Şimdi Ara

Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
9
Favori
48.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben de w10'a geçeceğim ancak geçerken tabletimde daha onceden recovery için diskimde ayrılmış olan alanı da ana alanıma eklemek istiyorum. Artık w10'a geçtiğime göre bu alanın bana bir faydası kalmayacak. Hatta bu yaklaşık 5gb lık alanı ana depolama alanıma katabilirsem daha fazla yere sahip olacağım. Bu mümkün müdür? Eğer mümkünse nasıl yapılabilir?

Ayrıca yükseltmeyi yaptıktan sonra iso yüklü usb ile sıfırdan temiz kurulum yaparsam lisans sorunu yaşar mıyım? Yani lisans key'imi yükleme esnasında girerek eindows'u aktive edebilir miyim?

Herkese iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • suichenadam S kullanıcısına yanıt
    ISO dosyası ile yükseltmenin yapıldığını 3. kez belirtiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaresenturk

Win 10 kurdum. İlk intibam: H''ızlı, akıcı ve gelişmiş bir sistem olmuş'' şeklindedir.
    * ilk bir kaç dakika ''Sanal Klavye'' çıkmadı. Sağ yan taraftan çıkan listede ''Tablet Modu'' var onu aktif ya da pasif ederek,
    klavyenin ekrana çıkmasını (yada çıkmamasını) sağlayabiliyorsunuz.

* Edge (Explorer yerine gelen) tarayıcı gayet iyi olmuş.
    * Bing arama motoru hala geride. Google un bulduğu (neredeyse) hiç bir şeyi bulamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustakil_Yazar

Win 10 kurdum. İlk intibam: H''ızlı, akıcı ve gelişmiş bir sistem olmuş'' şeklindedir.
    * ilk bir kaç dakika ''Sanal Klavye'' çıkmadı. Sağ yan taraftan çıkan listede ''Tablet Modu'' var onu aktif ya da pasif ederek,
    klavyenin ekrana çıkmasını (yada çıkmamasını) sağlayabiliyorsunuz.

* Edge (Explorer yerine gelen) tarayıcı gayet iyi olmuş.
    * Bing arama motoru hala geride. Google un bulduğu (neredeyse) hiç bir şeyi bulamıyor.

Alıntıları Göster
    Kardeşimizin "Media Creation Tool" konuda belirttigi eklenti ile hiç bir sorun oladan güncelledim flas bellek falan gerekmeksizin sıfır hata sıfır sıkıntı . İşlemler sonlandı ve tüm ayarları falan yapıldıktan sonra Yerel Disk C ye sağ tuş özellikler sonra Dist Temizle daha sonra gelen ekranda Sistem dosyalarını temizle ve taramasını bekleyin daha sonra ise yukarıdaki tüm seçenekleri işaretleyin silmesini bekleyin böylelikle geçici indirme dosyaları ve eski windows dosyasını falan siler sizede iyi alan açılmış olur. W10 ile cihaz çok fena oldu resmen can geldi .
     Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek]

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

Kardeşimizin "Media Creation Tool" konuda belirttigi eklenti ile hiç bir sorun oladan güncelledim flas bellek falan gerekmeksizin sıfır hata sıfır sıkıntı . İşlemler sonlandı ve tüm ayarları falan yapıldıktan sonra Yerel Disk C ye sağ tuş özellikler sonra Dist Temizle daha sonra gelen ekranda Sistem dosyalarını temizle ve taramasını bekleyin daha sonra ise yukarıdaki tüm seçenekleri işaretleyin silmesini bekleyin böylelikle geçici indirme dosyaları ve eski windows dosyasını falan siler sizede iyi alan açılmış olur. W10 ile cihaz çok fena oldu resmen can geldi .
     Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek]

Alıntıları Göster
    Merhaba, bu konuyu daha önce görmemiştim, yaklaşık 3 aydır bu tableti kullanıyorum, geçtiğimiz günlerde windows 10 güncellemesi aldım ancak bazı sorunlar yaşadığım için sıfırlamak istedim ve tablet bir daha işletim sistemine giriş yapamadı.

