Şimdi Ara

Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
9
Favori
48.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşa katılıyorum, cihaz sorunlu. Muhtemelen donanım sorunu var bütün cihazlarda.
    Tableti alalı 1 ay olmadan 2.kez servise gidecek, nedeni; 30 dk kullanımdan sonra cihazı kullanamıyorum, aşırı donmadan dolayı.
    Ayrıca cihazda çok fazla ısınma var, buda cihazda sorunlu bir donanım olduğunu kanıtlıyor.
    Kısacası almayınız. Casperdan uzak durunuz.
  • Vatan Bilgisayar'da cihazın fiyatı belirli günler değişiyor. İndirimde olduğu günlerde 349 TL oluyor fiyatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdaresenturk kullanıcısına yanıt
    ben 300e elden almıştım. Memnun kalınca bitanede kardeşime alayım dedim ama açılmış ürünü vermeye çalıştılar alamadım ama alet çok işimi gördü maşallah.

Wireless sorun oluyor gerçekten ama bluetooth kapalı olunca çok daha iyi performansı var sanki. Bide arada açıp kapamak önemli. Bazen aygıt yöneticisinden devre dışı yapıp etkinleştirince sorun olmuyor.
  • Casper via t8w tablet türkçe incelemesi

• managerxn kullanıcısına yanıt
    Video paylaşımı için teşekkürler, inceleme kısmına ekledim.
  • sipariş verdim haydi hayırlısı
  • usaglam kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun.

• Casper VIA T8W, Windows 10 Güncellemesi'ni alacak. Rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.

Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek]

--- GÜNCELLEME ---
    "Rezerve Edin" butonuna tıkladığım için resimlerde yer almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaresenturk -- 2 Haziran 2015; 1:34:47 >

• arkadaşlar tablet bugün elime ulaştı şu anda kablosuz ağ sürücüsünü yüklüyorum.birazdan oyun yükleyeceğim performansını yazarım

bu arada benide yazarsan sevinirim :)

wolfteam testi yaptım

wolfteamı ilk açması biraz uzun sürdü fakat oyunda çok az kasma oldu.yani wolfteam oynanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usaglam -- 4 Haziran 2015; 14:19:28 >
  • merhaba arkadaslar,

4-5 aydır bu cihazı düşük yoğunlukta kullanıyorum. windows olduğu için memnum.. wifi sorunu ben de yaşadım, klavyeyi kullanmadığım için bluetoothu kapatıyorum ve sorun çözülüyor. tableti elde kullanıyorsanız bluetoothu kapatın gitsin :)
  • serdaresenturk kullanıcısına yanıt
    merhaba, bilgisayar özelliklerine girdim ancak rezervasyon hakkında hiçbir şey göremiyorum?
  • usaglam kullanıcısına yanıt
    Hoş geldin usaglam :)
  • tottem T kullanıcısına yanıt
    Rezervasyon işlemini yapabilmeniz için cihazın otomatik güncelleştirmelerinin ve internet bağlantısının aktif olması gerekiyor. Cihazda herhangi bir işlem yapmadan rezervasyon uygulaması cihazınıza otomatik olarak bir güncelleme ile kurulacak.
    Rezervasyon işlemi ile ilgili yönergelere buradan ulaşabilirsiniz.

Eğer manuel olarak rezervasyonunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız buradaki (sadece x86 için) güncellemeyi indirip, kurun. Bir müddet sonra rezervasyon ikonunu göreceksiniz.

• Vatan'da 300TL olmuş yine. Hemen verdim sipariş. Windows 8 olması cezbetti beni. Zaten pc yetiyor bana. Tableti çok nadir kullanacağım için fazla para vermek istemedim. Bundan ucuzu da yok. Pişman olmam inşallah.

Arkadaşlarımın hepsi çok eleştirdi beni. Asus ya da Samsung al diyorlar. Haklılar da aslında. Normalde eve casper sokmam da bu tablet f/p olarak iyi gibi göründü bana.
  • Windows 8 Tablet araştırıyorken bu kardeşimizin incelemesine denk geldim.Tam sipariş verecektim ki vazgeçtim.

https://www.youtube.com/watch?v=CFSB48f95YQ

Dipnot:Almayı düşünenler izlemesin facia
  • Cimeria kullanıcısına yanıt
    Videodaki ürün "VIA T8". Dikkat ederseniz "VIA T8W" değil. Biri Windows 8.1, diğeri ise Android işletim sistemine sahip.

• Peki

• Kullanan arkadaşlara 3 sorum olacak
    1 - Tabletin 8 inch ekranı dahil alt ve üst siyah yerleriyle birlikte toplam kaç cm. boy olarak < uzun tarafı (arabanın göğsüne düşünüyorum)
    2 - hem şarj edip hem usb okutmayı başarabilen veya böyle bir aparat bulan arkadaşım varmı (malum araçta devamlı şarjda kalacak flash disk de okutmak isterim)
    3 - Farzedelim cihaz kapalı şarj soketini takınca açılıyormu? Yoksa illa ki power tuşuyla mı açmak gerekiyor?
    bunlar benim için çok önemli bir arkadaşım cevaplar ise sevinirim.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promox -- 15 Haziran 2015; 9:03:09 >
  • Tableti aldım. Söylendiği gibi wi-fi sorunu hiç yaşamadım. Modem evin öbür ucunda. Yine de güncelleme yaptım casper'ın sitesinden. İnterneti gayet hızlı.

Yalnız bunu dosya aktarımı için pc'ye nasıl bağlayıcaz?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.