yazarken her tuşa bastığımda klavye tamamıyla içeriye doğru çokuyor ve dolayısıyla yazı yazarken klavye nin esnemesinden dolayı ses çıkıyor acaba casper laptoplarda boyle bi durummu var yoksa benim laptopta problemmi bu model laptopu başka yerde bulamadığım için karşılaştırma şansımda yok acaba bumu sorunlu yoksa hepsimi boyle acilen cevap verirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrone -- 21 Kasım 2006; 3:18:53 >

• hemen iade et değiştir ya da paranı geri al. öyle şey mi olur? klavye içe geçip yazı mı yazılır. bir an önce değiştir ya da iade et.
  • chrone tuslara basılı tutup basınc uygularsan iceriye dogru cok az bi esneme yapar tabi özellikle kenarlardaki tuslar ama normal basmalarda da oluyorsa mutlaka git ver geriye
  • Casper i bilmiyorum ama şimdiye kadar kullandığım hiç bi notebookta böyle bişeye rastlamadım.
    Sen o aleti değiştir veya geri ver istersen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.