Şimdi Ara

Casper VIA V4 Akıllı telefon Video İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
4
Favori
30.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Casper'ın Türk müşteriyi cezbetmesi için bu alanda daha rekabetçi ve daha kaliteli ürünler sunması lazım. Öncelikle Türk Malı algısını yıkmak gerekir. Bunun için de dediğim gibi kaliteli ürüne uygun fiyat koymak zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

alakasız olacak ama duvarda niye 25x25 fayans kaplı?

mütaahit karadenizliydi.anahtar teslim daire
  • bu cihaz galaxy ace 2 ayarında bir cihaz 13mpx olması artı değil kullanılan lens samsungun htc nın sony nın 5-8mpx lenslerinden farklı değil, fiyat aralığı 500-700tl arası olması gerekiyor ayrıca bu cihazı değiştirmek istesen telefoncular yüzüne bakmaz üzerine para ister piyasası yok

• Yazık gerçekten çok yazık. İsterimki türk firmalar keşke daha iyi yerlere gelsin. Karşıda 1 senede neler yaptığı ortada olan GM gibi bir türk firması varken. Bu casper ı nasıl insanlar yönetiyor acaba diye soruyorum kendi kendime. Ama onlarda haklı adamlar alışmış yıllardır dandik donanımı yüksek fiyata satmaya ne desek boş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P3rF3cT55 -- 3 Şubat 2014; 4:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryzboy43

http://www.flipkart.com/xolo-x1000/p/itmdgzhhvywsvgzf

hadı kamera falan 17000rs de 30000rs lık cıhazı burda 1200 e cıkıyor sen onun yarısı fıyatında cıhazı 1000tl den cıkartıyorsun ?GM nınde ne kadar kazandıgını ılgılı forumlarda paylastılar ... 1000 tl ye nexus var xperia sp var hala kullanılır s3 var sen dıyosun malzeme ıyı...
    ısın ozu casper gerek pc de tablette ve telefonda bız kullanıcıları somuruyor tr ayagına..

Sonra biz ürettik derler. Üretmişler de ihraç bile etmişler

• Avluya sokmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foz54

Videoyu izlemeden "hee casper çöp reklam bu" diyen troller çok sandım

MTK6589 ile MTK6589T arasındaki fark hız arttırılmış olması CPU 1.2>1.5 ghz ve GPU 286>357mhz. Yani kağıt üstünde discoveryden iyi olması lazım ama videoda gözüken oyun performansı hiç de öyle değil bence cihazın yazılımsal sorunları var ve o fiyatı hiç haketmiyor. Yani çöp diyenler haksız değil

gpu su gmd deki nin tek çekirdekli versiyonu sıkıntı orada, birde 1000 tl gibi uçuk fiyatında...

• suanda cindeyim arkadaslar ve videoyu izledim.. burda en dandik m1 oppo vivo vs gibi cesitli markalara deniliyor. acikcasi birkacinida kullandim ve sizi temin ederim hepsinin ust duzey telefonlari canavar gibi. tabiki cinden bahsediyoruz adamlarin herseyi ucuz ama ust duzeyleri kaliteli ve ucuz. ben acikcasi bir turk firmasinin boyle bir telefon yapip bu fiyattan yurttasimi kaziklamalarina uzuldum. yani su telefonu alip kullanacagimiza dh ailesinden arkadaslarimizin dedigi gibi ne telefonlar var. bazi arkadaslar demis oyle elestirmeyin boyle elestirmeyin cop demeyin diye. elin oglu burda ismini bile duymadiginiz markalarda ne modeller cikartiyo bizimkilerin durumu ortada iste. oyle yorumlar yapan arkadaslara hic kizmayin tamamen haklilar ikinci el piyasasi yok cok pahali yani bu telefona para verdiginiz anda degistirmek isterseniz paranizi cope atmis oluyorsunuz 2x2=4 eder arkadaslar bu kadar basit. bence o yorumlari yapan arkadaslar cok yapici yorumlar yapiyor neden derseniz ben kesinlikle inaniyorum ki o insanlar casperin canavar gibi bi model yapsindan ondan alalim diyen, diyebilecek olan insanlar. neyse fazla lafi uzatmadan Cin'den selam teknolojiye devam ..

