Şimdi Ara

Casper VIA V4 Akıllı telefon Video İnceleme (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
30.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fazla pahalı ve verilan parayı haketmeyen bir telefon. bu konu neden üst konu oldu ? reklam mı gene.
  • Çokta iyi değil

• güzel tel
  • 450 tl olsa satar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enderc kullanıcısına yanıt
    Free Full Download
    Link 1: http://goo.gl/c3VaVE
    Link 2: http://goo.gl/pe4Eu6 @enderc
  • 0 kalite
  • İnceleme için teşekkürler.Bu cihaz iş yapar.Yüksek beklentileri olan kişiler için değilde normal beklentileri olan birisi için biçilmiş kaftan diyelim
  • Casperın botlarının yorumlarını okuyup okuyup kahkaha atıyorum

• http://www.katlicam.com/ beyler girip çıkarmısınız hiti artsın lütfen
  • Bu telefonu alanları gerçekten anlamıyorum. Ürünün fiyatı yüksek saten telefon desen rezalet. İlk telefonu ondan mıdır bilmem ama şu cihaz ne samsung'a ne sony'e rakip olamaz
  • Ya arkadaşlar bence önyargılı olmayın şimdilik bu telefonun bence tek eksiği fiyatının fazla olması ben telefonu inceledim gayet başarılı bi ürün.Bence Casper eski Casper değil.Bayağı ilerleme var.
  • telefon çöp
  • bu telefona çöp diyenleri anlayamıyorum.hayır telefonun kalitesi kötü olabilir özellikleri size yetmiyor olabilir vs.
    fakat unutmayın ki yerli bir telefon hakkında konuşuyorsunuz.biraz milliyetçi olun en azından çöp gibi yorumlar yapmayın çoğu kişi telefon almadan önce forumlarda bu yorumları okuyor ve telefondan soğuyor dolayısıyla almıyor.Olan yerli firmaya oluyor.Bence akıllı telefon piyasasında türklerinde pazar payı olmalı diye düşünüyorum.bu yüzden casperı destekliyorum.ilk model daha yeni ve önende uzun bir yol var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E27E7EAB -- 21 Haziran 2014; 18:20:43 >
  • bence gayet guzel

• V4 iyi modelini, ama ben HDC modelini tercih。Beni sonraki bulmanıza yardımcı olun, bu model değil mi?http://hdcphone.com/hdc-galaxy-s4/hdc-galaxy-s4-mega-plus-870.html
  • Casper'a kesinlikle haksızlıklık yapılıyor burası şirket atışma yeri değil gelen giden çöp burda insanlar gelip okuyup para veriyor bu cihazlara.5 aydır kullanıyorum 1 sorun bile çıkmadı herkese öneririm oyunlarda kasma yok özellikle şarj çok iyi gidiyor

• Çöp yazan arkadaşlara sesleniyorum, çıkan ürünlerin arkasında kaç kişinin emeği vardır kaç kişi ondan ekmek yiyordur kaç kişi ailesini doyuruyordur Allah bilir. Sen kim oluyorsun da bir Türk markasının piyasaya sunduğu ürüne çöp diyorsun. Sen ne yapıyorsun da bu insanların ki çöp. Ürünü deneme şansım oldu ürün başarılı ve yok satmış talep olmasına rağmen stokta yokmuş. Fiyat biraz yüksek diyebilirim onun dışında adamların piyasaya yeni girişleri bırakın da biraz deneme yapsınlar hata yapsınlar öğrensinler yoksa sanki milyarlık bütçeleri varda öyle hoyratça çıkarabilirler hemen.
    Ben inşallah V8'i almayı düşünüyorum. Videoyu da izledim fotolara da baktım baya şık ve specler cidden üst düzey inşallah hayal kırıklığı olmaz
  • CASPER TELEFONALDIĞI PARAYI HAK ETMİYOR KULLANICI OLARAK BEŞ PARA ETMEZ BEN PİŞMANIM HİÇ KİMSEYE TAVSİYE ETMEM

• quote:

Orijinalden alıntı: Metanojen

Casper bu çöplerle hala nasıl ayakta kalıyor anlamış değilim.

açıklayayım. 150 dolara malettiği bir laptopu 500 dolara satıyor(uydurma değil girin internetten bakın.3 parti üreticilerde core i3 makine 150 dolar maliyet casper 1100 tlye satıyor).düzgün bir servisi yok düzgün bir müşteri hizmeti yok. neyi arızalansa servisi kullanıcı hatası diyor. adanada durum bu servisi içler acısı. ve milyonlarca satmasına gerek yok azda satsa kar oranı yüksek.
    nasıl ayakta kalıyoru iyi açıklamışımdır umarım::)
  • Evet bu hataya bende düştüm ve nerden bulaştiysam bi via v4 te ben aldim arastiran arkadaşlar görecektir ki casper ler bir bir dökülüyor sanal satış sitelerine hergun birtane daha ekrani kirik v4 ekleniyor. Ki bende kırdım ayni zamanda kuzenim de kirdi ve yine arkadasim da yani bu tesadüf olamaz heralde... Servis ekranin kalitesiz gofret gibi olduğunu kabul etmiyor bu saatten sonra birdaha casper mi tövbe...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.