Şimdi Ara

Casper Nirvana NB V7d5500A touch pad'i sorunlu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta vatandan bu pcyi satın aldım. Çok pişman oldum Touch padi ben elimi bıraktığım halde 1 satır daha kayıyor. Atıyorum sağ tıklayıp kopyalaya getirirken imlec, bir altına yani yapıştıra kayıyor. Ayrıca tutukluk yapıyor. Tıklamamı algılamıyor imlec ordayken birden başka bir yöne kayıyor ve orayı açıyor Sağ sol tık yerlerini ayrı yapmamışlar tıkladığın bölge de touch pad bölgesi olduğu için bir elini touch padden çekmezsen diğer elinle tıkladğını algılamıyor. Yani sağ sol tıklarken, touch padin üzerinde başka parmak olmaması gerek. Ayrıca herhangi bir sitede sayfayı aşağı çekmek için sağ kenardaki çubuğa Kısaca bu normal olsa bile ben bu touch padi kullanamıyorum. Ayarlarına girdim böyle bi ayar da yok

• Sitesinden c7d serisini seçip işletim sistemini win10 seçip güncel driverı indir. Sorun düzelecektir. Ayrıca sağ ve sol tık ayrı yeni nesil akıllı touchpadlerde gizlidir. İnternet sayfasında gezerken iki parmakla aynı ayna yukarı aşağı sürüklersen sayfa kayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro58

Sitesinden c7d serisini seçip işletim sistemini win10 seçip güncel driverı indir. Sorun düzelecektir. Ayrıca sağ ve sol tık ayrı yeni nesil akıllı touchpadlerde gizlidir. İnternet sayfasında gezerken iki parmakla aynı ayna yukarı aşağı sürüklersen sayfa kayar

İndirdim bir tek iki parmakla yukarı aşağı çekmek işe yarıyor onun dışında İğrenç bir touch pad kesinlikle bir iki satır titreyerek kayıyor ben imleci hareket ettirmeyi bıraktıktan sonra da yani hassasiyet sıfır. bunca Zaman sonra mouse kullanmaya başladım bunun yüzünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtirasentrika

Geçen hafta vatandan bu pcyi satın aldım. Çok pişman oldum Touch padi ben elimi bıraktığım halde 1 satır daha kayıyor. Atıyorum sağ tıklayıp kopyalaya getirirken imlec, bir altına yani yapıştıra kayıyor. Ayrıca tutukluk yapıyor. Tıklamamı algılamıyor imlec ordayken birden başka bir yöne kayıyor ve orayı açıyor Sağ sol tık yerlerini ayrı yapmamışlar tıkladığın bölge de touch pad bölgesi olduğu için bir elini touch padden çekmezsen diğer elinle tıkladğını algılamıyor. Yani sağ sol tıklarken, touch padin üzerinde başka parmak olmaması gerek. Ayrıca herhangi bir sitede sayfayı aşağı çekmek için sağ kenardaki çubuğa Kısaca bu normal olsa bile ben bu touch padi kullanamıyorum. Ayarlarına girdim böyle bi ayar da yok

Kardeşim ben iki tane casper Nirvana cry aldım. İkisindede klavye sorunlu, 100 liraya yeni klavye alıcam .. Aslında çalışıyor ama temassızlık var klavyede.. Oyun oynuyorum ağır oyunlar vs ne ısınma problemi oldu ne da başka birşey verdiğim para son kuruşuna kadar helal olsun 1,5 senedir tık demedi alet . Dediğim gibi belki sizdede ufak bir temassızlık olabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.