Şimdi Ara

Casper VIA V4 Akıllı telefon Video İnceleme (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
30.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dediklerine aynen katiliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben memnunum.neden yabancı ülkelere para mı kaptıracam.böyle böyle geliştirecekler kendilerini....
  • Sattığı ürünün arkasinda durmamasi yeterli bir neden musteri hizmetleri de sifir kendini gelistirmek derken bundan bahsediyorsan bunu gelistirememis bir firma telefon gelistirmesin mümkünse yerli olacaksa kaliteli olsun suan kalitesiz yapıyor bir ekrana 380 tl fiyat cekiyor daha da bisey demiyorum...

• arkadaslar kesinlikle tavsiye etmiyorum teknik servis telefonumu bozdu kullanıcı hatası olarak gönderiyorlar geriye telefonumu napcam bilmıyorum insanın pisikolojinisini bozar casper
  • Ancak 300Tl veririm bu telefona
  • merhaba casper via v8 in fabrika ayarları nasıl oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

reklamında dediği gibi turbo işlemci var!
    pc uzmanlarından telefon...

casper yetkilisi iyi oku burayı, babam görünüşü güzel diye kardeşime via a6108 almış
    sim kartı takıyorsun soba gibi yanıyor, batarya günü çıkarmıyor, kapandımı açılmak bilmiyor şarjı bittikten sonra 5-6 saat açılmamak ne demek ya!
    güncelleme desen 0

türk malı diye alın diyorsunuz ama insanı enayi yerine koyduktan sonra ne anlamı kalıyor.

telefon bozuldu arkadaşlar sonunda

verdik pedere yaptırmış kullanıyordu en son ne kadar masraf yaptı sormadım
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxlsoft

Ancak 300Tl veririm bu telefona

300 bile fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenci76

onu bunu bilmem ben casper aldım arkadaşlarımda hiç sorun çıkarmadı via v4 casper garantisinde mesela lg ıphone gibi marklar kendi garantisinde fiyat farkı oluyor casper fiyat performans olarak kötü olsada ( 750 tl olsa güzel olur ) sağlamlık ve garanti açsından 999 tlyi hak ediyor benim görüşüm bu

zenfone alaydın daha iyi
  • bende aldım camı kırıldı 500 tl diyorlar bence telefonlarını almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bende aldım camı kırıldı 500 tl diyorlar bence telefonlarını almayın

arkadaşlar bizde kırdık bi tane, nası bi şey bu anlamadım leblebi gibi ufalanıyor!
    bi çok telefoncuya baktık yok bunların ekranı dediler, servisi 450 tl istiyor!
    sadece dış ekran camı, dokunmatiği çalışıyor, nerden bulabiliriz ekran camını fikri olan var mı?
  • Bir telefon düşününki işlemci haric her parcasi birbirinden dandik olsun ... Suan icin servise telefonun kendi fiyati kadar bir ucreti vermekten baska bir cozum gorunmuyor piyasada diskovery htc gibi markalar koca koca ekranlari 180 tl ye degistiriyorken sozde kendi malimiz bize 400 tl gibi bir rakam ile tabiri caizdir itelemeye calisiyor.... Ama fikir istersen ki ben oyle yapiyorum telefonu bu sekilde kullaniyorum hatta suan bahsi gecen cihazdan yaziyorum ama cevremdeki es dosta da ben ettim siz etmeyin diyorum ... Ayrica casper le bi cok yazismam oldu bu konuda hicbir sekilde kabul etmiyorlar telefonun ekraninda fabrikasyon kusur var dokunsan kiriliyor duygusala baglamis ekranlar...

• arkadaslar benim via v4 te hafiza kartindaki müzikleri bazilarini göstermiyor mp3 calarda gizli dosya olarak görüyor gizleme yi seciyorm dosya yönetisinden giriyorum sarkilarin hepsi var mp3 acinca yok her bi dosyaya ayri ayri 800 tane sarki tasiyorum yine olmuyor bi bilgisi olan varsa paylasa bilirmi ve ayrica teli yeni aldim 1 hafta gecti cami catladi s5 i sattimdi bunu aldim b

ide tavsiye üzerine bu teli yapanin da yaptiraninda .......

• Değmez malesef

• Şaka gibi telefon bunlar ne yapıyor hangi akılla bu öZellikleri koyup üstelik 1000 lira.inanmıyorum hala fiyatı 650 ancak olur.o batarya ile 12 saati çıkarmaz

• 1 yıldır başıma bela oldu her ay 1 hafta istanbula gezmeye gitti telefon yinede yapılamadı paramla rezil oldum aman aman uzak durun

• Please increase more video clips associated apt cooking whether you have,as I wish for to study speed up regarding all recipes of cooking.

inria-alumni.frhttp://inria-alumni.fr/uploads/userfiles/public/offer2014.html

• Ya ekan arayan varsa ben 100 tl ye buldum gayet iyi calisiyoor

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.