Şimdi Ara

Casper VIA V4 Akıllı telefon Video İnceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
30.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın arkadaşım ben fiyat konusunda fazla bulanlar için söylemiştim ve karşılaştırmam gm ile casper arasındaydı.Pahalı durmak sadece tip olarak kıyaslanamaz zaten kıyaslarsan telefon cahilisindir yada paran çoktur.Sen beğendiysen alabilirisin nexus 4 ü yada sp yi.Ve koyduğun fotoğrafa sende inanıyorsun gözlerinle bakarak bravo gerçekden kendini kandırmaya devam et :)

• garnet1905 G kullanıcısına yanıt
    Ben de fiyat konusunda fazla buluyorum zaten. Tip ile kıyaslayan sensin.

Zaten içindekinin ne olduğunu herkes biliyor ki, ondan eleştiriyor. Hangi devirde yaşıyoruz. Cahil olan bu telefona haketmediği övgüleri yapanlar esas diyeceğim, ama reklam amaçlı sahte hesaplar dışında öven göremedim daha.

Kör olmayan herkes nasıl tasarım araklandığını da görür zaten.

Bilenlerden 1000 kişiye sorsan 1000TL'ye ne alayım diye 1 kişi bile Casper Via V4 al demez. İşi General Mobile'a karşı Casper haline dönüştürmeye çalışıyorsunuz. Ki aslında orada da bu kıyaslamadan Casper fena halde zararlı çıkar. General Mobile'ın eksikleri var, ama Casper da güvenilir bir marka değil. Hemen hemen aynı fiyatta karşısına çıkması muhtemel Elite Lite da bu telefonu her şeyiyle silindir gibi ezer geçer.
  • Bu dolar kurunda 1200 civarı çıkarırsa zaten gm elite i onlara da helal olsun ikiside türk firması birini zaten biliyoruz diğeride inşallah piyasada tutunur, büyür ve rekebat ortamını arttırırda insanları fahiş fiyatlardan telefon almaktan kurtarırlar artık.He o bilenlere gelincede ne yazıkki çok bildikleri için servisden çıkmıyorlar ki buda apaçık ortada zaten...
    Yine konuyu çarpıtıyorsun. Sony ve Nexus'lar için de mi servisten çıkmıyor diyeceksin? Diğer kısmı Discovery kullananların meselesi. Benim meselem değil.

1000TL'ye bu telefon alınmaz. Hiçbir şeyiyle haketmiyor. Daha iyi seçenekler var. Üstelik Casper da kalitesiyle meşhur bir marka değil.
  • Bence telefonu bi araştırın ve ne kadar iyi özelliklere sahip olduğu ve önümüzdeki günlerde çok tutulcağından eminim.casper bu konularda iyi.

• kess-PIRT

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı pahalı tüm telefonlarının

fiyatları düşürürse gmd bir farkı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kespır mecbur fiyat düşürecek talep olmayınca bu tür telefonları tercih edilebilir kılan fiyatıdır o da kespırda yok fiyat 500-550 bandına çekerse satabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casperın 600 civarı telefonuda var.Aradaki fiyat farkını çok aşmaşdığı sürece kullanıcılar tercih edecektir telefonlarını
    Nasıl bir "civar" anlayışı o? En ucuz telefonu Via A3216, o da 750TL "civarında."

http://www.casperstore.net/?urun-3620-casper-via-telefon-a3216
  • piyasaya sonradan girenin pek şansı yok gibi..ağzıyla kuş tutsa türk milletinin alışkanlıkları daha önemlidir. nokia bu treni kaçırdı ki bu furyada gm discovery geçmek zor gibi görünüyor.
  • Casper markasına güvenemediğimden hayatta almayacağım bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo34 -- 7 Şubat 2014; 13:59:08 >
  • KESPIR - SEVİMLİ GUDUBET
  • Guaire internetten kaldır kafanı da çık piyasaya bak ne kadara satıldığı görürsün
  • hatem1980 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten geçmek istenildikten sonra o kadar sorun olmaz. Aynısını daha ucuza sunar geçersin. Ya da daha iyisini aynı fiyata sunar yine geçersin.