Bu durumda son çare olarak tablete tamamen format atarak sıfır windows 10 kurulumu yaptım, sürücülerini yükledim, özellikle ses kartı sıkıntı yarattı, onu da yükledikten sonra bu sefer kilitlenme sorunu yaşadım ancak o sorunu da çözdüm şu an double driver ile tüm sürücülerin yedeklerini aldım, upload edip burada paylaşacağım, ayrıca nasıl format atılacağını da anlatacağım, bu şekilde sorunsuz olarak Windows 10 ile kullanabilirsiniz. Daha önce yükseltme ile kullandığım için, format atınca daha hızlı ve sorunsuz çalıştığını da rahatlıkla söyleyebilirim.

• quote:

benim bir-iki sorum olacaktı:w10 u sıfırdan kurarken key istiyormu..kuran arkadaşlarda cevaplayabilir..ben üzerine kurulum yaptım 3GB yer kaldı ne kadar temizlediysemde 5GB yi geçemedim(boş alan)..tekrar w8.1 e döndüm.flash bellek kurulum medyam var key istemiyorsa temiz kurulumla yükseltmek istiyorum..teşekkürler.
  • hezerfen kullanıcısına yanıt
    olurya cevap vermek istiyenler için:cihazın arkasında herhangi etiket veya serial no.yok.sizin anlayacağınız galiba"işporta"malı...sağlıklı kalın...
  • hezerfen kullanıcısına yanıt
    Önce yükseltme yapıp daha sonra Ayarlar'dan bilgisayarı sıfırlamak daha mantıklı. Temiz kurulumda aktivasyon sorunu oluşabilir.

• quote:

Önce yükseltme yapıp daha sonra Ayarlar'dan bilgisayarı sıfırlamak daha mantıklı. Temiz kurulumda aktivasyon sorunu oluşabilir.
    Ben temiz kurulum yapıp sonradan format attım ama pek sağlıklı olmadı. Formatı atarken TMP diye bir şeyi sildi daha sonra Geolocation driverını kuramadı. Şimdi ne kadar araştırsam da o driverı bulamadım. Üstelik windows 10'da hafiften bir kasma var; RAM'den kaynaklı sanırım. Bir süre windows 8.1'de kalmak daha mantıklıydı sanki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: doomcreeper

Ben temiz kurulum yapıp sonradan format attım ama pek sağlıklı olmadı. Formatı atarken TMP diye bir şeyi sildi daha sonra Geolocation driverını kuramadı. Şimdi ne kadar araştırsam da o driverı bulamadım. Üstelik windows 10'da hafiften bir kasma var; RAM'den kaynaklı sanırım. Bir süre windows 8.1'de kalmak daha mantıklıydı sanki...

Alıntıları Göster
    1 haftayı geckındır bu cıhazı ve benzerı cıhazları takıp edıyorum 450 lıraya satılıyor casper bu ındırım oluyormus 299 tlye dusuyomus ben hıc rastlamadım hangı gunler oluyor blen varsa yazabılırmı acaba bırde dıger hometech olsun reader olsun aynı ozellıkte olan tabletler var 300-350 arası fıyatları onlar nasıl casper hıc yoktan tanıdıgım bı marka oldugundan oncelıgı caspera verdım ama otekılerde aynı ozellıkteler ve daha ucuzlar sızce dıger markalar polkypad reader hometech nasıl markalar bılen varsa cevaplarsanız sevınırım

• quote:

3 gündür onunla uğraşıyorum. gittim vatanda a8is buldum driverlarını yedekledim benim cihaza kurdum tanıdı ama yine gps yer bulmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

3 gündür onunla uğraşıyorum. gittim vatanda a8is buldum driverlarını yedekledim benim cihaza kurdum tanıdı ama yine gps yer bulmuyor

Windows 8.1 driverlarını yedeklediniz değil mi? Zaten henüz windows 10 yoktur denediğiniz cihazda sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Windows 8.1 driverlarını yedeklediniz değil mi? Zaten henüz windows 10 yoktur denediğiniz cihazda sanırım.

evet Windows 8.1 driverlarını aldım. sanırım sorun driver tanısada windıwsta yer ve konum algılayıcısı yok. denetim masasında yer ve konum algılayıcısı seçeneği çıkması lazımdı onu bulmaya çalışıyorum.

