Şimdi Ara

Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
9
Favori
48.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun... Dosya aktarımı için paketten çıkan OTG kablosuna flash disk bağlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Hayırlı olsun... Dosya aktarımı için paketten çıkan OTG kablosuna flash disk bağlayabilirsiniz.

Sağol bak o aklıma gelmemişti. :) Öyle yapıyım.
  • Arkadaşlar almayi düşünüyorum ama klavye ile mouse oluyormu klavyede bir giriş gördüm ama pek emin olamadim ?

• Winsows 10 rezervesini yapamıyorum güncellemeyi indirip kurdum ancak sağ alt köşede rezerve edin bildirimi yok. Tableti ikinci el aldım. Formatlanmış olabilir ondan kaynaklı olabilir mi.
  • Şarj olurken otg çalışıyor mu yani hem şarj edip hem otg kullanmak mümkün mü deneyen varmı kabloyla.
  • Bu cihaz microSDXC kartı destekliyor mu? Şu anda 64 GB Sandisk'de 50% indirim var almayı düşünüyorum. SD karta bir program (Visual Studio) kursam programın ve tabletin performansında sıkıntı olur mu?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: massakrienen

Bu cihaz microSDXC kartı destekliyor mu? Şu anda 64 GB Sandisk'de 50% indirim var almayı düşünüyorum. SD karta bir program (Visual Studio) kursam programın ve tabletin performansında sıkıntı olur mu?

Teşekkürler.

En fazla 32gb görünüyor ancak bundan önceki sayfalarda konusu açılmıştı. Bir arkadaş 64 gb kullanmış problem olmamıştı. Bir bakın isterseniz, önceki sayfalara. Program hakkında bir şey diyemeyeceğim.
  • Çarşamba günü vatan bilgisayardan aldım
    Bende
    Ekle hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaresenturk

Casper VIA T8W, Windows 10 Güncellemesi'ni alacak. Rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.

Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek]

--- GÜNCELLEME ---
    "Rezerve Edin" butonuna tıkladığım için resimlerde yer almıyor.

Güncellemeyi de yaptım ama rezervasyonla ilgili bir şey göremedim.

• Merhaba bende yarın nasip olursa 2.el 230 tl ye alacağım.Merak ettiğim husus bu cihazda dahili gps alıcısı var mı ? Varsa internet olmadan offline navigasyon olarak kullanılabilir mi ?
  • Kablosuz görüntü aktarımı dışında nasıl tvye aktarımı çalışıyor mu link verebilir misiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluetooth klavyenin ömrü ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cıhazdan memnun kalan azınlıktanım bende . Cunku cıhazımda wıfı den baska bı sıkıntı yoktu . Onunda modemımden kaynaklandıgını ogrenınce hemen modem degıstım sımdı modemı yaklasık 25 metreden 3 cızgıyle gorebılıyor. Sorun kesınlıkle kullanılan modemlerde. TTnetın 120 tl ye sundugu wdsl modem tavsıyemdır . Dısarda pahalı cunku . Pc de oyun oynamak dısında her turlu ıhtıyacı goruyor . Bı kac sorum olacak benımde . Malum urunun tek usb gırısı var ve aynıanda hem sarj hem mouse kullanma yontemı var mıdır bluethooth mouse dısında ?
  • Arkadaşlar Windows 10 yükleme için gerekli rezervasyonu
    hala yapamadım. Yardım edip sevap kazanmak isteyen var mı
  • Merhaba arkadaşlar. Şu an 32 bit Windows la bi sıkıntı yaşamadım. 64 bit Windows kurabilir miyiz buna?

Buna benzer tabletlerdeki UEFI 32 bit olduğundan 64 bit Windows u kabul etmeyeceğini okudum yabancı sitelerden.
  • Bu aralar tablet kapaliyken şarj oluyor ancak tablet açikken şarj olmuyor servisemi versem yoksa varmi bir çozümü ?
  • aphioner A kullanıcısına yanıt
    Kendi sorumu cevaplandırıyorum: Tablet açılışta 64 Bit EFI'yi görmüyor. Yani bu tablete 64 Bit işletim sistemi kuramıyoruz.

Bu arada Windows 10 Insider Preview'in temiz kurulumunu yapmak için DriverBackup! programıyla Windows 8.1 sürücülerini yedekleyip geri yükleyebilirsiniz. Bu şekilde kurdum son DP'yi, canavar gibi şu anda tablet hem de daha kullanışlı.
  • Selamlar. Öncelikle ben de bu tablet sahip olduğumu belirtmek isterim. Wifi sorunu yaşıyorum ancak çok kötü durumda değil bir şekilde çiziyorum Bluetooth u kapatmak gibi. Ancak çok daha önemli bir sorun var bence. Güç tuşuna bir kere basınca cihaz uyku konumuna geçiyor. Ancak birkaç saat öyle kalınca yaklaşık şarkın %30 luk kısmını bitiriyor. Bu durma ise tablet olarak kullanımı tamamen baltalamakta. Çünkü tablet kullanımında ufak bir şeye bakmak için açıp geri kalan zamanında tableti uykuya alıyoruz. Ancak bu tablette her seferinde kapatıp tekrar açmak gerekiyor. Acaba sorun bende mi yoksa herkes bu durumu yaşıyor mu?

İyi forumlar.
  • psikologvicky P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu durumla cihazın tüm kullanıcıları karşı karşıya. Cihaz uyku konumunda şarj yemeye devam ediyor. Bunun nedeni de işletim sisteminin (Bing ile Windows 8.1 Single Language) eksikliklerinin bulunması olarak tahmin ediyorum. Aynı durumu başka cihazlarda da gördüm.

Cihazın kapanışı ve açılışı toplamda 10 saniye. Ben işlerimi kapatıp açarak görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar
    bende cıhazı 2.el 250 lıraya aldım ama bıraz pahalı almısım sankı ama memnunum kullandıgım kadarıyla cıhazdan benı de kullananlar arasına yazabılır mısınız; bır kac sorum olacak
    --offıce 365 ı nasıl aktıf ettınız bende sureklı wındows etkınlestır dıyor. normal offıce mı kursak
    --harıcı bellek olarak ne kadara kadar otg ıle baglayabılırız¨. 1tb harddısk bagladım olmadı
    --klavye balarken kolay yolu nedır acaba :)
    -- son olarak ya tv ye aktarmak ıcın cozumu bulan var mı kesın olarak mhl kablosu falan ne alalım

cok oldu bılıyorum bunlara cozum buldum mu neyleyım dıger pclerı :D
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.