Şimdi Ara

Casper VIA V4 Akıllı telefon Video İnceleme (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
30.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nexus 4 varken bunu alacak arkadaşın aklına şaşarım ?

cinde 200 dolara son kullanıcıya satılan telefonu ki maliyetini siz düşünün 370 dolar + kdv ile satarsanız onu kimse almaz.

bu telefonun max fiyatı 299 dolar + kdv'dir. Daha fazla verilmez.

git nexus 4 al.

• Aldigi parayi haketmeyen ilk telefon samsung galaxy ace al bunu alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casper bigisayar bile alınmaz ki telefonu alınsın

• quote:

Orijinalden alıntı: -WaTCHMaN-

quote:

Orijinalden alıntı: hakan_tech5

quote:

quote:

Piyasadaki diğer telefonlara baktım, Casper ın fiyatı yüksek gelmedi. 4 çekirdekli işlemcisi ve 13MP kamerası bu fiyat segmentinde yarıştırır. Burada çok adı geçen GM ürünlerine de baktım bir kere tasarımdan kaybediyor. Gerçekten çok dandik gözüküyor ürünleri.

sana benzer özellikte ve kat kat ucuz en az 3 telefon sayabilirim . ( Piranha zen - Evo RS6 - Dark Evo x5 . Daha çinde üretilen benzer ve çok daha ucuz telefonları saymıyorum bile :D )

Piranha ve Evo ile Casper ı aynı kefeye koyuyorsan birşey diyemiycem. Casper ın bu modelini Teknosa da inceledim ve bahsettiğin telefonlara malzeme kalitesi ve tasarım olarak çok basıyor. Satış sonrası destek kısmından da bahsetmiycem.

ben hayatımda aldığım hiçbir teknolojik ürünü teknik servis e gönderme ihtiyacı duymadım . Biyeri bozulursada kendim tamir edebiliyorum çok şkr edemediğim bişeyide tanıdık bi tamirci bulur yaptırırım sıkıntı yok :D telefondan anlamayan birisi için ilk bakıldığında marka telefonlar daha cazip gelebilir ama bu işlerle haşır neşir olan birisi fiyat/performans olayını iyi bilen birisi hayatta bu telefonu almaz :) garanti falan hikaye ....

Elbette ki aldığım cihazı servise göndermek istemem, birkaç yıl idare etsin verdiğim parayı haketsin isterim. Ama etrafımda Samsung un S3 ünü alıp, servise gönderip 1 aydan fazladır bekleyen arkadaşlarımı görünce, alacğın elektronik cihazın satış sonrası desteğinin de iyi olması gerekiyor kesinlikle. Fiyat/performans açısından Samsung, HTC vb leriyle karşılaştırdığında kötü bulmuyorum bu modeli.

• casper nirvana 2 tane tabletim var hiç beğenmedim ne de olsatabletler telefona dönüşüyor ...anlayın artık

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_gus

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_gus

mobile site üzerindn video tam ekran oluyor

http://m.donanimhaber.com/videolar/Casper-ViA-V4-Akilli-telefon-Video-inceleme.htm

bence yazılımsal bi sorun var discovery daha iyi çalıştıyor yarış oyunlarını via m4 deki cpu gpu daha hızlı daha iyi performasn vermeli fiyat max.850tl olmali kamera ve kasa kalitesinden kaynaklı oda discovery kasası çok zayıf hatta kullanlara önerim sağlam silikon kılıfla kullansınlar discoveryi

yanlışın var discoverydeki gpu 544mp2 bu 544 yani baya bildiğin eski nesil. galayx s3 ile galaxy s2 gibi aralarındaki fark discovery bundan "kat kat" daha hızlı donanım olrakda yazılım olarakda.

eminmisiniz hiç mantıklı değil adam turbo takılı overclock edilmiş işlemci bir önceki nesil gpu niye dahil etsin ki
    MT6589 Cortex A7 (ARMv7) 28 nm 1.2 GHz quad-core PowerVR SGX544 @ 286 MHz 3G, HSPA+, TD-SCDMA 2013 Mar
    MT6589M Cortex A7 (ARMv7) 28 nm 1.2 GHz quad-core PowerVR SGX544 @ 156 MHz 3G, HSPA+, TD-SCDMA 2013 Jul
    MT6589T Cortex A7 (ARMv7) 28 nm 1.5 GHz quad-core 32 KB L1, 1 MB L2 PowerVR SGX544 @ 357 MHz LPDDRI/LPDDR2 3G, HSPA+, TD-SCDMA 2013 Ju
    muhtemel üçündedeki gpu aynı ve mp1 verisyonu var

