Şimdi Ara

Casper VIA T8W {8' - 1 GB - 32 GB - Windows 8.1} [Kullanıcı Kulübü] [Destek] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
9
Favori
48.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu resimleri kullanarak konu açmalısın
  • Ben bizzat ".iso" ile kurdum ve Windows'um aktif. Fakat şuna dikkat etmek lazım. İşletim sistemini baştan kurmuyoruz, 8.1'in üzerine yükseltme yapıyoruz. Bu da mevcut aktivasyonumuzun kalmasını sağlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MetalWave kullanıcısına yanıt
    Gerekli gereksiz birçok konu açılmış bile. O kargaşanın arasında bir sorumluluk almak istemem açıkçası :)

• Hocam iso dosyasini usb ye yazin demissiniz fakat o sirada sarja nasil takacaz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdaresenturk

Ben bizzat ".iso" ile kurdum ve Windows'um aktif. Fakat şuna dikkat etmek lazım. İşletim sistemini baştan kurmuyoruz, 8.1'in üzerine yükseltme yapıyoruz. Bu da mevcut aktivasyonumuzun kalmasını sağlıyor.

az önce windows 10 yükledim ekran parlaklığını ayarlıyamadım. Sende de bu sorun var mı? W10 biraz tableti kasıyor gibi.
  • suichenadam S kullanıcısına yanıt
    ISO'yu yazana kadar şarjdan çıkarabilirsiniz.
  • mehmetufo kullanıcısına yanıt
    "Hızlı İşlem Merkezi"nde parlaklık kısayolu bulunuyor. Fakat bu 4 aşamalı bir buton. Parlaklığı 25'er oranla arttırıyor. Bunun alternatifi olarak pil simgesinin üzerine basılı tutup "Ekran parlaklığını ayarla" seçeneğini kullanabilirsin.
    Ekran kartin kurulunca kasilma ve isik ayari duzelir

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Baya şikayet var bu konuda şimdi driver arıyorum hocam. Ekran driverı kurulmamış.
    Guncellemelere bakin. Ozellikle intel ise guncellemelerle yukluyor @mehmetufo

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    intel sitesinden hallettim sağol ;) kasılmalar ekran kartındaymış şuan tablet akıyor kendine geldi.
    Bende reeder w7ic var w10 resmen tablete can verdi

• arkadaslar sizce media creation tool ile win 10 yuklesem sorun cikar mi

• arkadaslar sizce media creation tool ile win 10 yuklesem sorun cikar mi

• W10 kurup temiz kurulum yaptıktan sonra ekran oto dönmüyor
  • suichenadam S kullanıcısına yanıt
    Üstte anlatımım yer alıyor zaten. Media Creation Tool programı ile ".iso" dosyasını edinip kurmak garanti yol, ben bu şekilde yaptım. Yapabilirseniz bu programla direk yükseltme yapın fakat ben de dosyaları indirip kurulumu başlatmadı.

• MetalWave kullanıcısına yanıt
    Hızlı işlem merkezinden "Yön kilidi" butonunun kapalı olduğuna dikkat ettiniz mi?

• Yön kilidi yok orada. Aramaya yazdığımda yön kilidine yönlendiriyor ama o bölümdede seçenek yok
  • Windows Update bölümünde görünmeyen kullanıcıların şuan için uygulayabilecekleri yöntem ise şu şekilde. İlk olarak C:\Windows\SoftwareDistribution\Download yolu altında bulunan tüm dosyaları siliniz. Sonra ise komut istemciyi (CMD) yönetici olarak çalıştırınız. CMD yi yönetici olarak çalıştırmak için Windows logosuna tıklayıp, Ara bölümüne “cmd” yazıp yukarıda çıkan “cmd.exe” yazısı üzerine sağ tıklayarak “Yönetici Olarak Çalıştır” seçeneğini seçmeniz yeterli.

Sonra CMD ekranına wuauclt.exe /updatenow yazınız ve Enter‘a basınız. Bir kaç dakika sonra Windows Update bölümünde Windows 10 güncellemesinin belirmesi gerekiyor.

• Hocam iso ile yukseltme oluyormu

Bide @barann79 ben bu yolu yaptım win 10 hakkında bısey demedi fakat yaklasik 3 gb lik 26 guncelleme var dedi bunlar arasında win 10 da varmıdır ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.