Şimdi Ara

Casper Reklamı ile ilgili kafama takılan bi unsur???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu öncelikle siyasi amaçlı değildir bilginize... Sadece ülke bütünlüğünü cani gönülden destekleyen biri olarak casper reklamında kafama takılan bi unsuru sizlerle paylaşmak istedim...

Basketbol sahasında mavi formalı bir eleman ismi "ilyasova" yani Türk değil, karşısında ise 4 Türk ( sanırım isimleri ibrahim idi ), daha sonra bu ilyasova bölünerek çoğalan hücreler gibi çoğalıyor artı bizimkilerin 2 katı büyüklükte oluyor ve ilyasova denen Türk olmayan birisi bizim Türkleri katlıyor ve ezip geçiyor... Şimdi Casper markası Türk markası değil mi? Türk markası değil ise neden Türkiye sınırlarında böyle Türklüğü ezici bir reklam gerçekleştirmişler? Bu o reklamı her izlediğimde aklıma takılan bi unsur, ben araştırdım ama bi sonuç bulamadım eğer bu reklam ile ilgili senaryosunun hikayesini bilen varsa lütfen konuyu siyasileştirmeden bizlerle paylaşır bizleri aydınlatırsa sevinirim...

Teşekkürler

• İlyasova Türk milli takımında oynuyor adı da Ersan.Ama Türk kökenli değil galiba Bosna'dan fln geliyo soyadından da anlaşılacağı gibi.
  • Ersan İlyasova mı Türk değil?
  • Ne alakası var. Reklamı sen mi çektin. Yok öyle bişey. Aldığınız bilgisayara sinirlenip firmalara çamur atmayın.

Çok merak ediyorsan casper'a mail yolla...
  • ben hayatımda bu kadar paranoyak bir insan görmedim. böyle bir yorum okumadım. böyle kurguyu hollywood da görmedim.

coca-cola ambleminden islam karşıtı vurgular çıkartanlar 1 sen 2 :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma çok takılan bir soru?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan Bilgisayarcı

Arkadaşlar konu öncelikle siyasi amaçlı değildir bilginize... Sadece ülke bütünlüğünü cani gönülden destekleyen biri olarak casper reklamında kafama takılan bi unsuru sizlerle paylaşmak istedim...

Basketbol sahasında mavi formalı bir eleman ismi "ilyasova" yani Türk değil, karşısında ise 4 Türk ( sanırım isimleri ibrahim idi ), daha sonra bu ilyasova bölünerek çoğalan hücreler gibi çoğalıyor artı bizimkilerin 2 katı büyüklükte oluyor ve ilyasova denen Türk olmayan birisi bizim Türkleri katlıyor ve ezip geçiyor... Şimdi Casper markası Türk markası değil mi? Türk markası değil ise neden Türkiye sınırlarında böyle Türklüğü ezici bir reklam gerçekleştirmişler? Bu o reklamı her izlediğimde aklıma takılan bi unsur, ben araştırdım ama bi sonuç bulamadım eğer bu reklam ile ilgili senaryosunun hikayesini bilen varsa lütfen konuyu siyasileştirmeden bizlerle paylaşır bizleri aydınlatırsa sevinirim...

Teşekkürler

arkadaş yanlız değil...
    Türklüğü ezici reklam olduğu fikrine katılmıyorum ama ilyasova'ya benim de sürekli gözüm takılıyor

• yahu esas paranoya sizlerde var ben diyorum ki burası türkiye neden ilyasova yerine ahmet mehmet yapmamışlar??? madem bu kadar rahatsınız o halde adamların açılım olayına da tepkisiz kalın :) ben sadece bilgi edinme amaçlı açtım benim için no problem ne caspere kızıp çamur atıyorum ( ki casperin clewo marka olduğunu nihayetinde bilrim ) paranoya konusunda ise aynaya bakmanızı öneririm çünkü konuya giriş amacınız konuyu açanı yermektir... ben yukarıda ne eleştiri yaptım ne yorum yaptım ne debir başka bişi sadece senaryoda isim olarak nedel ilyasova kullanıldı da ahmet mehmet kullanılmadı??? bunu sormak istedim ama siz akıllı arkadaşlar bunu paranoya yaptığımı düşündünüz :) sanırım paranoya konusunda kendinizi tekrar kontrol etmeniz gerekir, bu arada düzgün mesaj atan arkadaşlara da teşekkürler...
  •  Casper Reklamı ile ilgili kafama takılan bi unsur???
  • Adam Eskişehirli. Nereden uydurdun bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD4650™

• Onu bilemem ama reklam berbat ötesi bir reklam onu biliyorum.
  • evet reklam çok amatörce ve berbat
  • Asıl Adı Arsen İlyasova ve aslen Özbekistan'lı.

Türk olması Türkiye Milli Takımı için büyük bir kazanç, gerçekten iyi bir basketbolcu.
  • reklam berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsan Bilgisayarcı

yahu esas paranoya sizlerde var ben diyorum ki burası türkiye neden ilyasova yerine ahmet mehmet yapmamışlar??? madem bu kadar rahatsınız o halde adamların açılım olayına da tepkisiz kalın :) ben sadece bilgi edinme amaçlı açtım benim için no problem ne caspere kızıp çamur atıyorum ( ki casperin clewo marka olduğunu nihayetinde bilrim ) paranoya konusunda ise aynaya bakmanızı öneririm çünkü konuya giriş amacınız konuyu açanı yermektir... ben yukarıda ne eleştiri yaptım ne yorum yaptım ne debir başka bişi sadece senaryoda isim olarak nedel ilyasova kullanıldı da ahmet mehmet kullanılmadı??? bunu sormak istedim ama siz akıllı arkadaşlar bunu paranoya yaptığımı düşündünüz :) sanırım paranoya konusunda kendinizi tekrar kontrol etmeniz gerekir, bu arada düzgün mesaj atan arkadaşlara da teşekkürler...

bilgisayar hatamı veriyor? mavi ekran mı alıyorsun? sistemlerin mi bozuldu? hem paranoya yapıp laf atıyorsun ortaya sonra ben demedim diyorsun.

Adam TC Vatandaşımı? evet. Hangi takımda? Milli takımda. Neyce konuşuyor? Türkçe. eeee? ahmet ten mehmet ten ne farkı var? o zaman tüm lazları tatarları göçmenleri keselim biçelim? vatandaşlıktan atalım bize komplo kuruyorlar ya...

• quote:

Konuyla ne alakası var :S
  • bu casper denen firmanın adının ingilizce olmasından belli ne mal olduğu. Türk firması neden ingilizce isim koyar? Amerikanın amaçlarına hizmet anlayışı reklamlarınada sıçramış. amerikanın oyunu bunlar. amerika işin içindeyse israil de içindedir. masonlar heryerde.
  • quote:

Bu fotoyu çekenin ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.