cevabını kendin veriyorsun aslında. bak casper de 1.2 yerine 1.5 yazdı diye hemen onu daha güçlü sanmışsın. cpu hiçbirşey ifade etmiyor bana 1ghz işlemcili telefon verin ama gpu su güçlü olsun her oyunuda oynarım. cpu muhabbeti yıllardan beri sadece cep telefonu konusunda değil aynı zamanda bilgisayar konusundada kullanıcıya sağlı sollı kazık atılan bir konu oysa cpu nun oyunlarda üzerine düşen görev neredeyse yok gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Piyasadaki diğer telefonlara baktım, Casper ın fiyatı yüksek gelmedi. 4 çekirdekli işlemcisi ve 13MP kamerası bu fiyat segmentinde yarıştırır. Burada çok adı geçen GM ürünlerine de baktım bir kere tasarımdan kaybediyor. Gerçekten çok dandik gözüküyor ürünleri.

sana benzer özellikte ve kat kat ucuz en az 3 telefon sayabilirim . ( Piranha zen - Evo RS6 - Dark Evo x5 . Daha çinde üretilen benzer ve çok daha ucuz telefonları saymıyorum bile :D )

Piranha ve Evo ile Casper ı aynı kefeye koyuyorsan birşey diyemiycem. Casper ın bu modelini Teknosa da inceledim ve bahsettiğin telefonlara malzeme kalitesi ve tasarım olarak çok basıyor. Satış sonrası destek kısmından da bahsetmiycem.

ben hayatımda aldığım hiçbir teknolojik ürünü teknik servis e gönderme ihtiyacı duymadım . Biyeri bozulursada kendim tamir edebiliyorum çok şkr edemediğim bişeyide tanıdık bi tamirci bulur yaptırırım sıkıntı yok :D telefondan anlamayan birisi için ilk bakıldığında marka telefonlar daha cazip gelebilir ama bu işlerle haşır neşir olan birisi fiyat/performans olayını iyi bilen birisi hayatta bu telefonu almaz :) garanti falan hikaye ....

Elbette ki aldığım cihazı servise göndermek istemem, birkaç yıl idare etsin verdiğim parayı haketsin isterim. Ama etrafımda Samsung un S3 ünü alıp, servise gönderip 1 aydan fazladır bekleyen arkadaşlarımı görünce, alacğın elektronik cihazın satış sonrası desteğinin de iyi olması gerekiyor kesinlikle. Fiyat/performans açısından Samsung, HTC vb leriyle karşılaştırdığında kötü bulmuyorum bu modeli.

kardeş senle aynı fikirdeyim elektronik cihazlar hakkında ama yanlış yöne bakıyorsun sen. samsung a caspere htc ye bakma nokia ya bak sağlam telefon arıyorsan. servise göndermen gerekse bile türkiyede her yerde nokia care ler var gidiyorsun veriyorsun ertesi gün alıyorsun. türkiyeyi sahiplenen başka marka yok ne yazıkki türkiye merkezli markalarda bile kullanıcı üvey evlat muamelesi görüyor.

• Ben kullanıyorum gayet memnunum. O çok övülen GM`ı kullanan arkadaşım Dream Soccer`ı oynayamazken ben çatır çatır oynuyorum.

• arkadaş kim nederse desin önce fiyatı uygun olacak sonra fısıltı gazetesinde çıkacak gm discovery ne oldu uygun fiyata çıktı beğenenler fısıltı gazetesine yazdı şimdi çatır çatır satılıyor

