Şimdi Ara

Casper VIA V4 Akıllı telefon Video İnceleme (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
30.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: solgarcı13

Arkadaşlar yapmayın, General Mobile'ı övmek adına bu kadar komikleşmeyin yahu.. Teknik özellikler ortada, telefonun dizayn şıklığı ortada.. Kıyaslama yapacaksak da komik duruma düşmeden yapalım bunu. Neyi kıyasladınız da, GM'ı öne çıkardınız pardon? 8mp kamerasını mı, 13 mp karşısında? 1.2GHz mi, 1.5 GHz karşısında? 4GB- 8GB hafıza mı 16 GB karşısında?

650tl ye 1000 tl yı karsılastırdık...
    s800 ıle mtk6589t yı karsılastırdık ...
    nese sana kalsa bunu kevlerden yapmıslar ondan bukadar pahalı...

not:kevler kaplama droıdlerın yurtdısı fıyatı bıle daha ucuz :D
  • Piyasadaki diğer telefonlara baktım, Casper ın fiyatı yüksek gelmedi. 4 çekirdekli işlemcisi ve 13MP kamerası bu fiyat segmentinde yarıştırır. Burada çok adı geçen GM ürünlerine de baktım bir kere tasarımdan kaybediyor. Gerçekten çok dandik gözüküyor ürünleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_tech5

Piyasadaki diğer telefonlara baktım, Casper ın fiyatı yüksek gelmedi. 4 çekirdekli işlemcisi ve 13MP kamerası bu fiyat segmentinde yarıştırır. Burada çok adı geçen GM ürünlerine de baktım bir kere tasarımdan kaybediyor. Gerçekten çok dandik gözüküyor ürünleri.

sana benzer özellikte ve kat kat ucuz en az 3 telefon sayabilirim . ( Piranha zen - Evo RS6 - Dark Evo x5 . Daha çinde üretilen benzer ve çok daha ucuz telefonları saymıyorum bile :D )
  • discovery ilk modelinin fiyatını sonradan yükselttiler, 600 dan başlayıp 749TL ye kadar çektiler. Elite için 1100-1200 TL deniyor olsada bana talep yaratmaya çalışıyor gibime geliyor. yine telefonu bize minunum fiyattan dayıyacaklar sonradan artacak o fiyat. 1100-1200 tl de kalmaz o ürün göreceksiniz.

he ister insan ister inmesin, general mobile eskiden beri olan firma hepimiz biliyoruz asıl yığınla çöp ürünlerini piyasaya sürmüş firmadır. Marka demiyorum dikkat edin. ayrıca telpa da çalışan bir arkadaşın dediğine göre, geri dönüşler yığınlaymış. Şimdi kim alır sıfır müşteri hizmetleri teknik servisi olan telpa dan ürün?? Telefon diye cebimize koymayız. Paraya yazık general mobile 1000 TL fiyatlarla hayal kurmasın. Boşuna nolur sayfa kirliliği yaratmayın şurada. General mobile ile ilgili haber okumak istesek onun sayfasına gideriz. yeter.
  • Casper alanlar kendini bir bir belli ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -WaTCHMaN-

quote:

Piyasadaki diğer telefonlara baktım, Casper ın fiyatı yüksek gelmedi. 4 çekirdekli işlemcisi ve 13MP kamerası bu fiyat segmentinde yarıştırır. Burada çok adı geçen GM ürünlerine de baktım bir kere tasarımdan kaybediyor. Gerçekten çok dandik gözüküyor ürünleri.

sana benzer özellikte ve kat kat ucuz en az 3 telefon sayabilirim . ( Piranha zen - Evo RS6 - Dark Evo x5 . Daha çinde üretilen benzer ve çok daha ucuz telefonları saymıyorum bile :D )

Piranha ve Evo ile Casper ı aynı kefeye koyuyorsan birşey diyemiycem. Casper ın bu modelini Teknosa da inceledim ve bahsettiğin telefonlara malzeme kalitesi ve tasarım olarak çok basıyor. Satış sonrası destek kısmından da bahsetmiycem.

• quote:

Orijinalden alıntı: smarttech1

discovery ilk modelinin fiyatını sonradan yükselttiler, 600 dan başlayıp 749TL ye kadar çektiler. Elite için 1100-1200 TL deniyor olsada bana talep yaratmaya çalışıyor gibime geliyor. yine telefonu bize minunum fiyattan dayıyacaklar sonradan artacak o fiyat. 1100-1200 tl de kalmaz o ürün göreceksiniz.

he ister insan ister inmesin, general mobile eskiden beri olan firma hepimiz biliyoruz asıl yığınla çöp ürünlerini piyasaya sürmüş firmadır. Marka demiyorum dikkat edin. ayrıca telpa da çalışan bir arkadaşın dediğine göre, geri dönüşler yığınlaymış. Şimdi kim alır sıfır müşteri hizmetleri teknik servisi olan telpa dan ürün?? Telefon diye cebimize koymayız. Paraya yazık general mobile 1000 TL fiyatlarla hayal kurmasın. Boşuna nolur sayfa kirliliği yaratmayın şurada. General mobile ile ilgili haber okumak istesek onun sayfasına gideriz. yeter.

