Bildirim
Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] (13. sayfa)
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Şimdi oldu hocam çok sağol sonucu bildireceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: serdaresenturk
Vizelerim başlıyor. Vizelerin sonunda hocamla tekrar görüşeceğim bu MHL kablosu konusunda. Sesi denemedik aceleye geldi. Hoca doktor, ders sonu hastaneye döndü. Yakın zamanda başka bir model elime geçecek, onu da denicem.
Hocam bu cihazı TV ye yada projeksiyon a bağlamak için hangi mhl kablosunu kullandınız.. Markası nedir acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
349 TL'lik bir üründen çok fazla bektiniz olmuş.
quote:
349 TL'lik bir üründen çok fazla bektiniz olmuş.
Bılader forumda cihazı savunmak sana düşmüyor. Sen ıthal ediyorsun da haberımız mı yok? Ayrıca 349tlyı paradan saymıyormusun? Donanım olarak zaten dusuk bır donanım tamam kabul bu paraya daha ıyısını aramıyoruz kı.. ancak bozuk cıhazları pıyasaya satıyorlarsa burada bır sorun var demektır. senın ıcın onemsız 349tl bırılerının zor denklestırıp aldıgı para olabılır.
Konunun basından berı ınsanları hep heveslendırıyorsun. Belkıde senın yazılarından etkılenıp bozuk cıhazları alıyoruz.
HAngı fırma olursa olsun ucuza dusuk donanım satabılır ama bozuk donanım satamaz.
-
Arladaşlar bana bu tablet için virüs programı önerebilirmisiniz tableti kasmayacak windows defender tam koruma sağlamıyor. -
Merhaba selcuk_
Öncelikle cihazı savunduğumu belirtmişsiniz. Ben konu altında cihazın artılarını, eksilerini ve şahsi deneyimlerimi paylaşıyorum. Cihazı savunsam eksilerini hiç katmazdım herhalde. 349 TL dediğiniz gibi kimisine göre yüksek bir maliyet olabilir, ama şu da bir gerçektir ki 349 TL'yi yüksek bir maliyet olarak gören biri böyle bir cihaza sahip olduğunda cihaz hakkında eksileri veya hatalarından yakınmaz, gerekirse kendi çapında yahut kullanan diğer kişilerce bu eksiklikler için çözüm arar. Ben de o 349 TL'yi yüksek maliyet olarak görenlerdenim, öğrenci yapısıyla kolay olmadı almak. Cihaz konusunda herkesin bahsettiği gibi çok basit olan fakat ciddi sorunlar yaratan eksiklikler var. Kablosuz ağ gibi. Lakin bunu ilk belirten de benim. Dolayısıyla kimseyi etkileyerek cihazı sattırma amacında değilim. Cihazı önerdiğim herkese cihazın artıları ve eksileri hakkında bilgi veriyorum. Kararı onlara bırakıyorum.
Mesajınızın sonunda çok doğru bir cümle kurmuşsunuz: "Ucuza düşük donanım satılabilir, ama bozuk donanım satılamaz." Klavyede Türkçe desteğin beklenileni verememesi veya sürekli belirtilen kablosuz ağ sorununun sağlayıcıdan 10 m uzaklaşıldığında çekmemesi gibi sorunlar cihazın bozuk olduğu anlamına gelmez. Sizin yorumlama şekliniz "bozuk donanım" olabilir, ama şahsi olarak ben bu konuda cihazın "yetersiz donanım"a sahip olduğu görüşündeyim.
-
Arkadaşlar, problemim yok diyordum ama bende de oldu bir tane şu an. İsteğe bağlı bir güncelleme gelmiş Silead touch bilmem ne diye dokunmatik ekran güncellemesi ama tahmin ettiğim gibi cihaza uygun değildi. Nedense yükleyeyim dedim ve şu an dokunmatik farklı yerlere basıyormuşum gibi algılıyor. Format atmak istiyorum ama oturumumu bile açamıyorum dokunmatik olduğundan. Tuşlarla format atmak istiyorum ama ses kısma ve güç tuşuna basılı tutup açtığımda önce mavi ekran geliyor bir saniye sonra ise tekrar oturum açma sayfasına ilerliyor. Yani recovery e girmiyor. Bende olan bir sorun mu acaba yoksa herkeste mi var bu? Recoverye girmeden format atamıyorum, üstelik OTG kablomda yanımda değil. Yok mudur bir yolu bunun? -
quote:
Orijinalden alıntı: doomcreeper
Arkadaşlar, problemim yok diyordum ama bende de oldu bir tane şu an. İsteğe bağlı bir güncelleme gelmiş Silead touch bilmem ne diye dokunmatik ekran güncellemesi ama tahmin ettiğim gibi cihaza uygun değildi. Nedense yükleyeyim dedim ve şu an dokunmatik farklı yerlere basıyormuşum gibi algılıyor. Format atmak istiyorum ama oturumumu bile açamıyorum dokunmatik olduğundan. Tuşlarla format atmak istiyorum ama ses kısma ve güç tuşuna basılı tutup açtığımda önce mavi ekran geliyor bir saniye sonra ise tekrar oturum açma sayfasına ilerliyor. Yani recovery e girmiyor. Bende olan bir sorun mu acaba yoksa herkeste mi var bu? Recoverye girmeden format atamıyorum, üstelik OTG kablomda yanımda değil. Yok mudur bir yolu bunun?