• 1000 tl verilmez bu telefona
  • neyse arkadaşlar siz bildiğinizi okumaya devam edin hayırlı işler size hemen şunu söylicem size general mobileciler sizin telefonunuz en iyisi en iyi telefon sizin o bir kral samsungcular sizinkilerde öyle ve telefonunun diğerlerinden üstün olduğunu düşünen herkes içinde öyle at gözlüğü takmış insanlar telefonun eksik yönlerini bile bile kendilerine bile itiraf etmeye korkanlar dıscoverycilier çoluk çocuklar sizle burda polemiğe girende kabahat zaten anlat anlat adamlar aynı nato kafa nato mermer kendi konumun dışına çıktım sinir krizleri geçiriyorum şunlara bak ya adamlara ne anlatıyoruz ne anlıyorlar sizin discovery en iyisi çünkü çok iyi oyun oynatıyo bizde burdaki cahil insanlara aldanıp aldık telefonun kasa kalitesi sıfır bi asphalt 8 yükliyelim oynayılm dedik oyunu en yüksek grafiğe alıyor takılmaktan oynayamadım kamerası pembe resim çekiyor birde biri mesaj atıyor dört yada beş saat sonra geliyor falan filan ama adamlar bi anlatmış dedim bu sefer olmuş ya ucuza kalite ama nerde gördük kaliteyi neyse selametle şu ana kadar gördümki şu forumda en güzel konu bizimki diyebilirim telefon konusunda sebebine gelince biz sizin gibi hiç bir teli aşağılamıyoruz telefonumuzun eksilerini artılarını hiç çekinmeden söylüyoruz yada gidip başka konulara çamur atmıyoruz bizim telimiz daha iyi diye gelipte fikir soran kıyaslama yapan olursa almak için hemen telefonun artı ve eksilerini söylüyoruz kişide ona göre karar veriyor neyse ya ben kendi konumun dışına çıkmıcam çünkü diğer telefon konularında sinir krizleri geçiriyorum hadi sizde gidin kumda oynayın general mobilenize tapmaya devam bu arada sakın casper falan kullandığımıda sanmayın

• inceleme yapanlardan ALLAH razı olsun , emeklerine sağlık.Çok fayda görüyorum her zaman burdanda başka teknoloji forumlarındada.Lakin Casper geçmişte beni yakmış bir firma olmanın yanında aynı zamanda hakkından fazla fiyat istiyor.Aynı MTK6589 ( Media-tek 6589 cpu , PowerVR Series5XT gpu ) üretilmiş casper ile aynı seviyedeki cihazlar tahtakalede 250-300TL ve aynı zamanda 2 gb ramli cihazlar var.şaşırtıyor insanı.Farkları şu onlarda imitiasyon samsung kasaları var ve kamera pek iyi değil geriye kalan donanımlar ( ram , cpu,gpu aynı) ki bunlara ile arkadaş pahalı satıyorsunuz diye söylüyoruz adamlara çünkü bir tane buraya geliş fiyatını ağzından kaçırmıştı komik rakamlar yani gel bir satışına bak birde bu imitasyonların SAR değerinden emin olsam güvenle alırım ama emin değilim.Belki casperda aynı fabrikada ürettiriyordur kim bilir.İmitasyon bile pahalı ucuz diye ayrılırken daha doğrusu aynı donanımda yeri geldiğinde 350 bile fazla diyorsak , casper'a 1000 bayılacağız öyle mi ? Neyse Casper'ın ve ederinden fazla para talep edenlerin düşmanıyım kısaca :))

• quote:

Orijinalden alıntı: yzkaragoz

neyse arkadaşlar siz bildiğinizi okumaya devam edin hayırlı işler size hemen şunu söylicem size general mobileciler sizin telefonunuz en iyisi en iyi telefon sizin o bir kral samsungcular sizinkilerde öyle ve telefonunun diğerlerinden üstün olduğunu düşünen herkes içinde öyle at gözlüğü takmış insanlar telefonun eksik yönlerini bile bile kendilerine bile itiraf etmeye korkanlar dıscoverycilier çoluk çocuklar sizle burda polemiğe girende kabahat zaten anlat anlat adamlar aynı nato kafa nato mermer kendi konumun dışına çıktım sinir krizleri geçiriyorum şunlara bak ya adamlara ne anlatıyoruz ne anlıyorlar sizin discovery en iyisi çünkü çok iyi oyun oynatıyo bizde burdaki cahil insanlara aldanıp aldık telefonun kasa kalitesi sıfır bi asphalt 8 yükliyelim oynayılm dedik oyunu en yüksek grafiğe alıyor takılmaktan oynayamadım kamerası pembe resim çekiyor birde biri mesaj atıyor dört yada beş saat sonra geliyor falan filan ama adamlar bi anlatmış dedim bu sefer olmuş ya ucuza kalite ama nerde gördük kaliteyi neyse selametle şu ana kadar gördümki şu forumda en güzel konu bizimki diyebilirim telefon konusunda sebebine gelince biz sizin gibi hiç bir teli aşağılamıyoruz telefonumuzun eksilerini artılarını hiç çekinmeden söylüyoruz yada gidip başka konulara çamur atmıyoruz bizim telimiz daha iyi diye gelipte fikir soran kıyaslama yapan olursa almak için hemen telefonun artı ve eksilerini söylüyoruz kişide ona göre karar veriyor neyse ya ben kendi konumun dışına çıkmıcam çünkü diğer telefon konularında sinir krizleri geçiriyorum hadi sizde gidin kumda oynayın general mobilenize tapmaya devam bu arada sakın casper falan kullandığımıda sanmayın

bırader bız telefon alınmaz demıyorz 1000tl buna ıstemek mılletle dalga gecmek dıyoruz...hadı gm dandık gıt bıde moto g ye bak 750 tl ...

