Şimdi Ara

Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
9
Favori
48.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okimya

merhaba arkadaslar
    bende cıhazı 2.el 250 lıraya aldım ama bıraz pahalı almısım sankı ama memnunum kullandıgım kadarıyla cıhazdan benı de kullananlar arasına yazabılır mısınız; bır kac sorum olacak
    --offıce 365 ı nasıl aktıf ettınız bende sureklı wındows etkınlestır dıyor. normal offıce mı kursak
    --harıcı bellek olarak ne kadara kadar otg ıle baglayabılırız¨. 1tb harddısk bagladım olmadı
    --klavye balarken kolay yolu nedır acaba :)
    -- son olarak ya tv ye aktarmak ıcın cozumu bulan var mı kesın olarak mhl kablosu falan ne alalım

cok oldu bılıyorum bunlara cozum buldum mu neyleyım dıger pclerı :D
    wi-fi ve dokunmatik harici fena bir cihaz değil....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezerfen -- 26 Temmuz 2015; 9:15:38 >
  • serdaresenturk kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışan mhl kablosunun markasını öğrenebildiniz mi?
  • 3 Aylık bir kullanımdan sonra, 10 inç lik bir modele geçmeye karar verdim.
    Windows tablet kullanmak çok pratik. Son 2 ay çok fazla yazı yazdığım için
    ekran ve klavyeyi büyütmeye karar verdim. Malum F klavye (10 parmak)
    kullandığım için, hızlı yazarken biraz daha büyük alana ihtiyacım var.

Arzu eden olursa, Nisan ayında Vatan'dan alınma T8W cihazımı satabilirim.
    (İlk günkü temizliğinde duruyor. Windows 10 için kaydı yapıldı. Hiç bir sorunu yok.)
    Forumda gördüğüm kadarıyla ikinci elde de talep görüyor.
    290 TL istiyorum. Topkapı Matbaacılar'dayım. İsteyen gelip görebilir.
    Gelmeden önce haber verilirse iyi olur. Çünkü son 2 aydır cihaz sürekli evde.
    Akşamları notlarımı hazırlayıp, yazı yazdığım için. Gerçi ev de Bayrampaşa'da yakın yani.
    (Satın alma şart değil, forumdaşla tanışmış oluruz. Çayımız, kahvemiz mevcuttur :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Neyinkafasi

Hocam çalışan mhl kablosunun markasını öğrenebildiniz mi?

+1
  • windows 10a yukseltme yapan varmı?
  • Win 10 yükselttim ben, şimdilik harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

Win 10 yükselttim ben, şimdilik harika

Windows 10'a nasıl yükselttiniz acaba? Ben rezerve ettim ama hala bildirim gelmedi. Siz nasıl yaptınız?
  • Win 10 konusunda link vardı Win 10 32bit diye, onu indirdim, yükleme başladı kurdu, çok basit.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Win 10 konusunda link vardı Win 10 32bit diye, onu indirdim, yükleme başladı kurdu, çok basit.

Driverler tam olarak çalışıyor mu? hocam.
  • Hepsini tanıdı, kurulumdan sonra Win Update ekran kartının driverını yükledi, tablet süper oldu, bu sefer olmuş

• Geçen yanına Wireless Mini Bluetooth 3.0 Mouse aldım ebaydan 7,30 dolara, bundan da memnunum tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@llone -- 30 Temmuz 2015; 14:41:45 >
  • quote:

Hepsini tanıdı, kurulumdan sonra Win Update ekran kartının driverını yükledi, tablet süper oldu, bu sefer olmuş

Bende kurdum ama etkinleştiremedim hata verdi, Birde eski windows 8.1 i windows old diye adlandırıyor silmeden onu silersek problem olurmu
  • alicandemir73 A kullanıcısına yanıt
    Etkinleştirmede sıkıntı yok benim, önceden rezervasyon yapmıştım belki onla alakalıdır. Old klasörü bilinmiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@llone -- 30 Temmuz 2015; 15:10:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicandemir73

quote:

Hepsini tanıdı, kurulumdan sonra Win Update ekran kartının driverını yükledi, tablet süper oldu, bu sefer olmuş

Bende kurdum ama etkinleştiremedim hata verdi, Birde eski windows 8.1 i windows old diye adlandırıyor silmeden onu silersek problem olurmu

Okuduğum kadarıyla o windows old dediği şey, 1 ay içinde windows 10u beğenmeyip bi önceki sisteminize dönüş için kullanılan yedek. Yani 1 ayı geçmeden formatsız eski windowsunuza dönebilirsin onunla. Onu silerseniz ya da 1 ay geçtikten sonra eski windowsa dönmeye karar verirseniz, format atmanız gerekir.

• Arkadaslar

1 win 10 tabletteki tum driverleri algiliyormu yoksa driverleri yedekliyimmi ?

2 tabletti sifirlamadan kurulum yapsam bir sorun cikarmi ?

3 ben windows 10 rezerve etmedim bir sorun cikarmi

Telefondan yaziyorum kusura bakmayin

Windows 10 kuran arkadaslardan cevaplari bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suichenadam -- 30 Temmuz 2015; 16:17:40 >
  • Casper VIA T8W ve Windows 10
    VIA T8W'nin Windows 10 güncellemesini alacağını daha önce bildirmiştim. Rezervasyonunuzu yapmışsanız güncellemeyi alabilirsiniz. İncelemeden önce şunu söylemem gerekiyor: "Tereddüt yaşamayın, Windows 10 harika!"

Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek]

Güncellemeyi yapın.
    Windows 10 güncellemesi "Windows 10 Home Single Language" sürümüyle Türkçe olarak cihazınıza gelecek. Bunu rezervasyon uygulamasından veya Windows Update'den takip edebilirsiniz. Beklemek istemeyenler güncellemeyi "MediaCreationTool" uygulamasıyla ".iso" dosyasını indirerek edinebilir. (Kurulumun anlatımını istek üzerine ekleyebilirim.)

İlk Bakış
    Kurulum yaklaşık bir saat sürüyor. Tabi buna dosyaların indirilmesi dahil değil. Kurulum sonu Windows 10 ilk kullanım için hazırlanıyor. Unutmadan söyleyeyim, hiçbir sürücü sorunu yaşamıyorsunuz. Aksine VIA T8W'de bilinen kablosuz ağ, ekran döndürme ve uykuya alma gibi sorunların da Windows 10 ile ortadan kalktığını söyleyebilirim. Kurulumun hemen sonrasında kasmalar ve donmalar olabiliyor. Burada "İsteğe bağlı bileşenler"in kurulumunun bitmesini bekleyip sistemini yeniden başlatmanız gerekiyor.

Beklenen tarayıcı: Microsoft Edge
    Hemen hemen tüm bilgisayarlarla olan yaşantımda hep Google Chrome kullandım. Çünkü sorunsuz ve rakibi hemen hemen yok gibiydi. Henüz erken olabilir fakat Microsoft Edge gerek tasarımıyla gerek işlevselliğiyle Google Chrome ile başa baş. Yeni bir tarayıcıya göre harika bir başlangıç.

Xbox artık bilgisayarınızda
    Oyunseverler için oldukça iyi bir haber. Xbox artık başlı başlına bilgisayarımıza geldi. Ufak tefek sorunları olsa da harika bir arayüze ve kullanışlı bir yapıya sahip.

Ve daha birçok yenilik
    Yeni başlat menüsü, video, film, müzik ve fonksiyon uygulamaları olsun, icon ve dağılımlarından tutup performansına kadar Windows 10 çıkmış en iyi işletim sistemi olduğunu söyleyebilirim. Bunu VIA T8W'de tablet deneyimiyle yaşamak daha başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaresenturk -- 30 Temmuz 2015; 17:25:19 >

• suichenadam S kullanıcısına yanıt
    1. Hepsini algılıyor, sürücü sorunu yaşamıyorsunuz. Ben test edebildiğim kadarını ettim.
    2. Ben de sıfırlamadım, fakat bi 6 GB'a yakın alan istedi kurulum esnasında. Yani hafızayı ona göre belirlemek gerekiyor.
    3. ".iso" ile kurarsanız sorun yaşamazsınız.
  • Hocam iso ile nasıl Windows 10 kurulur onuda anlatırsanız sevinirim

• suichenadam S kullanıcısına yanıt
    10 Adımda Windows 10'un Casper VIA T8W'de ".iso" Formatıyla Kurulumu:
    1. Öncelikle buradan "Media Creation Tool" (x86 sürümü) uygulamasını indiriyoruz.
    2. İnen dosyayı yönetici olarak çalıştırıyoruz. Bu bir setup dosyası değil, direk açılıyor.
    3. İlk açılışta bize mevcut sistemimizi yükseltmek veya başka bilgisayarlar için ISO dosyasını indirmek olarak iki seçenek sunuyor. Direk yükseltmeyi seçerseniz indirme başlıyor fakat indirme sonunda Windows 10 kurulumuna geçmeyebilir. Bu yüzden ISO dosyasını edinmek için ikinci seçeneği seçin. Gelen ekranda dili Türkçe, işletim sisteminin "Windows 10 Home Single Language" olduğuna dikkat edin.
    4. Yaklaşık 2,7 GB olan ISO dosyasını indirdikten sonra dosyayı "ISO to USB" programıyla bir flaş sürüye yazalım. Bu arada cihazı bu aşamalarda şarjda tutun, çünkü kurulum esnasında bize %70'in üzerinde şarj gerekli olacak.
    5. Kurulumu başlangıçta boot ederek başlatmamıza gerek yok biz yükseltme yapacağız. Bu yüzden kurulumu yazdığımız USB diskteki "setup" dosyasıyla başlatalım.
    6. Bize bir güncelleme uyarısı verecek bunu kabul edip kurulum için hazırlığımıza başlayalım.
    7. Burdan sonrası sadece sabır. Kurulum cihazı birkaç kez otomatik olarak başlatacak ve ta ki Windows 10 elimize ulaşana kadar. Bu 1 saat kadar sürebilir.
    8. Kurulum sonu birkaç bileşen ve uygulamalar hazırlanacak. Bunların tamamlanması esnasında kasma ve donmalar yaşayabilirsiniz. Bunlar bittikten sonra sistemi elle yeniden başlatın. Hiçbir sorun kalmayacaktır.
    9. Sürücüler mi? Bu bir yükseltme. Sürücü sorunu olsa rezervasyon uygulamasında onay almazdı VIA T8W.
    10. Windows 10 sizinle! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaresenturk -- 31 Temmuz 2015; 0:11:38 >

• Hocam iso dosyasiyla kurulunca windows aktivite edilmiyor diye söylediler?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.