• quote:

öyle yaptımdı 3GB boş yer kaldı..temizlikten sonra 5GB ye yükseldi boş alan..pekte düzenli çalışmadı w10 açıkçası.
    8.1 e geri döndüm..bir PC me w10 temiz kurulum yaptım.w8.1 in keyini kabul etmedi.ilerliyen zamanda neler olacak.bekleyeceğim.teşekkürler.
  • Merhaba. Çocuklar oynarken elinden düşürmüş ve tabletin ekranı 2 yerden kırılmış. Tableti vatandan 299 TL almıştım. Servisine gondersem ne kadar masraf tutar, bilgisi olan varmı acaba?

• En kolay w10 nasıl kurarız acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 Güncellemesi'nin rezervasyon uygulamasını gelmesini bekleyerek.

• quote:

Windows 10 Güncellemesi'nin rezervasyon uygulamasını gelmesini bekleyerek.

Yükledim hocam tablet ucuyor resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: okimya

merhaba arkadaslar
    bende cıhazı 2.el 250 lıraya aldım ama bıraz pahalı almısım sankı ama memnunum kullandıgım kadarıyla cıhazdan benı de kullananlar arasına yazabılır mısınız; bır kac sorum olacak
    --offıce 365 ı nasıl aktıf ettınız bende sureklı wındows etkınlestır dıyor. normal offıce mı kursak
    --harıcı bellek olarak ne kadara kadar otg ıle baglayabılırız¨. 1tb harddısk bagladım olmadı
    --klavye balarken kolay yolu nedır acaba :)
    -- son olarak ya tv ye aktarmak ıcın cozumu bulan var mı kesın olarak mhl kablosu falan ne alalım

cok oldu bılıyorum bunlara cozum buldum mu neyleyım dıger pclerı :D

Alıntıları Göster
    Bir hafta önce Windows 10 yükledim. Buradaki yazılardan, temiz bir format atmanın faydalı olacağını okudum.
    Update menüsünden ''Tüm dosyaları sil, yeniden kurulum yap'' gibi bir seçenek vardı onu işaretledim.
    Cihaz resim 1 deki ekranla takıldı kaldı. YES -NO seçenekleri parmakla çalıştıramayınca, usb den klavye takıp
    NO seçeneğini seçtim, 2 Nolu resim çıktı.
    Cihaz kendini başlatıyor 2 nolu resimde takılıp kalıyor, sonra tekrar kendini başlatıyor, tekrar resimde takılıyor
    bu şekilde devam ediyordu. Güç tuşuna basılı tutup kapattım.
    Şimdi ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriyye -- 17 Ağustos 2015; 14:12:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seriyye

Bir hafta önce Windows 10 yükledim. Buradaki yazılardan, temiz bir format atmanın faydalı olacağını okudum.
    Update menüsünden ''Tüm dosyaları sil, yeniden kurulum yap'' gibi bir seçenek vardı onu işaretledim.
    Cihaz resim 1 deki ekranla takıldı kaldı. YES -NO seçenekleri parmakla çalıştıramayınca, usb den klavye takıp
    NO seçeneğini seçtim, 2 Nolu resim çıktı.
    Cihaz kendini başlatıyor 2 nolu resimde takılıp kalıyor, sonra tekrar kendini başlatıyor, tekrar resimde takılıyor
    bu şekilde devam ediyordu. Güç tuşuna basılı tutup kapattım.
    Şimdi ne yapmam lazım.
    Kimse cevap vermemiş. Herkes Win 10 dan memnun anlaşılan

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.