• dizaynın şıklığı yeter :) süper :)))

• MetaLyuM M kullanıcısına yanıt
    Hesaba bak

O 115 TL de yurtdışına seyahat edenlerin yanında getirdiği telefonlar için geçerli.

200$ Çin'de son kullanıcı ise, %17 Çin'in satış vergisini düş. 170$. Çinli perakendecinin karını düş. Atıyorum 20$ diyelim. 150$. Büyük partiler halinde aldığında daha düşer, ama hadi düşmüyor diyelim. 4$ gemiyle nakliyat ücreti olsun. (Uçakla bile 8$ tutuyor.)

154$. 2,25TL kurdan eder 346,5TL. 100TL kar koysan üstüne 446,5TL. ÖTV normalde %25'dir. Ancak fiyatı 480TL'yi aşmadığı için minimum 120TL alınır. ÖTV'nin KDV'si olmaz. %18'den de 80,4 TL KDV. Toplam 647TL.
  • MetaLyuM M kullanıcısına yanıt
    115 lirayı nerden çıkardın arkadaş.

biz normal son kullanıcıya satılacak fiyatı söyledik.

atıp tutan bence sensin :)
  • Konu, Casper'ın botlarıyla dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln.

Konu, Casper'ın botlarıyla dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekurtulus -- 4 Şubat 2014; 22:33:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

inceleme yapanlardan ALLAH razı olsun , emeklerine sağlık.Çok fayda görüyorum her zaman burdanda başka teknoloji forumlarındada.Lakin Casper geçmişte beni yakmış bir firma olmanın yanında aynı zamanda hakkından fazla fiyat istiyor.Aynı MTK6589 ( Media-tek 6589 cpu , PowerVR Series5XT gpu ) üretilmiş casper ile aynı seviyedeki cihazlar tahtakalede 250-300TL ve aynı zamanda 2 gb ramli cihazlar var.şaşırtıyor insanı.Farkları şu onlarda imitiasyon samsung kasaları var ve kamera pek iyi değil geriye kalan donanımlar ( ram , cpu,gpu aynı) ki bunlara ile arkadaş pahalı satıyorsunuz diye söylüyoruz adamlara çünkü bir tane buraya geliş fiyatını ağzından kaçırmıştı komik rakamlar yani gel bir satışına bak birde bu imitasyonların SAR değerinden emin olsam güvenle alırım ama emin değilim.Belki casperda aynı fabrikada ürettiriyordur kim bilir.İmitasyon bile pahalı ucuz diye ayrılırken daha doğrusu aynı donanımda yeri geldiğinde 350 bile fazla diyorsak , casper'a 1000 bayılacağız öyle mi ? Neyse Casper'ın ve ederinden fazla para talep edenlerin düşmanıyım kısaca :))

O is o kadar basit degil. Nasil ki ayni cpu ayni ram a sahip bilgisayarlar cok farkli fiyatlardan satiliyorsa tahtakaleciyle casper da farkli olacak
    Kasa farki
    Anakart farki
    Casper telefonlarin her modeli vodafone + casperda aylarca test edilirken tahtakaleci direk getirir
    Casperda sadece teknik servis cep telefonu bolumunde 5 eleman var. Tahtakale telefonu elinde patlar ama casperda kac kere tek pixelden aninda degisim yaptiklarini gordum, eger son kullanici casper in kendi yerine giderse hemen tamir talep ettiginde mumkunse hemen tamir ediyorlar
    Ayrica turkiye capinda servisleri var
    E tabii reklam masrafini da sen oduyorsun

• Guaire kullanıcısına yanıt
    Otv nin kdv si olur. Anayasa ya aykiri oldugu soyleniyor ama aliniyor. Senin hesap sasar yani.
    http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=25577509
    Bunu bile bilmedigine gore diger soylediklerini de kafadan sallamaca farzediyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.