Şimdi Ara

Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
9
Favori
48.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serdaresenturk bi konuda birşey soracağım bende via t8w kullanıcısıyım kafamı karıştıran bir konu var rezervasyon yaptım ve windows 10 inmeye başladı ancak media creation tool programıda sıfırdan indirip yükseltiyormuş gibi geldi rezervasyon yaptım arka planda indiriyor onu iptal edip media creation ilemi indirmem gerek
  • Turkuaz21 T kullanıcısına yanıt
    Arka planda inen yükleme işinizi görecektir. Onunla devam edebilirsiniz. Media Creation Tool uygulamasını alternatif olarak düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOPKAPI CEVİZLİBAĞ'DA (SAADET PARTİSİ İL BİNASININ 2. KATI)
    CASPER'in merkez teknik servisi varmış. Oraya bıraktım. Bakalım ne sonuç çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaresenturk

Arka planda inen yükleme işinizi görecektir. Onunla devam edebilirsiniz. Media Creation Tool uygulamasını alternatif olarak düşünün.

yükseltme işlemi rezervasyon ile indirme dışında media creation tool ile indirip yükseltme işlemini yapsakta lisanslı oluyor değilmi rezervasyon ile olmayınca lisanssız oluyormuş gibi anlam ifade ediyor gibi adı üstünde bir yere gidersiniz rezervasyonunuz varmı derler
  • win 10 a geçtiğimiz zaman ofis 360 hediyesi gidiyormu
  • Turkuaz21 T kullanıcısına yanıt
    Rezervasyonsuz da lisans devam ediyor diye biliyorum. Tahminimce rezervasyon uygulaması gelişmeleri rahat takip edebilmek için.

• -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    Windows 10 kurulumu sonrası "Get Office" diye bir uygulama çıkıyor. Eğer kurulumdan önce Office 365'i kullanıyorduysanız bu uygulama Office 365 veya bir önceki Office sürümünün devam ettirilmesini sağlıyor.

• Tablete format wtmak istedim böyle oldu bu hatanın çözümünü bileb varmı acaba.

Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek]

• quote:

Orijinalden alıntı: Seriyye

Bir hafta önce Windows 10 yükledim. Buradaki yazılardan, temiz bir format atmanın faydalı olacağını okudum.
    Update menüsünden ''Tüm dosyaları sil, yeniden kurulum yap'' gibi bir seçenek vardı onu işaretledim.
    Cihaz resim 1 deki ekranla takıldı kaldı. YES -NO seçenekleri parmakla çalıştıramayınca, usb den klavye takıp
    NO seçeneğini seçtim, 2 Nolu resim çıktı.
    Cihaz kendini başlatıyor 2 nolu resimde takılıp kalıyor, sonra tekrar kendini başlatıyor, tekrar resimde takılıyor
    bu şekilde devam ediyordu. Güç tuşuna basılı tutup kapattım.
    Şimdi ne yapmam lazım.
     Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek]

Hocam düzeldimi sizde bu hata

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• "Press yes to clear the TPM" mavi ekranı bende de çıktı.

otg kablo ile bağladığım ne fare ne de klavye seçim yapmıyor. hatta klavyeye güç gelmiyor diye düşünüyorum çünkü hiçbir ışığı yanmıyor.

otg kablo normalde çalışıyordu ancak şimdilik aklıma gelen tek çözüm farklı bir otg kablo kullanmak. o zaman da çalışmazsa artık bu ekranla birbirimize bakar dururuz:)

SORUN ÇÖZÜLDÜ: KLAVYEYE GÜÇ GELMİYOR DEMİŞTİM. KLAVYE TAKILIYKEN CİHAZI KAPATIP AÇTIM VE ÇALIŞTI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tottem -- 1 Aralık 2015; 21:09:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tottem

"Press yes to clear the TPM" mavi ekranı bende de çıktı.

otg kablo ile bağladığım ne fare ne de klavye seçim yapmıyor. hatta klavyeye güç gelmiyor diye düşünüyorum çünkü hiçbir ışığı yanmıyor.

otg kablo normalde çalışıyordu ancak şimdilik aklıma gelen tek çözüm farklı bir otg kablo kullanmak. o zaman da çalışmazsa artık bu ekranla birbirimize bakar dururuz:)

