Şimdi Ara

casper via A3 plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• casper via a3 plus kullanıcısıyım telefon hakkında sorularınız varsa konu altından yazabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :).
  • yazarkafam kullanıcısına yanıt
    oyun performansı falan nasıl herkez casper alınmaz diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00deniz00

oyun performansı falan nasıl herkez casper alınmaz diyor
    Şuana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım alalı iki ayı geçiyor neredeyse aldığımdan bu yana pubg oynuyorum, sıkıntısız.
  • yazarkafam kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Anladığım kadarıyla neredeyse 2 aydır Via A3 Plus kullanıcısısınız, biraz telefonunuzdan bahsedebilir misini? Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi, bir telefondan neler beklersiniz elinizdeki telefon size ne kadarını verebildi ne kadarını veremedi. Günlük kullanım şekliniz ve buna bağlı olarak batarya performansı, kamera performansı gibi konular hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Şuan ki düşüncelerim değişmez ise ben de bir kaç aya bu telefonun kullanıcısı olmayı düşünüyorum.
  • ofyariz93 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın, yazınızı yeni gördüm.

Oyun Performansı konusunda genel olarak oyun oynamam akşamdan akşama yatmadan pubg oynarım, şarj konusunda öyle hızlı bir şekilde şarj yemiyor tabi bu yeni olduğu için olabilir ama aldığımdan bu güne kadar devamlı pubg oynuyorum öyle göze batacak, sizi rahatsız edecek kadar şarj tüketimi yok ve oyun performansında da herhangi bir sorun yaşamadım şuana kadar.

Kamera konusunda fazla resim çekmeyi veya çekinmeyi sevmem ama bana göre kamerası da güzel, bana yeterde artar bile :).

Olumsuz yön olarak şarj girişinin type-c olması diyebilirim. Tabi buna ilk defa kullandığımdan dolayıda olabilir. Şöyle bir örnek vermek gerekirse örnek veriyorum akşam şarjım bitmiş oluyor bazen ve can sıkıntısından video izlemek istiyorum ama telefonun bir adet giriş bölmesi olduğundan dolayı telefonu ya şarjdan çıkartmam gerekiyor yada video izlemem gerekiyor. Kulaklık ve şarj girişleri aynı olduğu için bence bu problem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.