• quote:

Orijinalden alıntı: P3rF3cT55

quote:

Orijinalden alıntı: foz54

Videoyu izlemeden "hee casper çöp reklam bu" diyen troller çok sandım

MTK6589 ile MTK6589T arasındaki fark hız arttırılmış olması CPU 1.2>1.5 ghz ve GPU 286>357mhz. Yani kağıt üstünde discoveryden iyi olması lazım ama videoda gözüken oyun performansı hiç de öyle değil bence cihazın yazılımsal sorunları var ve o fiyatı hiç haketmiyor. Yani çöp diyenler haksız değil

gpu su gmd deki nin tek çekirdekli versiyonu sıkıntı orada, birde 1000 tl gibi uçuk fiyatında...

Fiyat zaten uçuk ürünün alınabilirliği yok da , yanlışın var gmd deki gpu da tek çekirdekli sgx544 zaten 3mark, nenamark gibi gpu testlerinde belli oluyor ,ilginç olan şey bundaki gpu daha hızlı olmasına zağmen oyunlarda yavaş olması

• Casper ve yeni giriş yapacak vestel daha ciddiye alınmalırını istiyorlarsa gm gibi bir referans cihazı üretmeliler herkesin kolay ulaşabileceği ve çok memnun kalacagı bir cihaz olmalıki sonrası için insanlarda güven arz etsin...böyle standart seviyede dikkat çekmeyen ve fiyatı ile cazip olmayan cihazlarla gıdım gıdım gidersiniz büyük patlama yapamazsınız..
  • Bunları gördükçe General Mobile ' a helal olsun demekten başka bişey gelmiyor insanın içinden . Casper yıllardır var sözde Türkiye firması ama ( GM dan daha büyük bir firma olmasına rağmen ) GM kadar bile ucuza telefon satamıyor . Hala yüksek kÂr marjı peşindeler ( tabi bilgisayar satışlarına güveniyorlar ) . O yüzden bu telefonuda ne satarsak kardır mantığıyla piyasaya sürdüler . Hiç mi piyasayı takip etmiyorlar bi bak bakalım diğer firmalar kaç paraya ne özellikte telefon çıkarmış kaç tane satmış . Direk lambur lumbur al benim telefonum bu fiyatı bu olacak iş değil . 600 tl ye discovery almak varken 1000 tl veripte bu telefonu almak israftır
  • Çöpünde çöpü.

• Casper ne içtiyse bende ondan istiyorum :)

• Arkadaşlar yapmayın, General Mobile'ı övmek adına bu kadar komikleşmeyin yahu.. Teknik özellikler ortada, telefonun dizayn şıklığı ortada.. Kıyaslama yapacaksak da komik duruma düşmeden yapalım bunu. Neyi kıyasladınız da, GM'ı öne çıkardınız pardon? 8mp kamerasını mı, 13 mp karşısında? 1.2GHz mi, 1.5 GHz karşısında? 4GB- 8GB hafıza mı 16 GB karşısında?

• Güzel telefon bence. Kuzenim Casper’ın başka bir modelini kullanıyor ve çok memnun. Gereksiz buluyorum böyle önyargıları. Bir de şey dikkatimi çekti, hep General Mobile’cılar olumsuz yorum girmiş; tesadüf değil gibi geldi bana nedense.. Yapmışlar abi, hakkını verin. Gayet güzel, şık bir telefon. Özellikleri de gayet iyi. Alınır mı, bence alınır.

• piyasada o kadar telefon varken çoğunluğa bakınca hep bir discovery kıyaslaması. özellikle Casper 'ın adının geçtiği haberlerde. Amaç nedir yani? en iyi türk firmasıyız ünvanını mı almaya çalışıyorsunuz? şahsen ucuz ve algısı berbat general mobile ürünleriyle asla ve asla ilgilenmeyen biri olarak yorumlarınızda haberlerin altını kirletmeyin. Her akıllı telefon haberinin altından discovery yorumları çıkıyor. gidin kendi sayfanızda oynayın takılın napıyorsanız yapın.

• casperdan su ana kadar hic birsey almadim almiyacamda arkadas adamlara 10 defa mail atiyoruz hala donmuyorlar ne destek var nede bsaka bisey bu kadar mi cins olur bi marka pardon marka dedim

• Tebrikler Casper’a.. Güzel telefon. Mağazada gördüm, dizaynı o kadar şık ki. Kamerası, hızı, ekranı gayet iyi. Telefon alacak olsam aklımdaki ilk model bu olurdu.

• Bu telefona 1000TL verecek arkadaşlarla tanışmak, bir kazık da ben atmak isterim.
  • Casper alanlar sanırım paramız boşa gitmiş olmasın psikolojisiyle kullandıkları telefonu övmeyi tercih ediyor :D ama şurda büyük bir gerçek varki 1000 tl ye alınabilecek casper via dan çok daha iyi telefonlar var
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.