TPM dediği şey Windows bitlocker uygulamasının sakladığı parolalar gerekli bilgiler -imiş(araştırdığım kadarıyla). Aynı ekran bende de çıktı ben YES demiştim. Bir zararını görmedim. Ancak... Daha önce denediğim kadarıyla tableti her sıfırlamaya kalktığınızda bu TPM şeysini soracaktır ve her defasında OTG ve klavye bağlayarak geçebiliyorsunuz, başka çare yok. Üstelik Windows 10 henüz stabil değil gibi. Aşırı yavaşlatıyor tableti. Ayrıca Windows 8i kullanmak daha eğlenceliydi sanki. Bunların hepsini düşündükten sonra, yanınızda klavye OTG yokken format atmaya kalktığınızda o TPM şeyini görüp orada takılmayı(en azından klavye ve OTG bulana kadar) göze aldıysanız bence Windows 10'a geçin.

• doomcreeper D kullanıcısına yanıt
    benim yaşadığım sıkıntı o ekran geldiğinde klavyeyi taktığım halde yes veya no seçemememdi. yani klavyeyi görmüyordu tablet.

klavye takılıyken kapatıp açtım ve klavyeyi o zaman gördü ve yes seçerek devam ettim bitirdim formatı.

şu an tabletten yazıyorum ve bir sıkıntı yok bakalım...
  • Mavi Ekranda kalınca klavye taktım. Yes seçilmeyince NO tıkladım ve 2. mavi ekranda kaldı.
    Cevizlibag Topkapı daki Casper (seninservisın.com) Servise bıraktım. 5 Gün sonra aldım.
    (Normalde 1 günlük bir olay ama servistekiler tatilde olduğu için 5 gün sonra yetkili kişi geldi ve cihazı)
    win 8.1 ile güncelleyip bana teslim ettiler

ücret falan da almadılar. Casper Servis'e müteşekkirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seriyye

Mavi Ekranda kalınca klavye taktım. Yes seçilmeyince NO tıkladım ve 2. mavi ekranda kaldı.
    Cevizlibag Topkapı daki Casper (seninservisın.com) Servise bıraktım. 5 Gün sonra aldım.
    (Normalde 1 günlük bir olay ama servistekiler tatilde olduğu için 5 gün sonra yetkili kişi geldi ve cihazı)
    win 8.1 ile güncelleyip bana teslim ettiler

ücret falan da almadılar. Casper Servis'e müteşekkirim

Hadiya bende servise verdim 35 Tl aldı şerefsizler
  • Merhaba. Cihazı araştırma aşamasındayım.
    Acaba usb otg ile harici hard disk de çalıştırabiliyor muyuz?
  • 1 TB iomega HDD ile gayet iyi kullanıyorum.
    8-16-32 tüm USB belleklerle de kullanılabiliyor.

(Bu hafta 11.6" lik yeni tabletin siparişini vereceğim. Isteyen olursa Win 8.1 son sürüm yüklü T8W yi verebilirim. Yeni cihaz Cuma gelecek inşallah)

Win 10 ilk yüklediğimde güzel gibi geldi. Ama son bir hafta baya ağırlaştı. (Başkalarında nasıl bilmem ama bana yavaş gibi geldiği için Casper serviste Win 8.1 yüklettim 2 gün önce.) Ve şu an gayet hızlı çalışıyor. Parmak [dokunmatik] algılaması eskiden bile daha hızlı oldu :))

• her keze merhaba benim sorum şu Casper VIA T8W bende var açılmıyor ne yapa bilirim bilgi sahibi kimse var mı acaba ( şarjı tam dolu led ışık sabit yanıyor )
  • Video inceleme ilk kutu açılım videosu bana ait yeni gördüm forumda :) Cihaz gayet güzel herkese tavsiye ederim. Kullanım ergonomi konusunda diğerlerinden bir adım önde olduğunu belirteyim. Wi-Fi çekim sorunları yaşadım bir dönem driver kurulumlarıyla sorunu aştım modemlede ilgili sorun olabiliyor arada. Direk cihaza yıkmamak lazım bazı şeyleri. Alacaklara tavsiyem fiyatı düşmüş durumda hala alınabilir bir cihaz.

• Arkadaşlar merhaba,

Dün Windows 10 a güncelleme yaptım, güncelleme başarılı oldu ama bazı sıkıntılar var şu anda. Windows'un kendi programlarından bazıları çalışmıyor, hava durumu, hesap makinesi gibi. Ayrıca onedrive hesabımı bilgisayara bağlıyamıyorum, onedrive klasörüne girdiğimde boş gözüküyor.

Yardımcı olabilir misiniz? Tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.