Şimdi Ara

Casper nirvana nb 15.6 multimedia tuşlarının ışıkları yanıyor fakat çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper nirvana nb 15.6 bilgisayarım var klavyenin üstündeki dokunmatik multimedia tuşlarının ışıkları yanıyor ama dokunduğumda fonksiyonları çalışmıyor. Neden kaynaklanabilir ? Yardımcı olabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahitgunes -- 8 Mayıs 2013; 13:30:23 >

• Hocam driverleri eksiktir yada formatta sıkıntı olmuştur. Notebookların multimedya yada fn tuşunun çalışması için notebook firmasının bi driver programı vardır onu yüklememişsinizdir. Aygıt yöneticisinde onu göremezsiniz.
  • Arada sırada bu driverlarda sorun çıkabiliyor. Kendi pc'mden biliyorum(toshiba). Sürücülerini indir, tekrar yükle.
  • mucahitgunes kullanıcısına yanıt
    sorun eğer driver değilse donanımdır. cihazınızın bir şekilde bir nedenden dolayı kapağı açılmış ise, klavyenin hemen altında bulunan , klavye flet kablosunun hemen yanında 2 adet ince flet kablo vardır. Bunlar bu media tuş takımının kablolarıdır ve iyi takılmamış olabilir. Bunları çıkartarak tekrar takın, %100 düzelecektir.. (Not: Siyah kilidini dışa doğru sürerek açmadan, kabloyu çıkartmaya çalışmayın, kabloyu takınca bu siyah kısmı tekrar ileri doğru iterek, kilitleyin. Bunun için çok ince bir tornavida işiniz görür.)
  • Bendede casper laptop var win7ydi aldigimda sonra win10a guncelleyince oyle olmustu driver eksikliginden olayi zaten casperi hangis urumle piyasaya surduyse o surumle kullanacaksin fazla zorlamaya gelmiyor ama casperdan gayet memnunum masaustum butun bilesenler asus vs simdi bozuldu laptop 5.yila girdi banamisin demiyor zamaninda takip eden bilur performans serisi ilarak cikartmisti casper ozaman 8 gb ram efsaneydi laptop icin kosarak almistim bunu i5li model bilirisiniz belki sizinkiyle aynidir bile :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.