Bu Casper'lar tam bir hayal kırıklığı olmuş. Fiyatlarında çok ciddi ayarlamalar yapmazlarsa ticari olarak kendileri için de hayal kırıklığı olacak.

Tamam Casper'ın marka olarak sıkıntıları var, ama General Mobile'ın da bir o kadar sıkıntısı var. İnsanlar buna rağmen GM ürünlerine ilgi gösteriyor, zira o fiyata alabilecekleri belki en iyi ürünü sunuyor.

Bu telefonu 700TL'ye çekse rahat rekabet eder. Bir de anladığım kadarıyla optimizasyon sıkıntısından doğan performans sıkıntıları var, bir güncelleme ile bunları gidermesi gerek.

1000TL'ye şöyle bir Casper çıkarsa ciddi ciddi düşünürüm:

Tegra 4 (Niye Snapdragon değil diyenler olacaktır, pazarlamaya çalıştığı için Nvidia fiyat ve diğer konularda kolaylık sağlar, hem de değişik bir alternatif olur piyasada.)
    Android 4.4 Kitkat (Hazır veya çok kısa zaman içerisinde bir güncelleme garantisi ile)
    32GB dahili hafıza ( + MicroSD slotu)
    2GB RAM
    5/5.7" IGZO IPS HD ekran. (Enerji tasarrufu için IGZO, enerji tasarrufu ve ekstra performans için HD ekran) (Fablet istemeyenler için 5", fablet isteyenler için 5.7" gibi iki versiyon sürülebilir)
    Gorilla Glass 3, OGS
    20Mp, 8Mp Sony sensörlü ön ve arka kamera.
    Açılabilir arka kapak, değiştirilebilir batarya 3500-3800mAh.
    DTS, çift hoparlör.
    NFC, OTG
    Hafif bir arayüz. Stock Android de olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: garnet1905

Guaire internetten kaldır kafanı da çık piyasaya bak ne kadara satıldığı görürsün

Nerede satılıyor 600TL'ye söyle de herkes aydınlansın evladım. Söyleyebilirsen eyvallah.
  • Cüzi bir ücret karşılığı itinayla yalakalık yapılır.

• Casperin A3216 modelini aldm.cok memnunum bekledigimden iyi cikti. Oyunlarda kasma soz konusu bile degil. Arkadasim da V4 modelini alcak. Herkese oneriyorum.

• ARKADAŞLAR PİYASADA BİR TON ÇİN TELEFONU VARKEN BU KADAR TEPKİ ALINMAZKEN CASPER IN TELEFONU ÇIKAR ÇIKMAZ ÖNYARGIYLA YAKLAŞILIYOR ANLAM VEREMİYORUM.AYRICA ÇİN TELEFONLARIYLA ADININ YANYANA GEÇMESİ BİLE SÖZ KONUSU OLAMAZ..HERKESİN KALIPLAŞMIŞ MARKA GELENEĞİ OLDUĞUNDAN İNSANLAR BU KRİTERLERİNİ KIRAMADIKLARINDAN KAYNAKLANIYOR BENCE BU ÖNYARGI OLAYI..BEN KULLANIYORUM MEMNUNDA KALDIM.KESİNLİKLE SİZLERDE TAVSİYE EDERİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

quote:

Orijinalden alıntı: garnet1905

Guaire internetten kaldır kafanı da çık piyasaya bak ne kadara satıldığı görürsün

Nerede satılıyor 600TL'ye söyle de herkes aydınlansın evladım. Söyleyebilirsen eyvallah.

Baktığın tekno fiyat sitelerinde biraz daha araştır bulursun mutlaka.Evladım diyerek konuşman zaten senin seviyenin en açık belirtisi seninle telefon muhabbeti yapmak R.O.K ile siyaset tartışmak gibi bişey.Allah yolunu açık etsin kardeşim...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.