Hocam maalesef otg ile usb li klavye olmadan o olmuyor.
Tek yol bu ben de uğraşmıştım epey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam çok sağol işlem başarıyla tamamlandı ancak pek içime sinmedi ve casper ın ucube servisine 30 tl ye verdim.servisin biri 40 diyor biri 30 gerçekten hizmet 0. Adamlar sitelerine koysalar böyle olmaz işte ama nafile. Androidlerin romlar bile var ama bizim cihaz üvey evlat.
quote:
Merhaba selcuk_
Öncelikle cihazı savunduğumu belirtmişsiniz. Ben konu altında cihazın artılarını, eksilerini ve şahsi deneyimlerimi paylaşıyorum. Cihazı savunsam eksilerini hiç katmazdım herhalde. 349 TL dediğiniz gibi kimisine göre yüksek bir maliyet olabilir, ama şu da bir gerçektir ki 349 TL'yi yüksek bir maliyet olarak gören biri böyle bir cihaza sahip olduğunda cihaz hakkında eksileri veya hatalarından yakınmaz, gerekirse kendi çapında yahut kullanan diğer kişilerce bu eksiklikler için çözüm arar. Ben de o 349 TL'yi yüksek maliyet olarak görenlerdenim, öğrenci yapısıyla kolay olmadı almak. Cihaz konusunda herkesin bahsettiği gibi çok basit olan fakat ciddi sorunlar yaratan eksiklikler var. Kablosuz ağ gibi. Lakin bunu ilk belirten de benim. Dolayısıyla kimseyi etkileyerek cihazı sattırma amacında değilim. Cihazı önerdiğim herkese cihazın artıları ve eksileri hakkında bilgi veriyorum. Kararı onlara bırakıyorum.
Mesajınızın sonunda çok doğru bir cümle kurmuşsunuz: "Ucuza düşük donanım satılabilir, ama bozuk donanım satılamaz." Klavyede Türkçe desteğin beklenileni verememesi veya sürekli belirtilen kablosuz ağ sorununun sağlayıcıdan 10 m uzaklaşıldığında çekmemesi gibi sorunlar cihazın bozuk olduğu anlamına gelmez. Sizin yorumlama şekliniz "bozuk donanım" olabilir, ama şahsi olarak ben bu konuda cihazın "yetersiz donanım"a sahip olduğu görüşündeyim.
Bak kardeş acık acık bu cıhaz ıse yaramaz demen lazım. paranızı bosa harcamayın demen lazım. Ama konuyu bastan sona takıp edıyorum cıhazın teknık servısı gıbısın her sorunun bır cozumu varmıs hıssı verıyorsun. Son kullanıcı bu kadar sorun yasıyorsa o cıhaz ayıplı mal kategorısıne gırer. Cunku casper olacak fırsatcı fırma bellı kı kendı de pısman aldıgına ellerındekı stokları erıtıyorlar o yuzden ucuz satılıyor cıhaz.. Cıhaz boyut ve agırlıgından dolayı tam benlık oldugu ve burda kablosuz ag sorunu cozuldugune daır bılgıler gordugum ve ozellıkle senın yazılarının etkısı ıle gıttım.aldım. sonuc Pişmanlık!!!
Donanım yetersız dıyorsun sorunların bundan kaynaklandıgını dusunuyorsun ama yanılıyorsun. bu kablosuz donanım bır suru farklı cıhazda sorunsuz calısıyor. Reeder w100i modelıne baktım aynı kablosuz ama onda sıfır hata.. Demek kı bu cıhazda kullanılan donanım yeterlı ancak sorunlu... Bu da duzeltılmedıgı surece bozuk donanım kategorısıne gırer.