Şu teknoloji forumunda kimi yiyonuz siz.Ya misafir olarak yazarlar yada yeni üyelik alıp.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -WaTCHMaN-

quote:

Piranha ve Evo ile Casper ı aynı kefeye koyuyorsan birşey diyemiycem. Casper ın bu modelini Teknosa da inceledim ve bahsettiğin telefonlara malzeme kalitesi ve tasarım olarak çok basıyor. Satış sonrası destek kısmından da bahsetmiycem.

ben hayatımda aldığım hiçbir teknolojik ürünü teknik servis e gönderme ihtiyacı duymadım . Biyeri bozulursada kendim tamir edebiliyorum çok şkr edemediğim bişeyide tanıdık bi tamirci bulur yaptırırım sıkıntı yok :D telefondan anlamayan birisi için ilk bakıldığında marka telefonlar daha cazip gelebilir ama bu işlerle haşır neşir olan birisi fiyat/performans olayını iyi bilen birisi hayatta bu telefonu almaz :) garanti falan hikaye ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -WaTCHMaN- -- 3 Şubat 2014; 18:39:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: foz54

quote:

Orijinalden alıntı: P3rF3cT55

quote:

Orijinalden alıntı: foz54

Videoyu izlemeden "hee casper çöp reklam bu" diyen troller çok sandım

MTK6589 ile MTK6589T arasındaki fark hız arttırılmış olması CPU 1.2>1.5 ghz ve GPU 286>357mhz. Yani kağıt üstünde discoveryden iyi olması lazım ama videoda gözüken oyun performansı hiç de öyle değil bence cihazın yazılımsal sorunları var ve o fiyatı hiç haketmiyor. Yani çöp diyenler haksız değil

gpu su gmd deki nin tek çekirdekli versiyonu sıkıntı orada, birde 1000 tl gibi uçuk fiyatında...

Fiyat zaten uçuk ürünün alınabilirliği yok da , yanlışın var gmd deki gpu da tek çekirdekli sgx544 zaten 3mark, nenamark gibi gpu testlerinde belli oluyor ,ilginç olan şey bundaki gpu daha hızlı olmasına zağmen oyunlarda yavaş olması

Evet dediğin doğru sanırım. Çok ilginç gerçekten.

Yazılım olayına gelirsek stock android arayüzü kullanmasından belli zaten yazılım departmanının başarısızlığı.

Genaral Mobile in sanırım 10-15 kişilik bir yazılım ekibi varmış Mesut Çevik'in dediği kadarıyla.

• teö geçrrim casper çöp (birkaç defa ağzı yanış akıllanmayan birisi olarak konuşuyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç kişi, haftanın ilk iş günü, foruma üye olur olmaz, hatta üye olmadan misafir olarak kimsenin beğenmediği Casper'a övgüler dizmeye başlamışsa ben bunun altında başka bir şey ararım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gençliğe hitap etmiyor :)
  • Aslında herşey güzel gidiyordu taa ki real racing 3 performansını görene kadar

• tv deki reklamını izleyen zaten almaz incelemesine bakmaya gerek yok
  • Olmuyor casper olmuyor... Zihniyeti değiştirmeniz lazım, politikanızı değiştirmeniz lazım, insanların ne istediğini daha bilmiyorsunuz. Şurda 10 larca yorum var ama şu telefonu beğenen ancak 5 kişi falandır oda bakın şaibe olabilir deniliyor yorumlarda.. Yani bu telefonu beğenen ancak yüzde 5 tir. Alacak olansa yğzde 2 yada 3 tür elinizde kalır o kadar telefon benden söylemesi.

Size tavsiyem bir süre hiçbirşey çıkarmayın üretmeyin forumu uzunca izleyin okuyun bıkmadan usanmadan okuyun inanın bu site TÜrkiyede teknolojiye yön veriyor bu site beğenmezse ürün satmaz bunu unutmayın...

Şimdi gidin ve fiyat performans olarak iyi ürünü bulan ama iyi bir fiyattan getirin yoksa olmaz

• Konuya uygun bir cevap veya katikatür bulamadım.
    350, 400 tl üstü verilmez..

