Şimdi Ara

casper sw9 power tusu problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle sunu belirtiyim casper aldigim icin bin pismanim sakin almayin!musteri hizmetleri,garanti servisi v.s. hic memnun kalmadim guleryuzle davranmiyorlar sorunumada yardim etmediler!!! Laptobtan 2 tane aldim birinde hic ariza yok ama digerinde toplam 2 sene icerisinde 6 defa harddiski degisti garanti degistirdi adama soruyorum bunda bi dengesizlik var. Durup dururken niye hep ayni arizayi versin bu ustelik 6. Arizasi bu adam bana laptop calisirken harelet ettirmicen diyo dovecektim orda adami....hic ariza etmeyen laptob cocuklarin elinde laptobu calisirken ordan oraya goturuyorlar o niye bozulmuyoda ben bu latopu masada kullabirlen bozuluyo diyorum gene hareket ettirmeseydiniz abi diyo ayroca kasasi para etmez plastikten bi kasa serce parmagimla kirarim bunu...sogutmaai berbat neyse bunlar yasadigim olaylar sakin casper almayin! Asil sorunuma geliyim laptobun power tusu calismiyor galiba power tusuna basiyorum tik diye basma sesi geliyo ama hic acilmiyo calismiyo ne yapmam lazim ?garantiside 2 ay once bitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yazıyı garantisi bitmeden yazsa idiniz size garantiden aynı hatadan dolayı üç defa işlem gören cihazın iade ya da yenisini alma hakkınız olduğunu yazardım. Altı defa HDD değişmiş böyle bir şey olabilir mi?

Öncelikle batarya çıkarılmış vaziyette sadece güç kablosu takılı halde sistemi açmayı deneyin açılıyorsa sorun bataryadır. Açılmıyorsa güç kablosu çıkarılmış vaziyette batarya ile açmayı deneyin ve de güç kablosu takılı batarya takılı olarak deneyin her durumda da açılmıyorsa güç düğmesinden başlayıp kontrol edilmesi gerekir. Anakart üzerindeki besleme devresi arızası da olabilir. Tamir için dışarıda bir servise götürün ve fiyat alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.