BURADAN SIZIN ACIK ACIK YAZMADIKLARINIZI YAZIYORUM. ARKADASLAR CIHAZ ISE YARAMAZ!!! HERSEYDEN ONCE SORUNLU BIR DONANIMA SAHIP VE GERCEK BIR COZUM URETEMIYORLAR. ALIP SINIR SAHIBI OLACAGIM VE BELKI DUZELIR DIYE YINEDE BEKLERIM DIYORSANIZ ALIN.
BU CIHAZ ALINMAZ!!!! BURADA YAZILANLARA KANMAYIN!!!! BOZUK DONANIM OLMASAYDI ALINIRDI...
not: bozuk donanım ıddıam sımdılık gordugum kablosuz ag, bluetooth ve yon sensoru.. Klavye ıse basıt bır oyunla fn tusuna basmak kaydıyla turkce klavye taklıdı yapıyor. Turkce klavye dendıgıne bakmayın. Yazdıgım yazılardan da anlasılıyordur zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_ -- 13 Mayıs 2015; 0:59:26 >
-
O güncellemeyi bende yaptım ve aynı sorun oluştu. Daha sonra bende binevi geri aldım güncellemeyi. İsterseniz size atacağım bir dosya ile sorununuzu çözebilirsiniz. Anlatımı yaparım. Lakin dosyayı indirip belirteceğim konuma atmanız gerek. Klavyeden yapmaya çalışmanız lazım.
CAPSLOCK: ON
Teşekkür ederiz iyi niyetli yardımlarınız için. İzninizle ben de genel bir sorun olduğu için "capslock on" bir yazı yazacağım.
SILEAD TOUCH DRIVER GUNCELLEMESİNİ KURMAYINIZ!
Yoksa tabletin dokunmatiği hatalı çalışıyor.
Windowsupdate içnde optional olarak gelen bir güncelleme bu.
Güncellemeyi geri almak için epey uğraşmak gerekiyor.
Ben windows'u yeniden kurarak çözdüm, bunu da ancak mouse kullanarak yapabildim. -
Windows'u tekrar kurmanıza gerek yok ".sys" dosyasının değişimiyle güncelleme geri alınabiliyor. Elimde yedeği mevcut, yükleyip link bırakacağım anlatımıyla birlikte.
--- Güncelleme: ---
İsteğe bağlı gelen "KMDF HID Minidriver for Touch I2C Device" güncellemesini yaparak dokunmatik ekranda sorun yaşayanlar buradaki (Boyut: 131 KB) linkten "SileadTouch.sys" doyasını indirip cihaz üzerindeki "C:\Windows\System32\Drivers" konumuna atabilirler. Eski dosya da aynı konumda olduğu için "Kopyala+Değiştir" seçeneğiyle indirilen dosya ile mevcut dosyanın değiştiğine dikkat etmelisiniz. Yapılan nedensiz güncellemeyle oluşan dokunmatik sorunu bu yöntemle düzeliyor. İşlem sonunda cihazı yeniden başlatmanız gerekebilir. İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaresenturk -- 13 Mayıs 2015; 17:06:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
OTG kablosu olmadığından oturumumu bile açamamıştım. Bluetoothu da kapatmıştım klavyeyi kullanmıyorum diye; açamadım bi türlü açabilseydim geri alırdım güncellemeyi de yine de teşekkür ederim cevap veren arkadaşlara. -
Bu tableti ekranı yatay da takıldı kaldı. Dikey moda geçmiyor ne yapabilirim?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağdaki bölmeden ekran döndürmenin kilitli olup olmadığını kontrol ettiniz mi?
Almayı düşünenler için söylüyorum; fiyat olarak çok uygun bir ürün, ancak aldıktan sonra bir ihtiyacınız olursa ne olacağı pek belli değil.
Casper internet sitesinde ürünün kullanım kılavuzu yok, sürücüleri yok (sadece kablosuz ağ sürücüsü var ve ne zaman güncellendiği belli değil), mesajlara yanıt almak zor.
Nispeten yeni bir ürün olmasına (ve kataloğunda da yer almasına) karşın, Casper'ın yıllar önce piyasaya çıkarıp unuttuğu bir ürün sanki via t8w. -
Arkadaşlar, neden oldu anlamadım ama iki kamera sensörünün ve Universal Serial Bus (USB) driverını kurmuyor kendisi. Formatladım, online olarak arattım driverları, yine de olmadı. Başka bu sorunla karşılaşan var mı acaba?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X