• Belki traş olmaya yarar

• emin olun insanlar forumları okuyup falan telefon almıyor yani almıyor derken tahmin ettiğiniz kadar forumları araştırıpta alan yok en basitinden şöyle bir örnek vereyim ben 1500 kişilik bir kurumda çalışıyorum ve 4 yıldır aynı kurumdayım kimsenin telefon bilgisi benim bilgimin çeyreği kadar bile değil sanmaki ben uzmanım benim bildiğim ise burdaki arkadaşların çoğunun bilgisinin yarısı kadar değildir gelelim asıl konuya ben şunu gördüm çalıştığım yerdeki insanların tellerini bir görsen tek tek yazmıcam siz anlarsınız parantezden zaten (samsung galaxy serisi,iphone serisi,htcnin envayi çeşit telleri nokialar ,lgler,discoveryler,sonynin bir sürü çeşidi,ipadler vs zannedersin bizim kurum teknolaji fuarından çıkmış ve git sor o teli kullananlara özelliklerinin yarısını sana ya sayar ya sayamaz yanlış anlaşılmasın donanımdaki parçaların markasını demiyorum bahsettiğim şey ramin ne kadar olduğu yada romun falan ne kadar olduğudur yani ve onlarca kişi gelir benden tel fikri alır tabi merak etmeyin adama gidip casper al demem ben bütçeye en uygun onun isteklerine cevap verecek bir tel seçmeye çalışırım sonuçta o insanlar sokakta bulmuyor parayı zor kazanıyorlar insanlar telefonu farklı nedenlerden ötürü tercih eder bu sadece internet yada oyun için kullanılan bi cihaz değil bana gelip şekli güzel bi tel önersene havamız olsun diyen oldu ne için kullanıcan dedim konuşma msj ve arasıra facebook başka hiç birşey yapmam dedi bütcesini sordum teli önerdik şimdi soruyorum size bu adam en son donanımlı teli önersem ne değişir yada alt donanımlı bir teli adam diyorki şekli olsun yeter diğer istedği şeyleri nerdeyse 3310 da bile yapabilir yani burda anlatmak istediğim şu adam gelir size sorar ben tel alıcam amacım oyun internet vs der sizde dersinizki aman hop kardeşim alma şunu al bunu al dersiniz bi inceleme çıkıyor marka hiç önemli değil hemen sarıl yorumlara hop göklere çıkar yada yine hop sarıl yorumlara yerlere indir yorum tabiki yap yaz altına bu telefon oyun severlere uygun değil bence fiyatıda biraz pahalı der geçersin arayüz olayına gelince herkes farklı farklı sever görsellik farklıdır sen değişik arayüz istersin başkası stock arayüz ister sen telefonun donanımı yüksek olsun istersin adam şekli olsun ister ve en önemlisi görsellik değişir sen gözünde bi halta benzetemezsin teli başka biri hayran kalır ben biraz detaycıyımdır yazarım kusura bakmayın hakkınızı helal edin ama biraz at gözlüğü ile değil tarafsız bakın olaya ben bu telefon bu konu yada bu site için demiyorum tüm hayatınız için diyorum sizlerin çoğu eminimki daha küçük gençler o yüzden bu heyecan yaşınız ilerledikce anlarsınız olayları ALLAH'IN SELAMI üzerinize olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_gus

mobile site üzerindn video tam ekran oluyor

http://m.donanimhaber.com/videolar/Casper-ViA-V4-Akilli-telefon-Video-inceleme.htm

bence yazılımsal bi sorun var discovery daha iyi çalıştıyor yarış oyunlarını via m4 deki cpu gpu daha hızlı daha iyi performasn vermeli fiyat max.850tl olmali kamera ve kasa kalitesinden kaynaklı oda discovery kasası çok zayıf hatta kullanlara önerim sağlam silikon kılıfla kullansınlar discoveryi

yanlışın var discoverydeki gpu 544mp2 bu 544 yani baya bildiğin eski nesil. galayx s3 ile galaxy s2 gibi aralarındaki fark discovery bundan "kat kat" daha hızlı donanım olrakda yazılım olarakda.

eminmisiniz hiç mantıklı değil adam turbo takılı overclock edilmiş işlemci bir önceki nesil gpu niye dahil etsin ki
    MT6589 Cortex A7 (ARMv7) 28 nm 1.2 GHz quad-core PowerVR SGX544 @ 286 MHz 3G, HSPA+, TD-SCDMA 2013 Mar
    MT6589M Cortex A7 (ARMv7) 28 nm 1.2 GHz quad-core PowerVR SGX544 @ 156 MHz 3G, HSPA+, TD-SCDMA 2013 Jul
    MT6589T Cortex A7 (ARMv7) 28 nm 1.5 GHz quad-core 32 KB L1, 1 MB L2 PowerVR SGX544 @ 357 MHz LPDDRI/LPDDR2 3G, HSPA+, TD-SCDMA 2013 Ju
    muhtemel üçündedeki gpu aynı ve mp1 verisyonu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno_gus -- 4 Şubat 2014; 8:30:08 >

• Özellikle fiyatı çok yüksek ve batarya amperi az olduğu için rakkipleri ile rekabet edemez bence..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.