Şimdi Ara

Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
9
Favori
48.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürünü Vatan Bilgisayar'dan takip etmeye devam edin. Belirli günler 349 TL'ye indirime giriyor. Bu tarz indirimlerden faydalanarak alabilirsiniz. Fakat öncesinde konudaki ilk mesaja göz atmayı unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba casper t8w tabletim açtığımda kurtarma pcnizin tabletinizin onarılması gerekiyor uefi üretici yazılımı ayarları için windows tuşuna basın diyor fakat tablette windows tuşu yok usb klavye bağlayıp windows tuşuna basıyorum hiçbir değişiklik yok.
    Sorum tablet bu haldeyken cihaza nasıl windows yüklerim biosuna uefi bölümüne birtürlü klavyeden giremiyorum esc dahil tüm f tuşlarını denedim lütfen yardım edin biosuna hangi tuşla girebilirim nasıl windows yükleyebilirim saygılar.
  • ben aldım hiç kullanmadım evde bilgisayar kaynadığından. 265e vereceğim düşünen sıfır alacağına bunu alsın
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-sifirdan-farksiz-casper-via-t8w-32-gb-windows-tablet-220479077/detay/
  • Windows 10 Yükledikten bir hafta sonra şunları tespit ettim benim cihazda
    1. Şarjı çok çabuk bitiyor
    2. Parmak algılamakta bazen zorlanıyor (bir kaç kez tıkladıktan sonra algılıyor.)
    Her zaman olmuyor, ara sıra bazen yapıyor

Win 8.1'e tekrar geri döndüm. Bunu Casper yetkili servisteki arkadaşlar yaptı sağolsunlar.
    Şimdi daha hızlı, parmak algılaması daha iyi ve şarjı daha uzun gidiyor.

Windows 10'a daha sonra geçeriz artık :))
  • Dostlar, acil yardım lütfen. Yedek almayı unutup sıfırdan Windows 10 u kurdum. Sonra bir baktım kiii dokunmatik falan çalışmıyor. Çok uğraştım her yolu denedim ama yok.. Başka t8w dan driverları yedekleyip denedim yüklemeyi yine başarılı olmadı. Servise vermek istemiyorum çünkü en son bana sağlam kazık attılar. Yeni cihaz diye kullanılmış başka cihazı gönderdiler :(
  • Bu arada ben tabletimde klavye ve Mouse ile COD2 ve AOE 2 HD oynamıştım gerçekten muhteşemdi :) Şimdi zavallı cihazım yatıyor öylece... Üstüne üstlük bluetooth klavyem de hiçbirşey yokken bozuldu :(
  • acil yardım lütfen. Yedek almayı unutup sıfırdan Windows 10 u kurdum. Sonra bir baktım kiii dokunmatik falan çalışmıyor. Çok uğraştım her yolu denedim ama yok.. Başka t8w dan driverları yedekleyip denedim yüklemeyi yine başarılı olmadı. Servise vermek istemiyorum çünkü en son bana sağlam kazık attılar. Yeni cihaz diye kullanılmış başka cihazı gönderdiler :(

• Bugün itibariyle, T8W yi satmış oldum.
    Özellikleri ve fiyatına göre iyi bir cihaz (F/P ürünü)

Bana ekranı biraz daha büyük ve ram en az 2GB olan bir cihaz lazım.
    Nirvana 210 veya Exper easytab E2D almayı düşünüyorum.

Başta Serdar olmak üzere yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler,
    iyi çalışmalar dilerim.
  • Arkadaşlar lütfen ve lütfen çok acil yardım dedim kıracağım yoksa tabletimi!!!
    Tablette film izlerken ya da müzik dinlerken tabletin orijinal kulaklığı iyi ama başka kulaklık taktığımda ses çok kötü ve çok boğuk geliyor hiç bir yerde çözümünü bulamadım lütfen biri ölmüşlerinin hayrına yardım etsin bıktım ya. 10 farklı kulaklık denedim olmuyor. Discovery ve HTC m8 ve 9 orijinal kulaklığı bile aynı sorunları çıkartıyor. Not: kulaklıklarda hiç bir sıkıntı yoktur.

• Casper T8W kullanırken;
    Kardeşimin htc one m7 kulaklığını ilk taktığımda ben de düzgün ses alamamıştım.
    3,5 jak girişin biraz (ileri geri) oynatınca müthiş bir ses geldiğini gördüm, tavsiye ederim.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Lütfen yardımmm tabletimi kullanmak istiyorummm.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdaresenturk

Ürünü Vatan Bilgisayar'dan takip etmeye devam edin. Belirli günler 349 TL'ye indirime giriyor. Bu tarz indirimlerden faydalanarak alabilirsiniz. Fakat öncesinde konudaki ilk mesaja göz atmayı unutmayın.

Hocam vatan da 450 lira ve çoğu vatanda yok bunu beklemeye değermi yoksa 350 liraya hometech pro tab 8.1 mi alsam

• Windows 10 guncellemesi için ne kadar alan gerekiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bir kullanıcı kardeÅŸimiz yok mu yardım edecek ? Cihazı kendine getirmem lazım lütfen ama

• serdar abicim bi sorum var. bu tablette ekran karti varmi ? varsa kac mb ? birde bu tablette minecraft'i kasmadan buyuk ekranda minimum 20 fps alarak oynayabilirmiyim ? dusuk-orta ayarlarda ? Cevaplarsan cok sevinirim.

• Bu tablette boot lock var. Her işletim sistemini kuramazsınız. ESC ile efi destekli kuruluma girip Windows 8.1 Single Language kurmalısınız. Diğer Windows 8 sürümlerinde sürücüler kurulamadan tablet donuyor. Anlaşılan BIOS ile ilgili.
    Sürücüleri backup yapmıştım aşağıdaki link üzerinden indirip aygıt yöneticisinden manual kurulum yapabilirsiniz.

http://turbobit.net/iw4menyylzta.html

link yenilenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilga0 -- 19 Ekim 2015; 22:05:58 >
  • Intel(R) HD Graphics bağdaştıcı ve 505 MB vRAM'i bulunuyor. 1280x800 çözünürlüğe sahip. İşlemci ve diğer sistem özelliklerini göz önünde bulundurduğumuzda Minecraft oynanabilir. NFS:U2 ve CS gibi oyunları da çalıştırması Minecraft'ın rahat çalışacağı anlamına geliyor.

• simdiki bilgisayarimin 128 mb ekran karti var 896 mb ram. parca niyetine alabilirim.

• ethemugur kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 Single Language'i sıfırdan cihaza kurmanız gerek. Daha sonra sürücü yedeklerini yerleştirmelisiniz. Yedeğin yoksa ben size atabilirim. Bu kısım uğraştırıyor. Sabredin. En sonunda Windows 10 kullanmak isterseniz, sıfırdan kurulum değil YÜKSELTME ile kurulum yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

Bugün itibariyle, T8W yi satmış oldum.
    Özellikleri ve fiyatına göre iyi bir cihaz (F/P ürünü)

Bana ekranı biraz daha büyük ve ram en az 2GB olan bir cihaz lazım.
    Nirvana 210 veya Exper easytab E2D almayı düşünüyorum.

Başta Serdar olmak üzere yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler,
    iyi çalışmalar dilerim.

Hocam exper süper özelliklere sahip neden bu kadar ucuz Celeron olduğu için galiba çok etkiler mi acaba oyun felan oynamayacam siteye yazmak için yani internet siteleri arası kasma olmasın yeter

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.